Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Διάβασε την προκήρυξη τα λέει όλα για την επικύρωση και τις υπογραφές από νοσοκομείο και ιδιώτη!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν πας σε νοσοκομείο βάζει κάτω αριστερά σφραγίδα η γραμματεία. Αν πας σε ιδιωτη βάζει μόνο υπογραφή και σφραγίδα η χρειάζετε κ τπτ άλλο;
- Japan
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Αμάξια
- Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξέρουμε πόσους έχει πάρει από το 20 %;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μια ερώτηση για όποια γυναίκα ξέρει. Τι ακριβώς θέλουν από γυναικολόγο ; Υπέρηχο και να γράφει ότι όλα είναι καλά ; Σας παρακαλώ ας Μ απαντήσει κάποια... Ευχαριστώ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξέρετε πόσα άτομα δεν παρουσιάστηκαν για τις καρτέλες στην Α κατηγορία;
-Bildakoss-
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα σε όλους ... Κανένα νέο για το πότε θα δώσουμε αθλήματα έχουμε ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα, οι πληροφορίες για ΠΚΕ λένε από 9 Ιουλίου και θα είναι 2 μέρες ψυχομετρικές,1 μέρα υγειονομικές και 1 μέρα αθλήματα. Στις ψυχομετρικές της πρώτη μέρα θα κάνουμε ένα τεστ iQ και την δεύτερη μέρα είναι η συνέντευξη. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μερκούριε 9 Ιουλίου είναι Σάββατο... Δεν νομίζω να ισχύουν οι ημερομηνίες. Όσο για το τεστ iq μάλλον κάτι άλλο εννοείς αλλιώς μας τρολαρεις...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Στη προκήρυξη του 19 πάντως νομίζω ότι τους κάλεσαν κάνα μήνα αφού τους μοίρασαν καρτέλες για γιατρούς... Ίσως να ήταν και 40 μέρες (μέσα σε αυτές και οι ημέρες που πέρασαν γιατρούς για τις καρτέλες. Αν πάει έτσι μας βλέπω για τέλη Ιουλίου. Εικασία είναι το τονίζω, όχι πληροφορία.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ισχύει το πρόγραμμα που κυκλοφορεί;inline=true http://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%93%CE%92%CE%A446%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%92-%CE%9F17?inline=true
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ζητώ συγγνώμη. Τρώω μια μεγάλη κουρ@@α και δεν ξαναμιλαω
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχει ιδέα κάνεις για το πόσοι δεν παρέλαβαν υγειονομική καρτέλα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τα ψυχομετρικα θα είναι όπως των στρατιωτικών σχολών; Θυμάμαι τότε στην ναυτικών δοκίμων, την 1η μέρα ήμασταν στον υπολογιστή και είχαμε τεστ μαθηματικών, τεστ με σχήματα και προσωπικότητας. Την 2η μέρα είχαμε ομαδική και ατομική συνέντευξη. Για την αστυνομία δεν ξέρω πως είναι, αν ξέρει κάποιος ας πει.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Λογικά το ίδιο θα είναι, χωρίς να ειμαι σίγουροςTasossach7 έγραψε: Τα ψυχομετρικα θα είναι όπως των στρατιωτικών σχολών; Θυμάμαι τότε στην ναυτικών δοκίμων, την 1η μέρα ήμασταν στον υπολογιστή και είχαμε τεστ μαθηματικών, τεστ με σχήματα και προσωπικότητας. Την 2η μέρα είχαμε ομαδική και ατομική συνέντευξη. Για την αστυνομία δεν ξέρω πως είναι, αν ξέρει κάποιος ας πει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης