3kR έγραψε:Άλλους δεν καλούνε ξεχάστε το . οταν μιλαει ο φουσεκης θα τον ακουτε! Ουτε απο εμας που φωναξε τους 130 εξτρα θα μας παρει ολους!
Έχεις ιδέα μήπως ποτέ θα βγουν αποτελέσματα; Πιστεύω εάν δεν βγουν την άλλη βδομάδα τότε από του χρόνου. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα βγουν για να τρέξουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Kostasdim έγραψε:Που το ξέρεις φίλε ότι δεν καλέσει άλλους αφού τόσα άτομα κόβονται κάθε μέρα...
Το ξέρω επειδή ήμουν εκεί και λέγανε σε όσους κόβοντουσαν Δηλώσετε τραυματισμο να ξανάρθετε άλλη μέρα. Έτσι ο καθενας έχει από 3 ευκαιρίες. Κάποιοι θα βάλουν και κάνα μέσο ... Ήδη έχουν πάρει φοβερά πολλούς επιλαχόντες.
Οι πίνακες που θα βγουν τώρα, θα δείχνουν μόνο τους διορισθεντες ;δηλαδή θα κοιτάξουμε σε ποια θέση ήταν στους τελικούς πίνακες ο τελευταίος διορισθέντας για να δούμε πόσες θέσεις έχουμε ανεβει εμείς που είμαστε πιο πίσω... Έτσι δεν είναι ;
Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν πουθενά από αυτούς που πέρασαν; Έμαθα ότι πήραν μέχρι 590 σειρά στην Α και 140 στην Α κατηγορία. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω?
Από την άλλη βδομάδα πιστεύω θα έχουμε νέα. Πιστεύω ότι ίσως βιαστούν να βγάλουν πίνακες για να μας καλέσουν πριν τις 23/12 για να κυλήσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εν μέσω εορτών.