Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Η φιλη μου ετσι την πατησε τις δυο προηγουμενες φορες... Τα περασε ολα και απλα περιμενε... Ξερεις, απο την μια αν κοβεσαι πιο νωρις ειναι καλυτερα απο το να ξερεις οτι τα εχεις περασει ολα και να μην εισαι επιτυχων... Ξερω πως οταν τελειωσουν κ τα αθληματα γινεται ολο το ξεκαθαρισμα κ ποιοι ηταν οκ στα αθληματα κ ποιοι οχι κ οσοι εκριναν οτι ηταν οκ, στελνουν τις αιτησεις κατω στα κεντρικα κ εκει πλεον γινεται το τελικο ξεκαθαρισμα
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
illy έγραψε: Η φιλη μου ετσι την πατησε τις δυο προηγουμενες φορες... Τα περασε ολα και απλα περιμενε... Ξερεις, απο την μια αν κοβεσαι πιο νωρις ειναι καλυτερα απο το να ξερεις οτι τα εχεις περασει ολα και να μην εισαι επιτυχων... Ξερω πως οταν τελειωσουν κ τα αθληματα γινεται ολο το ξεκαθαρισμα κ ποιοι ηταν οκ στα αθληματα κ ποιοι οχι κ οσοι εκριναν οτι ηταν οκ, στελνουν τις αιτησεις κατω στα κεντρικα κ εκει πλεον γινεται το τελικο ξεκαθαρισμα
ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Ε βεβαια και θα κοψουν, ασχετα αν δεν σου το λενε εκεινη την ωρα... Οχι, δεν παιρνεις καθολου μορια απο τα αθληματα!
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 75
Ελα γεια σας εδωσα και εγω αθληματα και φυσικα εσκισα. Συνοπτικα σας αναφερω χρονους 1000 μετρα σε 3:40sec,100 μετρα σε 11sec, στο μηκος βγηκα εξω απ το οριο με τιν αμμο και επεσα με τον κολο και ποναει ακομα πφφ σε καποια φαση μου λεει ενας δοκιμος ρε φιλε πετουσες στιν κυριολεξια ενας μου ειπε οτι ειμαι ντοπαρισμενος ο βλακας, μονοζυγο ενα θα σας πω ο ειδικοδυναμιτις σκαλωσε το βλέμμα του Πανω μου, ειμουν ο μοναδικος που τραβιξε 12 ελξεις και τα ανεβαζα τα χερια μου μεχρι πανω και εφτανα το στηθος Στο οριο με το σιδερο. Καμψεις Δεν προλαβε να μετραει ο αλλος χαχαχαχα, αυτο που Ηθελα το καταφερα να κανω τους καλυτερους χρονους σε ολα σχεδων, τα εκανα και ας ειπανε 2 ατομα οτι ειμαι ντοπαρισμενος και αλλες τετοιες Μπουρδες...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Well done.Kαλη επιτυχια και στα υπολοιπα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Συνταγματάρχης
Εκει που εμεινα εκπληκτος με τον εαυτο μου ηταν στο μηκος σας λέω πεταχτηκα Εξω απ το οριο με τιν αμμο ο αντισυνταγματαρχης ειπε ειναι πολυ καλος αυτος. Ετσι εξηγουυντε οι ροδιτες
Και ενα μεγαλο μπραβο στο παλικαρι που εβγαλε τα 1000 μετρα σε 3,11sec ηταν στο μονο που τα πηγε καλυτερα απο μενα στα αλλα ειμουν εγω. Πολυ βεβαια νομιζαν οτι δινω για ειδικες δυναμεις αλλα τους ειπα καμια σχεση, δεν τρελαθηκα ακομα lol.

-
- Συνταγματάρχης
Velerefontis έγραψε:Well done.Kαλη επιτυχια και στα υπολοιπα

-
- Ταξίαρχος
Με συγχωρεις, αλλα ποσο ηταν το μηκος του σκαματος;
-
- Συνταγματάρχης
Το συγκεκριμενο που δωσαμε στιν σσε ιδεα δεν εχω!
-
- Συνταγματάρχης
Φυσικα και δεν ηταν ολυμπιακων διαστασεων!
-
- Ταξίαρχος
KΟιτα, εγω οταν πριν αρκετα χρονια εκανα στιβο και συγκεκριμενα ταχυτητες και μηκος, οταν εδινα για ΤΕΦΑΑ, το αριστο τοτε ηταν 6,20 μετρα και εγω ειχα κανει 6,02. Βεβαια γυμναζομουν τεσσερα χρονια. Σε κανονικο σκαμα ομως
-
- Συνταγματάρχης
Ειμαι πολυ υπεριφανος για εμενα γιατι περαν του οτι εδωσα τον καλυτερο Μου εαυτο, εκανα μερικους να με κοιτανε στην ομαδα μου και να μου πουν Μπραβο ρε φιλε! Τωρα βεβαια Ολο μου το σωμα ποναει!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
ratatoulis έγραψε: φυσικα και δεν ηταν ολυμπιακων διαστασεων!
αντε να βρεις και ενα καλο μεσον για να εισαι μεσα
-
- Συνταγματάρχης
παιζει να το εκανα καπου εκει! Εγω παντος φιλε μου δεν το υπολογισα σωστα και νομιζα οτι θα πεσω μες την αμμο και σκαω με τον κολο Εξω απ το οριο, ενας πονος αφου λεω στον δυκ μαλακα πρεπει να εσπασα κοκαλο και αυτος γελουσεVelerefontis έγραψε:KΟιτα, εγω οταν πριν αρκετα χρονια εκανα στιβο και συγκεκριμενα ταχυτητες και μηκος, οταν εδινα για ΤΕΦΑΑ, το αριστο τοτε ηταν 6,20 μετρα και εγω ειχα κανει 6,02. Βεβαια γυμναζομουν τεσσερα χρονια. Σε κανονικο σκαμα ομως

-
- Ταξίαρχος
Σιγουρα, δεν το αμφισβητω. Αν δεν ξερεις πως να πεσεις και σκασεις με την οπισθεν, απο το υψος και την ταχυτητα ειναι λες και πεφτεις σε τσιμεντο. Για αυτο πρεπει να πεσεις με τα ποδια και να λυγισεις στο σημειο καθοδου και να γειρεις το κορμι σου. Αλλα αφου τα πηγες τοσο καλα, μικρη σημασια εχει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες