Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ήταν στα πράγματα που γράφει η προκήρυξη αλλά δε με έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο
-
- Υποδεκανέας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όντως όποιοι είναι να αποκλειστούν λόγω δίκης τους έχουν πάρει τηλέφωνο;
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έτσι ξέρω, τώρα Ν πεζει ρόλο το τμήμα που ανοικει κάποιος τι να πω εννοώ στο θέμα της πληροφορισης
-
- Υποδεκανέας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Θα με είχε πάρει είμαι σίγουρος. Όλες τις φορές με πήρε αμέσως για οποιαδήποτε ενημέρωση
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά να σας ρωτήσω; Η σειρά των αθλημάτων ποια ήταν; Πρώτα χιλιαρι ή πρώτα 100αρι;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
χιλιαρι ύψος μήκος σφαίρα 100αριFire26 έγραψε:Παιδιά να σας ρωτήσω; Η σειρά των αθλημάτων ποια ήταν; Πρώτα χιλιαρι ή πρώτα 100αρι;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
ydneas έγραψε:χιλιαρι ύψος μήκος σφαίρα 100αριFire26 έγραψε:Παιδιά να σας ρωτήσω; Η σειρά των αθλημάτων ποια ήταν; Πρώτα χιλιαρι ή πρώτα 100αρι;
Σε ευχαριστώ πολύ.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά να σας ρωτήσω στις εξετάσεις αίματος εάν έχεις κάνει προπονήσεις πριν Η βαροι θα δείξει ανεβασμένο CPK είναι πρόβλημα αυτό γνωρίζει κανείς, είχε κανείς αντίστοιχη εμπειρία στις επιτροπές?
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Νομίζω πως όχι, αρκεί να μην έχεις φάει μερικές ώρες πριν την εξέταση. Και γενικά να κάνεις συντήρηση τώρα για να μην έχεις ούτε πιάσιμο ούτε τραυματισμό στα αθλήματα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι με τα βαροι συντήρηση και λέω να τα σταματήσω εντελώς και να κάνω μόνο το αερόβιο για χιλιάρι και γενικά για τα αθλήματα τί λες φίλε μου και εσύ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τα αθλήματα κάνε τα 2 πες 3 το πολύ, εύκολα είναι. Γενικα, είτε γυμναστή δημοτικού σταδίου βρεις είτε από γυμναστήριο πάρε συμβουλές θα σου πουν. Γνωμη μου, τα βάρη μην τα σταματήσεις, αλλά θα κάνεις λίγες φορές την κάθε άσκηση και ίσως όχι πολλές επαναλήψεις. Τουλαχιστον αυτό έκανα και μετά πάλι συνέχισα εντατικούς ρυθμούς. Οι δοκιμασίες ναι μεν είναι εύκολες, αλλά από την υπερβολική σιγουριά δεν θέλει πολύ να τραυματιστείς ή να την πατήσεις. Αλλα και τα ψυχομετρικά θέλουν προσοχή, όσοι δώσατε για σχολές των ΕΔ θα σας φανούν γνώριμα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
https://diavgeia.gov.gr/doc/Ω Α0946ΜΤΛΒ-ΖΘΛ?inline=true
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μας πεί, τι θα γίνει με τα 25 άτομα της Α κατηγορίας; Δε θα τους πάρει τλκ; Οι τελευταία μέρα για τα άτομα με αναβολή είναι 2/9.
Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μας πεί, τι θα γίνει με τα 25 άτομα της Α κατηγορίας; Δε θα τους πάρει τλκ; Οι τελευταία μέρα για τα άτομα με αναβολή είναι 2/9.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτά είναι τα ονόματα που θα προσληφθούν; Τελείωσαν με τον έλεγχο;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτά είναι τα ονόματα απο τον πίνακα που βγήκε μετά τα πρώτα ΠΚΕ του Ιουλίου! Τα ΠΚΕ του Αυγούστου τελειώνουν στις 2 Σεπτεμβρη (τελευταία μέρα αναβολών) για τα 25 άτομα της Α κατηγορίας που έλειπαν! Μετά το πέρας των τελευταίων ΠΚΕ θα γίνει και η ανάρτηση των υπόλοιπων 25 στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως; Υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστεί 600 και να παρει μόνο 573 άτομα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες