Taksidiotis έγραψε:Παρόλα αυτά δε πρέπει να έχουν κλάδο Ηλεκτρονικού έτσι; Άρα είσαι στον κλάδο της Πληροφορικής φαντάζομαι. Καλή επιτυχία και σε σένα λοιπόν. Σίγουρα όλοι μας έχουμε σοβαρούς λόγους για να θέλουμε να διεκδικήσουμε μια θέση. Όσον αφορά την ύλη, είναι πραγματικά υπερβολική. Δε ζητάει κάτι επιφανειακό από κάθε μάθημα. Μπαίνει και στην ουσία και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Τι να πει κανείς, για όλους το ίδιο είναι οπότε...
Σωστά φίλε μου. Στο κλάδο πληροφορικής.
Θα μπορούσε να μας έχει ξεχωρίσει είναι η αλήθεια, όπως τους ηλεκτρολόγους. Για πιο τεχνικά θέματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όντως, η κατηγορία των "μη ικανών" είχε πολλά περισσότερα άτομα από ότι περίμενε κανείς μας. Δε γνωρίζουμε βέβαια τα κριτήρια και τις κόκκινες γραμμές που είχαν, αλλά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο πολλοί να μη παρευρέθηκαν στη διαδικασία λόγω απόστασης ή οτιδήποτε άλλο.
komath07 έγραψε:Αποκλείεται 400 άτομα όλα να μην κατέβηκαν, ειναι μεγάλος αριθμός, κατι άλλο παίζει.
Πάντα σε κάθε διαγωνισμό υπάρχουν αυτοί που κάνουν αίτηση για παν ενδεχόμενο και δεν είναι σίγουροι αν θα πάνε τελικά να δώσουν. Λογικά η πλειοψηφία θα είναι μακρινοί που αποφάσισαν να μην ασχοληθούν περαιτέρω είτε επειδή δεν μπόρεσαν λόγω άλλων υποχρεώσεων είτε επειδή απλά άλλαξαν γνώμη. Σε σύνολο 1600 ατόμων, εμένα μου φαίνεται πολύ νορμάλ η αποχή 400 ατόμων. Είναι το 1/4 επί του συνόλου.
komath07 έγραψε:Αποκλείεται 400 άτομα όλα να μην κατέβηκαν, ειναι μεγάλος αριθμός, κατι άλλο παίζει.
Σίγουρα δε κόπηκαν όλοι αυτοί λόγω απουσίας, αλλά ο περισσότεροι φαντάζομαι πως ναι. Εξάλλου είναι δουλειά γραφείου στην ουσία. Να πω ότι ήταν θέση για πυροσβέστη που θα βγει στο πεδίο και πρέπει να είναι εξαιρετικά υγιής τότε ναι, να κόψεις για το παραμικρό. Προσωπικά φαντάζομαι ότι από τους 400, τουλάχιστον οι 300 απλά δε κατέβηκαν.
Ναι, ξέρουμε αυτά που γράφει μέσα η ίδια η προκήρυξη και τα αναφέρουμε λεπτομερέστατα και μερικές σελίδες πιο πίσω στο φορουμ. Δε διαφέρει και πολύ από τις κοινές ψυχοτεχνικές εξετάσεις που δίνουμε γενικότερα σε άλλους φορείς κλπ.