Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Μήπως οι καλές υγειονομικές εξετάσεις, με δμς και τα σχετικά γίνει με τη κατάταξη των επιτυχόντων και έχουμε κλάματα ;
Δεν γνωρίζω ποιες είναι καλές εξετάσεις για εσάς, ωστόσο αν απαιτούσε ΔΜΣ προφανώς και θα το ανέφερε η προκήρυξη και δεν θα ταλαιπωρούνταν αρκετοί υποψήφιοι χωρίς λόγο.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 109
Δε νομίζω πως συντρέχει κάποιος λόγος για τέτοιες αμφιβολίες. Εξάλλου δε ψάχνουν δασοκομάντο. Ειδικό προσωπικό αναζητούν. Δουλειά γραφείου λαϊκά. Το αν θα γίνουν κι άλλες εξετάσεις όπως πχ ακτινογραφίες, αίματος κλπ μέσα στη σχολή το θεωρώ λογικό. Όχι όμως για να κόψουν κάποιον λόγω ύψους, κιλών κλπ.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Θέλω να κάνω μια ερώτηση που αμφιβάλλω αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει και στο κάτω κάτω μικρή σημασία έχει κιόλας... Παρόλα αυτά ξέρει κανένας την αιτία που τα γκρουπ διαμορφώνονται έτσι με αυτό τον τρόπο; Θέλω να πω ότι δε πηγαίνουμε αριθμητικά με βάση τον αριθμό αίτησης. Οπότε μήπως μας χωρίζουν κατά ειδικότητα αναλόγως με τις μέρες που πηγαίνουμε?
Στο στάδιο των υγειονομικών κατάλαβα ότι πάμε με πρώτα με βάση την ειδικότητα και μετά αλφαβητικά σε κάθε ειδικότητα
Αρα δηλαδη οσοι ειναι πχ γκρουπ Πεμπτης Παρασκευής ειναι μια ειδικοτητα;
Μάλλον. Είναι βέβαια και ειδικότητες με μικρό αριθμό υποψηφίων οπότε θα είναι μαζί με επόμενη ειδικότητα στην ίδια μέρα λογικά
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Ioanna123 έγραψε:Στο στάδιο των υγειονομικών κατάλαβα ότι πάμε με πρώτα με βάση την ειδικότητα και μετά αλφαβητικά σε κάθε ειδικότητα
Ναι ειναι ενα σενάριο που μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό. Βέβαια δε ξέρουμε πόσοι έχουν μείνει σε κάθε ειδικότητα για να έχουμε εικόνα το τι ακριβώς γίνεται
Έχουμε κάποια ιδέα εάν θα μπουν όλα τα γκρουπ ταυτόχρονα ή 7.30 το πρώτο,10.30 το δεύτερο κτλ;
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
panozit έγραψε:Έχουμε κάποια ιδέα εάν θα μπουν όλα τα γκρουπ ταυτόχρονα ή 7.30 το πρώτο,10.30 το δεύτερο κτλ;
Δυστυχώς όσον αφορά αυτό το κομμάτι δεν έχουμε ιδέα. Ενδεχομένως και όλοι μαζί καθώς μπορεί να βάλουν 1-2 μεγάλες αίθουσες και να συμπληρώσουμε το τεστ εκεί. Το ότι ξεκινάνε τόσο νωρίς μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι θα καθυστερήσουμε σε κάποια επόμενη φάση, συνέντευξη πχ ή κάτι τέτοιο. Όλα φυσικά υποθέσεις είναι. Αν πάει κάποιος από εδώ μέσα αύριο ας ενημερώσει παρακαλώ!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 83
Εδωσε κανενας σημερα; Μπορει να μας πει τι να περιμενουμε και ποσο διηρκησε η διαδικασια (για να κλεισουμε εισιτηρια επιστροφης) ;
Καλημέρα στην ομαδαΕιναι καποιος καποια που εδωσε σημερα να μας δωσει πληροφοριες; Ποση ωρα κρατησε; Η συνεντευξη ειναι ομαδικη η ατομικη;
Εχουμε κανενα νεο; Εχω την εντυπωση οτι ολη η διαδικασια θα ειναι αστεια, τι λετε?
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
komath07 έγραψε:Εχουμε κανενα νεο; Εχω την εντυπωση οτι ολη η διαδικασια θα ειναι αστεια, τι λετε;
Αστεία απο άποψη χρόνου δε νομίζω πως θα είναι. Αν ήταν έτσι δε θα ζητούσαν από τον κόσμο να πάει από τις 7:30
Μάλλον θα μάθουμε όταν πάμε. Είναι έστω κανεις αύριο; Αλλιώς θα περιμένετε αρχές της εβδομάδας να σας πω την εμπειρία μου 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες