Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang=
Για τους αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων που ανέφερες δεν υπάρχει κατηγορία γυμναστή και εκεί παίζουν άλλα κριτήρια μεταπτυχιακά διδακτορικά προϋπηρεσία μπορείς να διαβάσεις στον πιο πάνω σύνδεσμο σχετικά.
Τώρα σχετικά άμα μπορείς να δώσεις πανελλήνιες για αστυφυλάκων-αξιωματικών ενώ είσαι ειδικός φρουρός ή εάν πρέπει να παραιτηθείς πρώτα δεν το γνωρίζω μην σου λέω και ψέματα ίσως το αναφέρει κάπου στην προκήρυξη.
Για τους αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων που ανέφερες δεν υπάρχει κατηγορία γυμναστή και εκεί παίζουν άλλα κριτήρια μεταπτυχιακά διδακτορικά προϋπηρεσία μπορείς να διαβάσεις στον πιο πάνω σύνδεσμο σχετικά.
Τώρα σχετικά άμα μπορείς να δώσεις πανελλήνιες για αστυφυλάκων-αξιωματικών ενώ είσαι ειδικός φρουρός ή εάν πρέπει να παραιτηθείς πρώτα δεν το γνωρίζω μην σου λέω και ψέματα ίσως το αναφέρει κάπου στην προκήρυξη.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ουτις έγραψε:Πιο πάνω είπες πως υπάρχει βαθμολογική εξέλιξη. Είτε με τα χρόνια είτε μέσω εξετάσεων για πιο γρήγορα
Υπάρχει αλλά δεν είναι αυτή που πρέπει καθώς δεν δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν να εξελιχθούν η προσωπική μου άποψη πάντα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Sefic έγραψε:Το έψαξα λίγο περισσότερο και κατάλαβα ότι και σαν ΕΦ μπορείς να έχεις κάποια εξέλιξη μετά από το πέρας της 8ετιας όμως και αφού πάρεις βαθμό. Γενικά, μίλησα με 2-3 γνωστούς μου αστυνομικούς και μου είπανε ότι οι ΕΦ σε σχέση με έναν που βγήκε από σχολή αστυφυλάκων είναι καλύτερα γιατί δεν έχει τα προανακριτικά καθήκοντα και κάνει πιο εύκολη βαρδια. Τωρα στο μετέπειτα σίγουρα αυτοί που είναι από παραγωγικές σχολές είναι σε καλύτερη μοίρα από θέμα εξέλιξης αλλά στο μελλον ποτέ δε ξέρεις τι θέσεις θα ανοιξουνε.
Οι Ειδικοί φρουροί που στελεχώνουν τις Ο. Π. Π. Ι. Επιτρέπεται να ασκούν προανακριτικά καθήκοντα για το διάστημα που υπηρετούν σε αυτές και για υποθέσεις των οποίων επιλαμβάνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.(Από την προκήρυξη)
Μέσα στα πανεπιστήμια θα έχουμε προανακριτικά καθήκοντα άμα ποτέ μπούμε. Για τις βάρδιες των αστυνομικών γνωρίζω λίγα πράγματα αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να έχεις προανακριτικά καθήκοντα και να κάνεις υπηρεσία μέσα στο γραφείο παρά να είσαι έξω στο δρόμο. Να μου πείς έχει και σχέση το πόσο δουλειά και σε πιο τμήμα είσαι. Ας μπούμε και ας βγούμε πρώτα από τη σχολή και θα τα δούμε όλα στη πράξη πιστεύω.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ptyxiouxos94 έγραψε:Sefic έγραψε:Το έψαξα λίγο περισσότερο και κατάλαβα ότι και σαν ΕΦ μπορείς να έχεις κάποια εξέλιξη μετά από το πέρας της 8ετιας όμως και αφού πάρεις βαθμό. Γενικά, μίλησα με 2-3 γνωστούς μου αστυνομικούς και μου είπανε ότι οι ΕΦ σε σχέση με έναν που βγήκε από σχολή αστυφυλάκων είναι καλύτερα γιατί δεν έχει τα προανακριτικά καθήκοντα και κάνει πιο εύκολη βαρδια. Τωρα στο μετέπειτα σίγουρα αυτοί που είναι από παραγωγικές σχολές είναι σε καλύτερη μοίρα από θέμα εξέλιξης αλλά στο μελλον ποτέ δε ξέρεις τι θέσεις θα ανοιξουνε.
Οι Ειδικοί φρουροί που στελεχώνουν τις Ο. Π. Π. Ι. Επιτρέπεται να ασκούν προανακριτικά καθήκοντα για το διάστημα που υπηρετούν σε αυτές και για υποθέσεις των οποίων επιλαμβάνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.(Από την προκήρυξη)
Μέσα στα πανεπιστήμια θα έχουμε προανακριτικά καθήκοντα άμα ποτέ μπούμε. Για τις βάρδιες των αστυνομικών γνωρίζω λίγα πράγματα αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να έχεις προανακριτικά καθήκοντα και να κάνεις υπηρεσία μέσα στο γραφείο παρά να είσαι έξω στο δρόμο. Να μου πείς έχει και σχέση το πόσο δουλειά και σε πιο τμήμα είσαι. Ας μπούμε και ας βγούμε πρώτα από τη σχολή και θα τα δούμε όλα στη πράξη πιστεύω.
Μπες με το καλό... Και ίσως αλλάξεις γνώμη για το αν θέλεις να ασκείς και προανακριτικα εκτός ΟΠΠΙ 😉
-Bildakoss-
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Θα συμφωνήσω με τον Bild, το να έχεις προανακριτικά καθήκοντα δεν είναι πάντα καλό. Για την εξέλιξη του εφ νομίζω αποτελεί μονόδρομο οι εξετάσεις στην 10ετια, αν περάσεις σε συνδυασμό με κάποιο πτυχίο η μεταπτυχιακό που μπορεί να έχεις θα πας όσο σε πάει.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καταλαβαίνω πως το εννοείς. Απ'την αλλη πριν διαβάσω το σχόλιο σου νόμιζα πως το ταβάνι των εφ ήταν μεχρι τον βαθμο του αστυφύλακα. Οπότε χάρηκα λίγο που μπορείς να ανέβεις κι αλλο.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ptyxiouxos94 το γνώριζα, απλά το ανέφερα στην αρχή γτ με ενδιαφέρει αρκετά σε ευχαριστώ. Τωρα για αστυφ και εγώ δεν ξέρω, αλλά στις βάσεις δεν αναφέρει κάποια κατηγορία (πολίτες ή ΕΦ/ΣΦ). Όταν φωνάξουν για την πρόσληψη θα ρωτήσω. Κάποιος υπαξ να γίνει αξιωματικός μόνο οι λιμενοφυλακες, και πριν τις πανελλήνιες, είχαν αυτή την δυνατότητα χωρίς τίποτα νομίζω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Συμφωνώ ότι υπηρεσία σε γραφείο είναι καλύτερα, αλλά ένας ΕΦ πιστεύω πολύ δύσκολα να κάνει τέτοια. Οσο αφορά την ΟΠΠΙ, αν όντως μένει σίγουρα το 90%+ θα προτιμούσε να είναι σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, άσχετα με τα προανακριτικα καθήκοντα. Γνωμη μου πάντα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Από πότε οι περισσότερες ευθύνες άνευ πληρωμής είναι καλύτερα; Και ποιος σου είπε ότι επειδή θα έχεις ανακριτικά καθήκοντα, θα είσαι γραφείο;
Μια χαρά περιπολίες και σκοπιές θα κάνεις στα πανεπιστήμια.
Μια χαρά περιπολίες και σκοπιές θα κάνεις στα πανεπιστήμια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Φίλε με συγχωρείς, ίσος έκανα λάθος στη διατύπωση. Ενοουσα ότι ο οποιοσδήποτε άσχετα αν είναι ανακριτικός ή όχι θα προτιμούσε να ήταν στο γραφείο από ότι στην ΟΠΠΙ για λόγους που εχουν συζητηθεί αρκετές φορές. Τουλάχιστον με όσους έχω μιλήσει που ή είναι ήδη αστυνομικοί ή και εμείς που θα μπούμε. Για αυτό το άνευ αποδοχών που λες δεν ξέρω και δεν μπορώ να έχω γνώμη, δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Απο εκεί και πέρα νομίζω είναι και θέμα τι αρέσει στο καθένα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπερα σας ! Πηρα τηλεφωνο το πρωι να ρωτησω που εχει φτασει. Κ ειναι στην 1630 θεση. Μου ειπαν οτι απο αυριο θα καλεσουν ατομα. Γνωριζεται εσεις τιποτα; Ειμαι θεση 1818 εχω ελπιδες;
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τι έννοια σου είπαν θα καλέσουν άτομα ; Θα καλέσουνΚαι άλλους εννοείς η για τα αθλήματα που έχουν
Είδη καλέσει ;
Είδη καλέσει ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρωτησα για τον αν συνεχιζεται η προκηρυξη ακομα. Κ μ ειπε οτι αυριο θα καλεσουν ατομα τωρα δεν ξερω γιαυτο ρωταω εδω μεσα μηπως μαθω κ εγω. Αυτη την στιγμη ειναι στην 1630 η προκηρυξη. Γνωριζει καποιος ποσα ατομα θα καλεσουν κτλπ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι επόμενοι επιλαχόντες θα ξεκινήσουν ΠΚΕ από 20 Αυγούστου μετά ή δεν ξέρουμε ακριβή ημερομηνία ακόμα?
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα έχουμε νεότερα. Έτσι μας είπαν στο Α. Τ. Της περιοχής μου.
Λογικά ή σήμερα 9/08 ή αύριο 10/08 θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση.
Τσεκάρουμε το site της ΕΛΑς, θα ανέβει εκεί.
Καλημέρα
Λογικά ή σήμερα 9/08 ή αύριο 10/08 θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση.
Τσεκάρουμε το site της ΕΛΑς, θα ανέβει εκεί.
Καλημέρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες