Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Nickprof »

Απολυτα σωστος ο προλαλησαντας
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

LongFire90 έγραψε:Nickprof, στειλε μου το τηλέφωνο σου να ανεβαίνουμε παρέα στη σχολή-άν βολεύει.
Εγω θα στο δώσω εσυ δεν θα με παρεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Φεβ 19, 2022 1:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορείς να βάζεις σωστά τα quote tags Nickprof;
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Παιδιά νομίζω πως έχουμε χάσει λίγο το σκοπό του φορουμ. Ξεκινήσαμε από απλή πληροφόρηση μεταξύ μας σε μια κακεντρέχεια και ότι αυτό συνεπάγεται. Ας κάνει ο καθένας αυτό που ξέρει καλά και θα μπει ο καλύτερος.
User93
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από User93 »

Η ηγεσια έτσι και αλλιώς στα 30 και στα 35 είναι ανέφικτη αντικείμενικα. Οποτε ολα αυτά σε θεωρητικο επίπεδο θα ειπωθουν απο ολους.
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Purosvestis1990 »

Αυτο με την ηγεσια το θεωρω καπως κουφο καθως ειναι μαλλον κοπυ πειστ απο τα αντιστοιχα προσοντα που απαιτουν απο τους μαχιμους αξιωματικους για συνεντευξεις και στρατιωτικες/αστυνομικες σχολες αξιωματικων που οντως διοικουν κατωτερους και πρεπει να παιρνουν αποφασεις σε συνθηκες πιεσης... Τωρα για την δουλεια γραφειου μου ακουγεται καπως ατοπο. Τελος παντων, επειδη δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε περαιτερω απλα το αφηνουμε ως εχει και ας μπει ο καλυτερος. Βεβαια οπως θα υπαρξουν ενστασεις και αιτησεις ακυρωσεως αν δεν αλλαξει η καταταξη, αντιστοιχες αντιδρασεις θα υπαρξουν λογικα και αν εμεις που ειμαστε στην 32αδα απο τα γραπτα βρεθουμε ξαφνικα εκτος με βαση μια ολιγολεπτη υποκειμενικη συνεντευξη στην οποια παρεισφρεουν αλλοι παραγοντες... Βλεπω αν αρχισουν τετοιες ιστοριες, ακομα και οι επιτυχοντες να διοριστουν του χρονου και αν
User93
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από User93 »

Μήπως έχετε ιδέα καθόλου πιθανές ερωτήσεις που θα μπορουσαν να τεθούν;
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

1. Δεν πιστεύω ότι το πρακτικό και η αιτιολογία της συνέντευξης θα ανακοινωθούν. Τα τελικά αποτελέσματα θα βγούν μόνο.

2. Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή εργάζονται ήδη κάπου έχουν εμπειρία και ηγετικά χαρακτηριστικά και ότι θα μπουν με τα μπούνια. Και είναι και σίγουροι ότι οι συνάδελφοι τους δεν θα μπουν επειδή δεν εργάζονται. Ας ηρεμήσουν λίγο γιατί μπορεί να εκπλαγούν δυσάρεστα! Εκτός αν για άλλους λόγους πιστεύουν ότι θα μπουν εκείνοι σίγουρα.

3. Μπορείς παρά πολύ εύκολα να δείξεις χαρακτηριστικά ηγεσίας, επικοινωνία, ομαδικότητα ακόμα και αν δεν τα εχεις! Αρκεί να ταΐσεις πειστικά τους αξιολογητές με αυτά που θέλουν να ακούσουν. Το έχω δει να συμβαίνει σε πολύ δύσκολες αξιολογήσεις της μιας ώρας από σκληρες εταιρείες που εξειδικεύονται στο HR. Όποτε μην τρελαίνεστε με τα φοβερά και τρομερά σας skills καποιοι. Χαλαρά.

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Πραγματικα πλεον υποψιαζομαι οτι οι μεγαλοι οπαδοι της συνεντευξης μαλλον εχουν "αλλους λογους" που την θελουν ... Ο νοων νοειτο

Για να μην αναφερω το οτι σταματησαμε να δουλευουμε (εγω προσωπικα) για να προετοιμαστουμε για τον διαγωνισμο, δεν σημαινει οτι δεν εχουμε και εμεις αξιολογο βιογραφικο... Και επαγγελματικα και ακαδημαικα...

Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Επισης αναφερθηκε οτι το οριο ηλικιας στα 35 τεθηκε για να υπαρξουν υποψηφιοι με μεγαλη επαγγελματικη εμπειρια... Πρωτα απ'ολα το οριο ηλικιας σε αυτα τα επαγγελματα συνηθως εχει να κανει με τους μαχιμους και γι αυτο ειναι ...22 για τις παραγωγικες σχολες αξιωματικων και ...28 για διαφορες αλλες θεσεις (πχ ΕΠΟΠ). Μεσα σε αυτο προφανως μπλεκει και το συνταξιοδοτικο ζητημα και το γεγονος οτι το κρατος επενδυει και σε εκπαιδευει οποτε πρεπει μετα να υπηρετησεις αρκετα χρονια (5 υποχρεωτικα) - που δεν θα γινοταν παντα αν πχ μπορουσε να μπει και ενας 60αρης.Περαιτερω αυτο για τους "ετοιμους" δεν στεκει γιατι αν ηταν ετσι θα διοριζοντουσαν οι επιτυχοντες απευθειας και δεν θα υπηρχε η 4μηνη μετεκπαιδευση. Επισης, το πιο προφανες γεγονος που συνηγορει κατα της αποψης αυτης ειναι το οτι επελεξαν η επιλογη να γινει με βαση γραπτο διαγωνισμο κυριως και οχι με το συστημα της μοριοδοτησης που θα μπορουσαν καλλιστα να επιλεξουν (οπως πχ κανει το λιμενικο αν θυμαμαι καλα) στο οποιο προφανως δινεται εμφαση στην προυπηρεσια και αλλα προσοντα. Στον δικο μας διαγωνισμο η προυπηρεσια αναφερεται μονο δευτερευοντως ως ενα απο τα πολλα πραγματα τα οποια αποσκοπει να εξετασει η συνεντευξη...

Οπως ειπα βεβαια και παραπανω, η κατασταση καλου κακου ειναι οπως ειναι και η τελικη αποφαση και τα κριτηρια ειναι σε αυτην την περιπτωση στα χερια της επιτροπης (και ελπιζω οχι και στα χερια "αλλων"). Οι αποψεις μας δεν ενδιαφερουν ιδιαιτερα κανεναν (ειδικα οταν ο καθενας - οπως και εγω ομολογω- επιλεγουμε να υποστηριξουμε αυτο που μας συμφερει με βαση την θεση μας στους πινακες δηλ μέσα ή οχι στον αριθμο διοριστεων η απλα στους επιτυχοντες... )

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Purosvestis1990 την Σάβ Φεβ 19, 2022 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Πραγματικα πλεον υποψιαζομαι οτι οι μεγαλοι οπαδοι της συνεντευξης μαλλον εχουν "αλλους λογους" που την θελουν ... Ο νοων νοειτο

Για να μην αναφερω το οτι σταματησαμε να δουλευουμε (εγω προσωπικα) για να προετοιμαστουμε για τον διαγωνισμο, δεν σημαινει οτι δεν εχουμε και εμεις αξιολογο βιογραφικο... Και επαγγελματικα και ακαδημαικα... Συμφωνώ απολυτα δεν ακυρώνει κανεις κανενα βιογραφικό αλλα οσοι δουλευεαν και εδωσαν αυτόματα απέδειξαν οτι μππρούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση οταν εγω δουλευω δευτερα σαββατο στο γραφείο και κανω παραλληλα master και γραφω 1 2 3 ποντους λιγουερους απο εσενα ειναι 100% οτι επι ισων ορων θα σε περναγα χωρις να θελω να σε προσβαλω αλλα πιθανοτατα αν δουλευες μονο και χωρις master οριακα θα επιανες βαση οτι και γραψεις μετα ξερεις οτι λεω αληθεια γιαυτο στην συμεντευξη θα παρω φερω την συμβαση εργασιας ωστε να φαινεται οτι το διαστημα αυτο δουλευα εκανα master και παρολα αυτα ειμαι στην 50 αδα και μπορω να εργαστω σε οποιαδηποτε συνθηκη 17 ωρες την μερα ναι θα τα καταφερω εσυ αγαπητε συναδελφε που αφησες και την εργασίας σου σε τοσο δυσκολους καιρους δεν μπορεις και το ξερεις και πιθανον θα μεινεις απεξω ανεξαρτητου 30αδας

Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Για να μην αναφερω το οτι σταματησαμε να δουλευουμε (εγω προσωπικα) για να προετοιμαστουμε για τον διαγωνισμο, δεν σημαινει οτι δεν εχουμε και εμεις αξιολογο βιογραφικο... Και επαγγελματικα και ακαδημαικα... Δεν ακυρωσε κανεις κανενα βιογραφιικο αλλα αυτοματα παταδεχτηκες οτι σε μια κατασταση πιεσης δεν μπορεις να ανταπεξελθεις οπως εμεις που εργαζομασταν δευτερα σαββατο στο γραφειο + master γιαυτο και στην συνενυευξη θα φερω συμβαση εργασιας ετσι ωστε να διαχωριστουμε αυτοι που μπορουμε να βγαλουμε και 17 18 ωρες δουλειες με ατομα που σε αυτους τους καιρους παρατανε δουλειες και να ξερεις ημουν σιγουρος οτι δεν δουλευες και γιαυτο δινεις μαχη να αποδειξεις οτι δεν παιζει ρολο η δουλεια και η συντευξη δεν πρεπει να κανει ανακατανομη

Pantelis1900
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Φίλε Νικόλα ποσό χρόνων είσαι αν επιτρέπεται ;
Purosvestis1990
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Μαλλον μου διεφυγε το κομματι της προκηρυξης που ελεγε οτι προκειται για διαγωνισμο multitasking. Με συγχωρεις, καλη σταδιοδρομια στο πυροσβεστικο σωμα φιλε Εικόνα
psolakos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από psolakos »

Καλησπερα σε ολους, εμενα παντως στην δικη μου ενσταση για την πληροροφορικη δεν απαντησαν σε κανενα ερώτημημα που τους έθεσα απλα μου την απέρριψαν χωρις καμια διακαιολογία. Συνέβει και σε άλλους της ειδικότητας μου κατι παρόμοιο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες