Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Σ' ευχαριστούμε πολύ! Άραγε βγαίνει ημερήσιος πίνακας ικανών ή πρέπει να περιμενούμε συνολική ανακοίνωση της πυροσβεστικής όπως στις υγειονομικές;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Flash την Σάβ Νοέμ 06, 2021 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 7.30 το πρωι έναρξη, Εάν είμαι στο 2ο γκρουπ και φτάσω 8.30 λόγω κτελ, Προλαβαίνω;
Λογικά για το κάθε γκρουπ υπάρχει διαφορετική επιτροπή και θα ξεκινάνε ταυτόχρονα όλοι.Αλλιώς θα καλούσαν διαφορετική ώρα το κάθε γκρουπ.
Με επιφύλαξη τα παραπάνω αλλα έτσι θεωρώ.
Με επιφύλαξη τα παραπάνω αλλα έτσι θεωρώ.
Κατάλαβα, δηλαδή από τις 7:30 θα μας έχουν εκεί για τις εξετάσεις, υπομονή στους εναπομείναντες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Δινει καποιος απο επαρχια Δευτερα πρωι και θα παει απευθειας απο τα κτελ;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 109
Θα πρέπει δυστυχώς να περιμένει κάποιος το τέλος των εξετάσεων ώστε να βγουν συνολικά τα αποτελέσματα και ταυτόχρονα ανακοίνωση για την επόμενη φάση.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Μηπως σας ειπαν ποτε δινουμε γραπτα;
firefighter92 έγραψε:Μηπως σας ειπαν ποτε δινουμε γραπτα;
Χωρίς να έχω κάποια σχετική ενημέρωση, αν σκεφτούμε ότι Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τελειώνουν όλα τα ψυχοτεχνικά και προσθέσουμε +1 εβδομάδα μέχρι να αναρτηθούν οι ικανοί, τότε πάμε τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Flash έγραψε:firefighter92 έγραψε:Μηπως σας ειπαν ποτε δινουμε γραπτα;
Χωρίς να έχω κάποια σχετική ενημέρωση, αν σκεφτούμε ότι Παρασκευή 19 Νοεμβρίου τελειώνουν όλα τα ψυχοτεχνικά και προσθέσουμε +1 εβδομάδα μέχρι να αναρτηθούν οι ικανοί, τότε πάμε τέλη Νοεμβρίου-αρχές Δεκεμβρίου.
Θα συμφωνήσω με αυτή την πρόβλεψη. Τα αποτελέσματα θα βγουν μια εβδομάδα μετά, γύρω στις 25 του μηνός. Θα δώσουν και μια εβδομάδα περιθώριο για τις εξετάσεις οπότε αρχές Δεκέμβρη υπολογίζω. Εκεί στο πρώτο 10ήμερο...
Κάποιοι ειχαν αναφερει οτι θ εδιναν σημερα. Μπορουν να μας πουν την διαδικασια εαν τους ειναι ευκολο; Κ τι ρωτανε?
Καλησπέρα σας και καλά αποτελέσματα. Μπορειτε να μας πείτε τι περιλαμβάνει η διαδικασία των ψυχοτεχνικων πρακτικά; Το τεστ προσωπικότητας και η σχεδίαση και γενικά κάποιες πληροφορίες για την διαδικασία;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Γίνεσαι μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό ειδικών καθηκόντων και βάσει του άρθρου 19 του π. Δ.38/2021 προβλέπεται υποχρεωτική υπηρεσία 5 έτη το Πυροσβεστικό Σώμα. Δεν απολύεσαι, αλλά έχει να κάνει με άλλες δυνατότητες των δημοσίων υπαλλήλων όπως δυνατότητα μετάταξης, κινητικότητας.Nickprof έγραψε:Εγω θελω να κανω το εξής πολυ βασικό ερωτημα οταν λεει οτι οσοι καταλαβουν μια απο τις θεσεις θα ειναι για 5 χρόνια εννοει οτι οποιος θελει μετα μπορει να παραιτηθεί η εννοει στα 5 χρονια τελος μετα σε διώχνουν;
[/QUOTE
Μια παράθεση λίγο των συγκεκριμένων μηνυμάτων για να ρωτήσω κάτι. Πώς γνωρίζουμε ότι μετά γινόμαστε αυτοδίκαια μόνιμοι; Γιατί το άρθρο 19 λέει ότι υπάρχει υποχρεωτική υπηρεσία στο σώμα για 5 χρόνια χωρίς να προσδιορίζει το τι γίνεται μετά.
Καλησπέρα παιδιά! Και εγώ νομίζω ότι η πενταετία έχει την έννοια ότι δεν μπορείς να παραιτηθείς από το σώμα πριν λήξει αυτή.Πέρασα σήμερα ψυχοτεχνικά, η διαδικασία είναι όπως την είχε περιγράψει προηγούμενος υποψήφιος. Υπομονή ειδικά σε όσους είναι προς το τέλος γιατί η αναμονή είναι μεγάλη! Μια συνήθης ερώτηση από την επιτροπή είναι γιατί θέλουμε να μπούμε στο σώμα, αλλά δεν την έκαναν σε όλους. Μπορούν να πιαστούν και από κάτι που έχεις γράψει και να ασχοληθούν μόνο με αυτό.
Καλησπέρα,Η διαδικασία ειναι όπως ακριβώς περιγράφηκε παραπάνω.
Σχεδίαση προσώπου ίδιου και αντιθέτου φύλου, αυτό περιγραφή και έτερο περιγραφή σε μια παράγραφο. Από 5 λεπτά για το καθένα.
Έπειτα, περιμενεις να σε φωνάξουν ανάλογα με τον αύξοντα αριθμό σου για την ατομική συνέντευξη (εμενα πχ απλα με ρώτησαν από που είμαι με τι ασχολουμαι κτλ και πως φαντάζομαι την πυροσβεστική.)
Όσα γκρουπ τόσες και οι εξεταστικές επιτροπές.
Σχεδίαση προσώπου ίδιου και αντιθέτου φύλου, αυτό περιγραφή και έτερο περιγραφή σε μια παράγραφο. Από 5 λεπτά για το καθένα.
Έπειτα, περιμενεις να σε φωνάξουν ανάλογα με τον αύξοντα αριθμό σου για την ατομική συνέντευξη (εμενα πχ απλα με ρώτησαν από που είμαι με τι ασχολουμαι κτλ και πως φαντάζομαι την πυροσβεστική.)
Όσα γκρουπ τόσες και οι εξεταστικές επιτροπές.
Θα ηθελα να ρωτήσω αν με το καλο περάσεις εξετάσεις τελική συνέντευξη επιτυχώς, έπειτα μαθαίνεις την πόλη που θα προσληφθείς από τα κενά που ανακοινώθηκαν; Ή αυτό συμβαίνει μετα το πέρας των 4 μηνών; Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο μετάθεσης μελλοντικά; Γνωρίζει κάποιος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες