Προκήρυξη 150 πτυχιούχων στην Πυροσβεστική (2021)
Καλησπέρα Παιδιά. Όσοι περάσουν θα πρέπει να φοιτησουν 4 χρόνια στη σχολή;
Kael έγραψε: Καλησπέρα Παιδιά. Όσοι περάσουν θα πρέπει να φοιτησουν 4 χρόνια στη σχολή;
2. Οι εισακτέοι φοιτούν στη Σχολή για τέσσερις (4) μήνες και μετά την ευδόκιμη αποφοίτησή τους, τους απονέμεται αντίστοιχο δίπλωμα Επαγγελματικής Επάρκειας Αξιωματικού.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Στην αίτηση εκεί που λέει έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο. Τι πρέπει να συμπληρώσουμε;
Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζοντας την προκήρυξη μου γεννήθηκε η αποριά σχετικά με τα πτυχία που χρειάζονται για τις θέσεις του οικονομικού. Δεν αναφέρεται ξεκάθαρα και ίσως να είναι η πρώτη προκήρυξη, που τουλάχιστον εγω βλέπω, όπου δεν αναφέρονται τα πτυχία και οι σχολές επ' ακριβώς. Έχετε καμιά πρόσθετη ενημέρωση;
ε. Οικονομικοί, περιλαμβάνονται κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, Φοροτεχνικών Εφαρμογών, Τραπεζικών Εφαρμογών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με εξειδίκευση στη Λογιστική, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική, Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ της χώρας ή ισότιμου πτυχίου, αντίστοιχης ειδικότητας, Σχολών της αλλοδαπής.
Στις προϋποθέσεις δεν αναγράφει όριο ύψους έτσι;
Έχει δεί κανένας κάτι διαφορετικό;
Έχει δεί κανένας κάτι διαφορετικό;
Η απορία μου έγκειται στο γεγονός οτι σε κάποιες σχολές παραμένει γενίκο, χωρις να εξειδικευει τα τμήματα. Για παράδειγμα, είμαι κάτοχος πτυχίου τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Αργότερα, το 2013 το τμήμα έγινε κατεύθυνση της διοίκηςη επιχειρήσεων. Άρα με πιάνει; Σε άλλες προκυρήξεις, ήταν ξεκάθαρο ποιών σχολών πτυχία έπαιρναν μέρος.
Έτσι όπως το αναφέρεις φαίνεται ότι το τμήμα σου ανήκει στην Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων και οχι στο τμήμα των οικονομικών, μπορείς όμως να κάνεις ένα τηλέφωνο σε αυτούς και να σου λυθεί η απορία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος komath07 την Τετ Σεπ 01, 2021 10:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για οποιαδήποτε πληροφορία - διευκρίνιση καλέστε στο :2132157697 - 7698 (εργάσιμες ημέρες και ώρες).
Απαντάνε σε κανέναν στα τηλέφωνα; Όσες φορές έχω καλέσει, δεν το χει σηκώσει κανένας.
Όταν λέει κατάθεση δικαιολογητικων συμπεριλαμβανομένου του σαββατοκύριακου, δηλαδή μπορούμε και Κυριακή για παράδειγμα ή κατάλαβα λάθος;
Εγω θελω να κανω το εξής πολυ βασικό ερωτημα οταν λεει οτι οσοι καταλαβουν μια απο τις θεσεις θα ειναι για 5 χρόνια εννοει οτι οποιος θελει μετα μπορει να παραιτηθεί η εννοει στα 5 χρονια τελος μετα σε διώχνουν;
Γίνεσαι μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό ειδικών καθηκόντων και βάσει του άρθρου 19 του π. Δ.38/2021 προβλέπεται υποχρεωτική υπηρεσία 5 έτη το Πυροσβεστικό Σώμα. Δεν απολύεσαι, αλλά έχει να κάνει με άλλες δυνατότητες των δημοσίων υπαλλήλων όπως δυνατότητα μετάταξης, κινητικότητας.Nickprof έγραψε:Εγω θελω να κανω το εξής πολυ βασικό ερωτημα οταν λεει οτι οσοι καταλαβουν μια απο τις θεσεις θα ειναι για 5 χρόνια εννοει οτι οποιος θελει μετα μπορει να παραιτηθεί η εννοει στα 5 χρονια τελος μετα σε διώχνουν;
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου αν έχει υποβάλλει κάποιος τα δικαιολογητικά και αν εκτός από ειδικότητα/πτυχίο δηλώνεις και θέση-τόπο κατά προτίμηση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης