Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Καλημέρα, κατά τη γνώμη μου όπου βλέπω και ακούω για συνέντευξη ή προφορική εξέταση στο δημόσιο κουμπώνομαι γιατί όπως και να το κάνεις στην Ελλάδα ζούμε και το στοιχείο της υποκειμενικότητας είναι υπαρκτό. Πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες ανακατατάξεις ειδικά σε οικονομικούς και νομικούς που είναι λαός αλλά όχι δραματικές αλλαγές. Έχει επικοινωνήσει κανείς γιατί υποτίθεται ότι θα εισαχθούμε στο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 που τελειώνει τον Ιούνιο; Πότε περιμένουν να μας φωνάξουν για συνέντευξη;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 165
Είχα μιλήσει εγώ και μου είπε ότι είναι οι κρίσεις τώρα και οδηγούν σε αλλαγές γι αυτό αργούν. Βέβαια σε παλαιότερη επικοινωνία γνωστού μου είχαν πει ότι περίμεναν να περάσει το 10ημερο ενστάσεων στους οικ. Όποτε δεν ξέρω τι γίνεται στη πραγματικότητα
Purosvestis1990 έγραψε:Παιδια εγω δεν ξερω τι να περιμενω απο αυτην την συνεντευξη και καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε. Δεν μπορω να καταλαβω πως σε 15 λεπτα μπορουν να δημιουργησουν εικονα για τους υποψηφιους και να βαλουν βαθμο απο το 1-100 με βαση τον οποιο θα κριθουν οι θεσεις σε πολλες περιπτωσεις... Πολυ υποκειμενικο και αυθαιρετο οσο καλες προθεσεις και να εχουν... Ελπιζω να μην υπαρξουν μεγαλες αποκλισεις γιατι θα ειναι υποπτο...
Disclaimer: Μάλλον με συμφέρει παραπάνω να μην γίνουν, λόγω του συνωστισμού στους Οικονομολόγους.
Όμως, θεωρητικά μιλώντας και έχοντας στο μυαλό μου μεγάλες εταιρίες, οι οποίες διοργανώνουν εξετάσεις και πολύωρες συνεντεύξεις, θα έλεγα πως δεν αρκεί και μόνο ο βαθμός ενός γραπτού. Άνθρωπο προσλαμβάνεις, όχι μηχάνημα.
Νομίζω δηλαδή, πως είναι εξίσου υποκειμενικό να πεις ο τάδε θα είναι καλός υπάλληλος γιατί γνώριζε ότι στην παγίδα ρευστότητας η νομισματική πολιτική είναι πλήρως αναποτελεσματική.
Το ότι δε φτάνουν 15 λεπτά είναι γεγονός, αλλά και κατά πόσο είναι εφικτό να πάμε σε τρεις γύρους ομαδικών συνεντεύξεων όπως έκανε παλιότερα η pwc στα youth προγράμματά της.
Σίγουρα οι κρίσεις έχουν παίξει το ρόλο τους στην καθυστέρηση.Τώρα η συνέντευξη είναι κάτι το υποκειμενικό αλλά θεωρώ ότι είναι και απαραίτητο να δεις έναν άνθρωπο δια ζώσης πριν τον προσλάβεις. Τα πτυχία και οι εξετάσεις από μόνα τους δεν λένε κάτι.
Οι καινούριοι υπάλληλοι που προσλαμβάνονται δίκαια στο δημόσιο μέσω μορίων ΑΣΕΠ έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά αλλά αρκετοί από αυτούς δεν μπορούν να χειρίστουν μια κατάσταση, να διεκπεραιώσουν μια διοικητική διαδικασία, να αναζητήσουν ένα έγγραφο στη διαύγεια η ένα φεκ.
Επομένως καλό είναι να δεις πόσο του κόβει του άλλου. Αρκεί να μην πέσουν τηλέφωνα και γίνουν μαγειρέματα και βρεθεί ο πρώτος τελευταίος. Πιστεύω μια δικλείδα ασφαλείας είναι το 35% της βαρύτητας που έχει η συνέντευξη.
Από εκεί και πέρα ρόλο παίζει και τι θα ρωτήσουν.
Οι καινούριοι υπάλληλοι που προσλαμβάνονται δίκαια στο δημόσιο μέσω μορίων ΑΣΕΠ έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά αλλά αρκετοί από αυτούς δεν μπορούν να χειρίστουν μια κατάσταση, να διεκπεραιώσουν μια διοικητική διαδικασία, να αναζητήσουν ένα έγγραφο στη διαύγεια η ένα φεκ.
Επομένως καλό είναι να δεις πόσο του κόβει του άλλου. Αρκεί να μην πέσουν τηλέφωνα και γίνουν μαγειρέματα και βρεθεί ο πρώτος τελευταίος. Πιστεύω μια δικλείδα ασφαλείας είναι το 35% της βαρύτητας που έχει η συνέντευξη.
Από εκεί και πέρα ρόλο παίζει και τι θα ρωτήσουν.
Καλησπερα! Προσπαθησα να καλεσω μηπως για δωσουν καμια ενημερωση με την εξελιξη της προκηρυξης, αλλα καμια απαντηση. Βεβαια μολις ανεβασαν για την αλλαγη του αρχηγου του Πς, οποτε ισως να επαιξε και αυτο το ρολο του στην εξελιξη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kat__ την Δευ Φεβ 14, 2022 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καλησπέραούτε αυτοί ξέρουν στις πληροφορίες. Και εγώ που είχα μιλήσει την προηγούμενη βδομάδα υποτίθεται θα έβγαιναν στα μέσα αυτής.
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα ευελπιστώ με την αλλαγή ηγεσίας να ξεκολλήσει και το θέμα των συνεντεύξεων που όλοι περιμένουμε.
Καταφερα και μιλησα μαζι τους. Δεν εχουν ενημερωση ακομα για τις συνεντευξεις και ισως να μην ειναι αμεσα.
Καλησπέρα και μένα το ίδιο μου είπανε ότι δεν έχουν ενημέρωση και να κάνουμε F5 στο site
-
Κατάλαβα. Σε κανα μήνα το κόβω
Αν δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα οι συνεντεύξεις τότε ξεχνάμε την εισαγωγή στη σχολή το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022. Οι 4 μήνες δεν βγαίνουν με τίποτα. Εκτός αν κάνουν μαθήματα μέχρι τέλη Ιουλίου-Αυγουστο.
Αν θέλουν να πάει μέχρι το πολύ μέσα Ιουλίου πρέπει το αργότερο μέσα Μαρτίου να έχουν μπεί στη σχολή όσοι περάσουν. Άρα δηλαδή πρέπει μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες να έχουν γίνει οι συνεντεύξεις. Γιατί χρειάζονται 1 εβδομάδα να βγουν τα τελικά αποτελέσματα (συν τις ενστάσεις) και τουλάχιστον μια εβδομάδα περιθώριο να αφήσει ο καθένας τις δουλειές/υποχρεώσεις του για να έρθει Αθήνα.
Υποψιάζομαι τρελό πιστόλι και να το πάνε Σεπτέμβριο. Και αν γίνουν και εκλογές κλάφτα Χαράλαμπε...
Αν θέλουν να πάει μέχρι το πολύ μέσα Ιουλίου πρέπει το αργότερο μέσα Μαρτίου να έχουν μπεί στη σχολή όσοι περάσουν. Άρα δηλαδή πρέπει μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες να έχουν γίνει οι συνεντεύξεις. Γιατί χρειάζονται 1 εβδομάδα να βγουν τα τελικά αποτελέσματα (συν τις ενστάσεις) και τουλάχιστον μια εβδομάδα περιθώριο να αφήσει ο καθένας τις δουλειές/υποχρεώσεις του για να έρθει Αθήνα.
Υποψιάζομαι τρελό πιστόλι και να το πάνε Σεπτέμβριο. Και αν γίνουν και εκλογές κλάφτα Χαράλαμπε...
Κάλεσα και εγώ σήμερα. Τους πέτυχα αμέσως. Μου είπαν ότι δεν έχουν κάποια ενημέρωση και ότι είναι θέμα της επιτροπής πότε θα βγάλει ανακοίνωση.Λίγο απογοήτευση γιατί πήγαινε πολύ καλά ο διαγωνισμός και ήδη μετράμε 3 εβδομάδες απραξία. Και τα περιθώρια στενεύουν. Αν δεν βγεί μέχρι και την άλλη εβδομάδα.τι να πω!
-
Θέλω να πιστεύω πως μετά την χθεσινή τελετή παραλαβής αυτή την εβδομάδα θα έχουμε νέα.
Μακάρι να τελείωσουν όλα όπως άρχισαν γρήγορα δηλαδή. Δεν βρίσκω τον λόγο για τόσο μεγάλη καθυστέρηση! Ελπίζω να μην μπούμε σε περιπέτειες τύπου Σεπτεμβρίου. Ψυχολογικά είμαι εκτός ιδιωτικού τομέα είμαι μόνο σώματι

-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 73
Τί ειδικότητα είσαι εσύ Γιόχαν90;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες