9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;
Τσακάλια μου βοηθήστε με και μένα Εχώ πτυχίο λυκείου 13 1270 ημέρες εργασίας λοουερ τι μόρια βγάζω; Και που μου προτείνετε να κάνω για να έχω ελπίδες! Αθήνα μένω αλλά δηλώνω παντού Δεν έχω θέμα! Ευχαριστώ και τσακάλια Μου.
Γελάω με 3 προφίλ που έχετε την ίδια ip. Δλδ εσυ που τα έχεις ρε φίλε κ εκφράζεις 3 διαφορετικές προσωπικότητες σκέφτηκες ότι ίσως δεν είσαι για φυλακες αλλά για το Δαφνί ; Ήρεμα το λέω.
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Δ.Ε Φύλακας
- Επικοινωνία:
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Μαγκες καντε ολοι χαρτια ειδικα αν εχετε ιεκ...το ιεκ ειδικος δασικης προστασίας δεν κολλάει με την δουλεια μας.
Σε σχέση με το λύκειο έχει περισσότερα κοινά μαθήματα με το επάγγελμα δεν είπα να είναι παραπάνω από τα στελέχη και από τους φύλακες μουσείων αλλά θα μπορούσε και αυτό να λαμβανόταν υπόψην, όπως έπρεπε να γίνει και σε ενδεχόμενη προκήρυξη του Δασαρχείου και της πυροσβεστικής πάλι με επικουρικές όπως εδώ.
Grigoris_guard έχεις ΠΜ.
Grigoris με το δασικής προστασίας μπαίνεις περπατώντας Πυροσβεστική που θα βγάλει για μόνιμους.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Δεν πας πουθενά με Β επικουρικό, έχουν βγει πιστοποιήσεις και όλοι με στέλεχος και αρχαιοφυλακες θα κάνουν να μπουν...
Πόσα μόρια β επικουρία χρειάζεται να έχεις για να τις διεκδικήσεις θέση;
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
D.Y.K έγραψε:Grigoris_guard έχεις ΠΜ.
Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το ΠΜ μπορείς να μου εξηγήσεις;
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
EcoMike έγραψε:Grigoris με το δασικής προστασίας μπαίνεις περπατώντας Πυροσβεστική που θα βγάλει για μόνιμους.
Περισσότερες πιθανότητες έχω σε προκήρυξη του Δασαρχείου αλλά είναι λίγο δύσκολο να βγάλει. Τώρα θα συμμετέχω σε αυτήν εδώ και ελπίζω να τα καταφέρω.
- Grigoris_guard
- Υποδεκανέας
- Επικοινωνία:
jimmy commando έγραψε:Τα ιδιωτικά ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας με πιστοποίηση λαμβάνονται υπόψη ή όχι ;
Ναι τα λαμβάνουν υπόψιν κανονικά μόνο στις προκηρύξεις του προστασίας του Πολίτη που είναι εκτός ΑΣΕΠ δεν τα μετράνε...
Grigoris_guard έγραψε:Δεν κατάλαβα τι εννοείς με το ΠΜ μπορείς να μου εξηγήσεις;
Προσωπικό μήνυμα.
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Δεν πας πουθενά με Β επικουρικό, έχουν βγει πιστοποιήσεις και όλοι με στέλεχος και αρχαιοφυλακες θα κάνουν να μπουν...
ΕΣΥ δε μας είπες θα κανείς; Πολύ γνώση για λογαριασμό 16 ωρών...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Δεν πας πουθενά με Β επικουρικό, έχουν βγει πιστοποιήσεις και όλοι με στέλεχος και αρχαιοφυλακες θα κάνουν να μπουν...
Υσεκαρε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Τσεκαρε την 6κ τα αποτελέσματα και θα δεις ότι οι περισσότεροι ήταν από Β επικουρία+προϋπηρεσία, αυτό που λες δε στέκει, ήδη στο φόρουμ υπάρχουν άτομα με 1200+μόρια στη Β επικουρία
Φίλε τι καιρό έχει στη Κασσάνδρα; Γιατί εδώ μαζεύονται σύννεφα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης