Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ioanna123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Ioanna123 »

Μα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν οτι θα πάει στην πόλη του. Για αυτό θέλω να πιστεύω ότι όσοι έχουν φτάσει στο στάδιο της συνέντευξης ή ακόμα κι όσοι δεν έχουν δώσει ακόμα γραπτά να είναι συνειδητοποιημένοι και πως έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο να βρεθούν ενδεχομένως μακριά από το σπίτι τους και να μην το βλέπουν αυτό σαν πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ioanna123 την Σάβ Ιαν 08, 2022 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Nickprof »

Ioanna123 έγραψε:Μα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κανέναν οτι θα πάει στην πόλη του. Για αυτό θέλω να πιστεύω ότι όσοι έχουν φτάσει στο στάδιο της συνέντευξης ή ακόμα κι όσοι δεν έχουν δώσει ακόμα γραπτά να είναι συνειδητοποιημένοι και πως έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο να βρεθούν ενδεχομένως μακριά από το σπίτι τους και να μην το βλέπουν αυτό σαν πρόβλημα.
Ακριβώς την ίδια αποψη έχω η τοποθέτηση σου ειναι ολόσωστη, αλλα αρκετοί δεν ειναι συνειδητοποιημένοι και αυτο εχει φανει εδώ με αρκετές ερωτήσεις ποιο πάνω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 09, 2022 1:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pirate_life
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από pirate_life »

Nickprof έγραψε:Ακριβώς την ίδια αποψη έχω η τοποθέτηση σου ειναι ολόσωστη, αλλα αρκετοί δεν ειναι συνειδητοποιημένοι και αυτο εχει φανει εδώ με αρκετές ερωτήσεις ποιο πάνω...

Αν παίρνεις 900, δεν προσφέρεις, και δεν αλλάξεις και περιοχή, νομίζω πως είσαι ο καλύτερος.

Μπαίνεις στο κλίμα του δημοσίου με τη μία...

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιαν 11, 2022 9:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Nickprof έγραψε:Ακριβώς την ίδια αποψη έχω η τοποθέτηση σου ειναι ολόσωστη, αλλα αρκετοί δεν ειναι συνειδητοποιημένοι και αυτο εχει φανει εδώ με αρκετές ερωτήσεις ποιο πάνω...

Αν παίρνεις 900, δεν προσφέρεις, και δεν αλλάξεις και περιοχή, νομίζω πως είσαι ο καλύτερος.

Μπαίνεις στο κλίμα του δημοσίου με τη μία...

Εικόνα

900 δεν θα παρεις 830 840 με τις κρατήσεις...
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από fire_89 »

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς από προηγούμενους παρόμοιους διαγωνισμούς τι ρωτάνε στο στάδιο των συνεντεύξεων; Θα είναι κάτι παρόμοιο με την συνέντευξη των ψυχοτεχνικών ή κάτι διαφορετικό;

Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Βγήκε το πρόγραμμα των Νομικών, δεν ειναι ουτε 300 αρα οι οικονομολόγοι 600 ατομα που σημαίνει μεγαλη σφαγή... Φανηκε ποιο επάγγελμα εχει τους περισότερους άνεργους
fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από fire_89 »

Nickprof έγραψε:Βγήκε το πρόγραμμα των Νομικών, δεν ειναι ουτε 300 αρα οι οικονομολόγοι 600 ατομα που σημαίνει μεγαλη σφαγή... Φανηκε ποιο επάγγελμα εχει τους περισότερους άνεργους

Δυστυχώς, μόνο Οι πρώτοι 54 εκ των Νομικών και οι πρώτοι 96 εκ των Οικονομολόγων θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Σε αυτές τις ειδικότητες δεν αρκεί απλά να γράψεις 50%. Πρέπει να είσαι και μέσα στις θέσεις που λήγουν στη συνέντευξη.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αν θυμάμαι στους Νομικούς είχαν δηλώσει κάπου 400 άτομα. Πως έμειναν 288;

Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Nickprof έγραψε:Βγήκε το πρόγραμμα των Νομικών, δεν ειναι ουτε 300 αρα οι οικονομολόγοι 600 ατομα που σημαίνει μεγαλη σφαγή... Φανηκε ποιο επάγγελμα εχει τους περισότερους άνεργους

Δυστυχώς, μόνο Οι πρώτοι 54 εκ των Νομικών και οι πρώτοι 96 εκ των Οικονομολόγων θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Σε αυτές τις ειδικότητες δεν αρκεί απλά να γράψεις 50%. Πρέπει να είσαι και μέσα στις θέσεις που λήγουν στη συνέντευξη.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αν θυμάμαι στους Νομικούς είχαν δηλώσει κάπου 400 άτομα. Πως έμειναν 288;450 περιπου ήταν, σωστά θυμάσαι... Παντως και να πάς στην συνεντευξη το Κύριο ρόλο παιζει το γραπτό, η συνεντευξη max 35 βαθμούς δινει κατι αδικο κατεμε διοτι στα 600 ατομα οι 100 δεν θα δουλεουν αρα μιλαμε για μεγαλο πλεονέκτημα σε αυτούς...

Lotus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Lotus »

Παιδιά καλημέρα μια ερωτηση μήπως ξέρετε κάποιο μαιλ που απαντάνε στην πυροσβεστική; Γιατί έστειλα την ένσταση και θα ηθελα να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου αλλά δεν μου απαντάνε σε κανένα μαιλ. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fnFAL »

Μηπως πρέπει να πας απο εκει;
Ioanna123
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Ioanna123 »

Αυτό που αναγράφει και η προκήρυξη:epdiagpty@psnet.gr2-3 φορές που έχω στείλει απαντούν την επόμενη μέρα

fire_89
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από fire_89 »

Αναφέρεται ότι η ένσταση γίνεται ενώπιον του Αρχηγού ΠΣ εντός 10 ημερών από την ανάρτηση των πινάκων. Μάλλον καλύτερα να πας από εκεί. Το Δημόσιο σχεδόν ποτέ δεν απαντά σε μέηλ και γενικά δεν είναι αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας.

Lotus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Lotus »

Δεν μπορώ παιδιά να πάω από εκεί είμαι από παραμεθόριο. Την έχω στείλει μέσα στην διορία ταχυδρομικώς όπως μου είπανε αλλά δεν μου απαντάνε σε κανένα από τα μαιλ που έστειλα.Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Καλή συνέχεια σε όλους

Nickprof
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Συνάδελφοι ενας σχολιασμός για τα θέματα των νομικών και ειδικα για το διοικητικό δίκαιο;
Marz
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Marz »

Τα θέματα σήμερα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Πίστευα ότι θα μας τσεκουρώσουν, μετά απ' αυτά που είδα στις άλλες ειδικότητες. Η δυσκολία ήταν σε ερωτήσεις που οι απαντήσεις έμοιαζαν μεταξύ τους και είχε επιλογές-παγίδες τύπου 1) το Α 2) το Β 3) το Α και το Β 4) Τίποτα απ' τα παραπάνω. Και κάποια mini πρακτικά. Διάβασα παραπάνω πράγματα ενώ τα θέματα αρκέστηκαν σε πολύ βασικά. Πχ δεν μπήκε καμιά ερώτηση από τον Εκλογικό Νόμο. Η ύλη από Δαγτόγλου δε βοηθάει.75 ερωτήσεις Δημοσίου Δικαίου, μόλις 25 Ποινικού. Δυστυχώς το κακό είναι ότι οι υποψήφιοι είναι πολλοί και οι θέσεις λίγες. Το θέμα δεν είναι πόσοι θα πιάσουν τη βάση, πράγμα το οποίο ήταν πανεύκολο. Το ζήτημα είναι ότι και μια ερώτηση παραπάνω σωστή να έχει κάποιος, θα περάσει αυτός. Και δε μετράει ούτε ο βαθμός πτυχίου, ούτε η εμπειρία, ούτε τα μεταπτυχιακά. Αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους πλέον.

Σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία στους συναδέλφους και σε όσους θα δώσουν την άλλη εβδομάδα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες