Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για αυτούς πουΈδωσαν και πέρασαν τα αθλήματα κλπ
Κλπ έχουμε κάποια εικόνα ποτε θα μπούμε; Γύρω στις 11 έχω
Ακούσει εγω
Κλπ έχουμε κάποια εικόνα ποτε θα μπούμε; Γύρω στις 11 έχω
Ακούσει εγω
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι για αυτούς που δώσαμε τον Ιούλιο εννοώ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Να ξέρετε ότι πιθανόν να τελειώσετε Ιανουαρίο εκπαίδευση με αποτέλεσμα τον υπόλοιπο χρόνο να μην δικαιούστε κανονικές άδειες. Μόνο 11 βραχείες.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εφόσον η προκήρυξη λέει για 600 άτομα νομίζω είναι σχεδόν απίθανο να πάρουν κι άλλους επιπλέον. Άρα αυτό σημαίνει οι 27 θέσεις που θα καλυφθούν θα είναι από την θέση 1441 έως 1468 εκτός αν κάποιοι κόπηκαν ή δεν πήγαν οπότε θα πάρουν τους επόμενους,μακάρι να κάνω λάθος κ να ισχύει κάτι διαφορετικό - ξεκαθαρίζω πως είναι συνειρμοί κ σκέψεις προσωπικές -
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πολύ πιθανόν να γίνει έτσι.. Πολύ κρίμα για όσους «ξεβολευτήκαμε» από δουλειές συν και τα έξοδα μας για μια τρύπα στο νερό..
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εφόσον καλυβονται απ αυτούς που έδωσαν Ιούλιο... Γτ κάλεσαν κ άλλο γκρουπ τον Αύγουστο;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μήπως για να έχουν κάποια δεξαμενή να πάρουν άτομα σε περίπτωση που φύγουν κάποιοι από την εκπαίδευση;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι λγκ αυτό π λες. Αλλά πολλά άτομα πήραν κ τον Αύγουστο. Τόσο έλλειψη να χουν;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Με σιγουριά κανείς δεν μπορεί να πει κάτι, θα δούμε όταν βγουν τα αποτελέσματα. Λογικά αν το δεις όμως θέλουν να έχουν έτοιμους κάποιους σε περίπτωση που χρειαστεί να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Η αλήθεια είναι οτί μας έχουν μπερδέψει αρκετά! Ακόμα και εμείς που είμαστε στους 27 δέ ξέρουμε τι θα γίνει! Μου φαίνεται περιέργο να μη πάνε στη σχολή 600 άτομα όπως λέει η πρόκ και να πάνε μόνο οι 573. Παρόλα αυτά με αυτά που έψαξα και βρήκα δικαιολογούνται οι τόσοι επιλαχόντες που πήρε! Θα μιλήσω για την Ά κατηγορία! Οι πρώτοι 320 απο τους 400 πού ήταν επιτυχόντες και γραφτήκανε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, ήταν μέχρι και τη θέση 577 από τους πίνακες! Μετά από πολλά κενά που δημιουργήθηκαν στη σχολή καλούσανε συνεχώς άτομα. Ο τελευταίος που χρειάστηκε να μπεί στη σχολή λίγο πριν το καλοκαίρι για να ολοκληρωθούν οι 320, βρίσκεται στη θέση 644. Κάντε τους υπολογισμούς σας μόνοι σας και βρείτε πόσα άτομα χρειάστηκαν για να καλυφθεί μέχρι και η τελευταία θέση! Ελπίζω πολύ απο εσάς να πάρετε αρκετές ελπίδες μετά τον υπολογισμό σας!:)
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μακάρι φίλε και εγώ έτσι όπως το είδα λέω πως έχουμεΕλπίδες διότι στε τόσα άτομα χρειάστηκαν αρκετοί ! Τώρα αυτό μένει να φανεί ! Μακάρι να είμαστε όλη μέσα !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
11 Σεπτεμβρίου πρέπει να είναι πάνω.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
9 Σεπτεμβρίου πρωί ορκομωσία,11Σεπτεμβριου Κομοτηνή
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σας έχουν ειδοποίησει; Με το τελευταίο γκρούπ π έδωσε πκε την προηγούμενη εβδομάδα κάνενα νέο;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Στους τελευταιους δν εχει τελειωσει καν η διαδικασια τωρα θα εξεταστουν οι αναβολες αλλα γενικα χωρις να θελω να σε απογοητευσω δν υπαρχουν θεσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες