Όντως εχω ακουσει απο ενα φιλο μου μέσα ότι δεν ακούγεται κατι για τους 600. Εξαπλού η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη σε περίπτωση Που χρειαστεί η ανάγκη. Δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε!
Αν καλέσετε στο γραφείο προσωπικού της γαδα, θα σας πουν ότι δεν θα μας πάρουν. Διαβάζω αυτό το φόρουμ από την αρχή και είναι η πρώτη και τελευταία φορά που συμμετέχω. Εύχομαι και ελπίζω να βγω ψεύτης, γιατί είμαι και εγώ ένας από τους 600 που δε θα πάρουν. Όμως τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά ούτε όπως τα παρουσιάζουν πολλοί εδώ μέσα. Και όλοι ξέρουμε πως αν πάμε σε εκλογές (όπως ακούγεται), για τα επόμενα 4 χρόνια, δε θα μπει κανένας με προκήρυξη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί το κονδύλι, θα εγκριθεί η απόφαση ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να μας πάρουν. Την αληθινή αιτία δε τη ξέρει κανείς. Δε χρειάζεται να παραφιλολογουμε, ούτε να εθελοτυφλουμε. Μακάρι να μας πάρουν, αλλά μέχρι τότε (μάλλον αδύνατο πλέον) ας μη λέμε ότι βλακεία μας έρθει στο κεφάλι γιατί για κάποιους είναι ένα όνειρο αυτό, και όχι απλά μια επαγγελματική εξασφάλιση.
Greekman23 έγραψε:Αν καλέσετε στο γραφείο προσωπικού της γαδα, θα σας πουν ότι δεν θα μας πάρουν. Διαβάζω αυτό το φόρουμ από την αρχή και είναι η πρώτη και τελευταία φορά που συμμετέχω. Εύχομαι και ελπίζω να βγω ψεύτης, γιατί είμαι και εγώ ένας από τους 600 που δε θα πάρουν. Όμως τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά ούτε όπως τα παρουσιάζουν πολλοί εδώ μέσα. Και όλοι ξέρουμε πως αν πάμε σε εκλογές (όπως ακούγεται), για τα επόμενα 4 χρόνια, δε θα μπει κανένας με προκήρυξη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί το κονδύλι, θα εγκριθεί η απόφαση ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να μας πάρουν. Την αληθινή αιτία δε τη ξέρει κανείς. Δε χρειάζεται να παραφιλολογουμε, ούτε να εθελοτυφλουμε. Μακάρι να μας πάρουν, αλλά μέχρι τότε (μάλλον αδύνατο πλέον) ας μη λέμε ότι βλακεία μας έρθει στο κεφάλι γιατί για κάποιους είναι ένα όνειρο αυτό, και όχι απλά μια επαγγελματική εξασφάλιση.
Το γραφειο προσωπικού της γαδα δεν γνωρίζει .. Παμε στο επομενο.
Στην σελίδα του policenet στο fb πολλοί γράφουνε ότι μαθεύτηκε για τους 600 ότι θα βγει αντισυνταγματικη από το στε για αυτό ήρθε και η ανάκληση της απόφασης και οι 400 θα πάνε στα τμήματα για ενίσχυση του προσωπικού που έχουν πολλές ελλείψεις. Αυτά.
Xsol έγραψε:Στην σελίδα του policenet στο fb πολλοί γράφουνε ότι μαθεύτηκε για τους 600 ότι θα βγει αντισυνταγματικη από το στε για αυτό ήρθε και η ανάκληση της απόφασης και οι 400 θα πάνε στα τμήματα για ενίσχυση του προσωπικού που έχουν πολλές ελλείψεις. Αυτά.
Xsol καλά κάνεις και τα κοιτάς φίλε μου και τα αναφέρεις αλλά τα σχόλια στο policenet δεν νομιζω ότι είναι αξιόπιστη πηγή. Κάνε τη προπόνηση σου και αν μας καλέσουν καλή επιτυχία στα αθλήματα.