Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Lamprocom92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Lamprocom92 »

Γενικά και εγώ θεωρώ την διαδικασία αρίστη. Το μόνο πρόβλημα ήταν το φιάσκο των θεμάτων στην πληροφορική που ούτε οι ίδιοι περίμεναν και το ήθελαν και η διαδικασία της ένστασης που μπήκε μόνο και μόνο για να μην μπορεί κάποιος να προσβάλει τον διαγωνισμό.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Nickprof »

Οι λόγοι ειναι πολλοί πρώτον εγω μπορει να εχω 2 μεταπτυχιακά να δουλευω ολη μερα και να γραψω 3 ποντους λιγοτερους απο ενα παιδι που οτι τελειωσε την σχολη του ολη μερα παπαγαλιζει εχει μηδεν προύπηρεσια κανει φροντηστήριο με τα λεφτα των γονιων μηδεν υποχρεωσεις μηδεν εννοιες... Δεν γινεται να μπει αυτος και οχι εγω ενα θελανε να ειναι αδιαβλητος ο διαγωνισμος επρεπε να μας εδειναν 9 μηνες προθεσμια προετοιμασιας τωρα θα περασουν οσοι ειναι ανεργοι και οσοι τελειωσαν τωρα τις σχολες τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Ιαν 22, 2022 10:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ana-feromenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Ana-feromenos »

Με αυτήν την λογική για να είναι πλήρως "αδιάβλητος" ο διαγωνισμός όπως το ορίζεις εσύ θα έπρεπε το ΠΣ να παρέχει σε οποιονδήποτε κάνει αίτηση επίδομα για να καλύπτει όλες του τις ανάγκες για όσο καιρό χρειάζεται για να προετοιμαστεί, πλήρες υποστηρικτικό υλικό που να καλύπτει όλη την ύλη, δωρεάν διαλέξεις/φροντιστηριακά μαθήματα, νταντά για τα παιδιά, καθαρίστρια και ψυχολόγο για υποστήριξη...

Μερικοί από εμάς δώσαμε πανελλήνιες δουλεύοντας σερβιτόροι για να μπουμε στις σχολές που μπήκαμε. Άλλοι πηγαιναν σε ιδιωτικά κολλέγια και ερχόντουσαν τοπ φροντιστές σπίτια τους για ιδιαίτερα... Συμφοιτητές μου έπρεπε να δουλεύουν 2 part time δουλειές για να συντηρούνται και να βοηθάνε την οικογένειά τους όσο σπουδάζουν ενώ άλλοι είχαν την οικονομική υποστήριξη για να κάνουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά στην Αγγλία.

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν πρέπει να συγχέεται το αδιάβλητο του διαγωνισμού και ο τρόπος επιλογής με αυτό που μερικοί μπορεί να θεωρούν "κοινωνικά άδικο" και εκτείνεται σε όλο το φάσμα της ζωής και πτυχές πολύ πιο σημαντικές από έναν διαγωνισμό δημοσίου.

Υπενθυμίζω, επίσης, πως η συμμετοχή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν είναι υποχρεωτική... Η προκήρυξη ήταν από το καλοκαίρι ξεκάθαρη όσον αφορά την ύλη και τις απαιτήσεις της... Ο καθένας ανάλογα με το πού βρίσκεται στην ζωή του και τί εφόδια έχει μπορεί να αποφασίσει αν και σε ποιόν βαθμό θα αφοσιωθεί σε αυτόν τον στόχο. Υπάρχουν και διαγωνισμοί με μοριοδότηση όπου μετράει πολύ περισσότερο το βιογραφικό και τα πτυχία / προυπηρεσία του καθενός.

Να σημειώσω, τέλος, πως και το να διάβασαν μερικοί 24 ώρες το 24 ωρο τους τελευταίους μήνες είναι ένδειξη ζήλου και αφοσίωσης στον στόχο και απαιτεί και αυτό προσπάθεια.

Δεν νομίζω να ξαναποστάρω εδώ καθώς δεν θα προχωρήσω στο στάδιο των συνεντεύξεων (είμαι σε αυτούς που θα καλέσουν, αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει νόημα :)

fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Nom22 έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω από τη στιγμή που η συνέντευξη πιάνει μονο 35 βαθμούς ποιος ο λόγος να καλούν τον τριπλάσιο αριθμό στη συνεντευξη.μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός. Είναι εφικτό ας πούμε ο τελευταίος που πέρασε στη συνέντευξη ξαφνικά να ανεβεί τόσο στην κατάταξη που να ναι στις πρώτες θέσεις; Μπορει δηλαδη η συνέντευξη να φέρει τα πάνω κάτω;

Στις περισσότερες ειδικότητες οι διαφορές είναι λιγότερο από 35 πόντους μεταξύ του τελευταίου που καλύπτει τον αριθμό των θέσεων και του τελευταίου που πέρασε στη συνέντευξη. Αν οι θέσεις είναι 10 και ο 10ος έχει 65 ενώ ο 30ος έχει 55 άνετα μπορεί να πάρει αυτός 30 και να πάει 85 ενώ στον 10ο να βάλουν 19 και να πάει 84. Μπορούν να γίνουν ανακατατάξεις.

Coronatimegr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Coronatimegr »

Προφανως και μπορει να γινουν ανακαταταξεις στην τελικη βαθμολογια γιατι στους νομικους τουλαχιστον οπου ανηκω εχουμε αρκετες ισοβαθμιες και γενικα οι διαφορες στην βαθμολογια ειναι σχετικα μικρες. Επισης η υλη για τις εξετασεις εχει γνωστοποιηθει απο το καλοκαιρι οποτε θεωρω πως υπηρχε αρκετος χρονος για να προετοιμαστουμε ακομη και αν καποιος ειχε αλλες υποχρεωσεις. Το αν καποιος παπαγαλιζει χωρις να στροφαρει θα φανει στην συνεντευξη, γιαυτο γινεται εξαλλου για να κριθουν και αλλες παραμετροι περα απο τις γνωσεις. Και προφανως δεν γινεται να κληθουν 200+ ατομα σε συνεντευξη, καποιοι θα κοβοντουσαν στα γραπτα αλλιως δεν θα ειχε νοημα να παμε να γραψουμε.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παιδιά πώς τα είδατε τα θέματα στα οικονομικά;
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Anemelossss »

Πιστευετε θα ξανα βγαλει προκηρυξη για πυροσβεστικη; Εχει χρονια...
Άβαταρ μέλους
Lamprocom92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Lamprocom92 »

Όχι. Πιστεύω μόνο με μεταταξη
Pantelis1900
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Πολύ θεωρία ρε αδερφέ. Προσωπικά είχα ετοιμαστεί για πιο πρακτικά πράγματα.
Theodora92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Theodora92 »

Κ εγώ το ίδιο με εσένα πιστεύω Παντελή. Και το δίκαιο μου φάνηκε αρκετά πιο δύσκολο από των υπολοίπων ειδικοτήτων
Βαθμοφόρος
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Βαθμοφόρος »

Και εγώ την ίδια άποψη έχω παιδιά. Προσωπικά δυσκολεύτηκα σε κάποιες ερωτήσεις στο δίκαιο και στη μακροοικονομια.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Θυμάται κανεις την ερώτηση με την ελαστικότητα προσφοράς ρωταγε γάν ο αριθμός γ ειναι θετικος αρνητικος ισος με ενα η μηδεν η για την ελαστικότητα προσφορας εαν ειναι ιση με 1 θετικη αρνητικη η ιση με 0;
Pantelis1900
Posts in topic: 165

Δημοσίευση από Pantelis1900 »

Όχι δεν την θυμάμαι. Και εγώ σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ την 1 ερώτηση. Όσο για το δίκαιο ήταν όντως πιο δύσκολα αλλά θεωρώ ερωτήσεις που περιμέναμε οι περισσότερες.
Theodora92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Νομίζω έλεγε για γ = 0
Theodora92
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γενικά πώς πιστεύετε θα διαμορφωθούν τα αποτελέσματα; Στις αίθουσες είχατε απόντες; Εμάς έλειπαν 3 από τούς 16
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες