84 μηνες προυπηρεσια, απολυτηριο 18.2, και lowerLoxias89 έγραψε:Έχεις 84 μήνες προϋπηρεσία ; Και απολυτήριο 15+;
9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 16, 2021 8:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πως το βλεπεις για ναυπλιο και κορυδαλλο?Fulakas έγραψε:84 μηνες προυπηρεσια, απολυτηριο 18.2, και lower
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 16, 2021 8:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι θέσεις του Κορυδαλλού λογικά θα πιαστούν όλες από ΙΕΚ.Ναύπλιο αν δε κάνει κάποιο ιεκ αίτηση για εκεί, τότε θα μπεις λογικά.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά αύριο οι αιτήσεις καλή επιτυχία σε όλους από επαλ μπορείς να δηλώσεις και το πτυχίο σαν τίτλο σπουδών αντί για το απολυτήριο;
ναι μετραειale3andros12 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά αύριο οι αιτήσεις καλή επιτυχία σε όλους από επαλ μπορείς να δηλώσεις και το πτυχίο σαν τίτλο σπουδών αντί για το απολυτήριο;
17.2 απολ και προφ. Χωρίς εμπειρία. Πόσα μόρια ρε παιδιά γιατί έχω μπερδευτεί;
Καλησπερα παιδια θελω για β επικουρ. Χωρις εμπειρια και χωρις ενδοποιοτητα.εβλεπα αταστασεις με την προηγουμενη και δεν ειχε γενικα ατομα.μορια 14.8 γενικο λυκειο
αγγλικα καλη γνωση
και συμμετεχω ειδικη κατηγορια με συζυγο αναπηρια εχω πιθανοτητες. Ευχαριστω
αγγλικα καλη γνωση
και συμμετεχω ειδικη κατηγορια με συζυγο αναπηρια εχω πιθανοτητες. Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 24, 2021 4:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες