Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Xrounk »

Kostasdim έγραψε:Θα τους πάρει όλους να ξέρεις.
εννοείς αυτούς που καλεσε ή και τους 600
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 2:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Kostasdim έγραψε:Θα τους πάρει όλους να ξέρεις.
Ποιους εννοείς όλους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 30, 2021 2:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από 3kR »

Νομιζώ ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρει ολους τους επιλαχοντες της πρωτης φουρνιας που περασαν ! Απο εκει και περα αυτους που θα καλεσει τωρα ειναι στον αερα Αν τους λειπουν πχ 40-50 ατομα ακομα τοτε οι πρωτοι 40-50 που θα περασουν θα τους παρει! Εγω 11-12-13 δινω Αντε να δουμε!
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 105

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Τώρα θα πάρει 400 άτομα συνολικά. Αργότερα ίσως πάρει και τους 600. Για τους 600 από το 2022 νεότερα.

Εάν εννοείς όλους μέχρι το 590 θεση, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Θα εξαρτηθεί από την αυστηρότητα των ορίων από τις επιτροπές. Λένε ότι υπάρχουν άτομα που κόπηκαν 2 φορές και τους ξαναεδωσε αναβολή.

Υπάρχει πιθανότητα να περάσει ο αριθμός το 590 εάν κοπούν και οι επόμενοι επιλαχόντες.

Απλά λέω πως καλούν μεγαλύτερο αριθμό από ότι χρειάζονται γιατί θα υπάρχουν και απώλειες.

3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από 3kR »

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Μέσα στην εβδομάδα να αναμένεται τηλέφωνο από την αστυνομία για καρτέλες.
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 128

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Γνωρίζουμε πόσα άτομα υπολείπονται για να συμπληρωθούν οι πρώτοι 400;
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

thomaskdal έγραψε:Γνωρίζουμε πόσα άτομα υπολείπονται για να συμπληρωθούν οι πρώτοι 400;
Να φανταστώ πήγε 590 αλλά ως επιλαχόντες του θέλει πρέπει αφού περάσουν οι 320 της α κατηγ άλλους 160 έξω έτοιμους σε περίπτωση που φύγει κάποιος απ' τη σχολή

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Για να τους ζήτησε θα πάρει πάνω από 480 θέση.

Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν παρουσιαστεί αρκετά άτομα και τουλάχιστον το 30% έχει πάρει αναβολές στα αθλητικά.

Τέλος πάντων, θα φανούν με τα οριστικά αποτελέσματα μέχρι ποια θέση θα πάρει επιτυχών.

Μην γίνει κάνα ευτράπελο και ζητήσει ακόμη περισσότερα άτομα...

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 142

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Νοημοσύνη έγραψε:Για να τους ζήτησε θα πάρει πάνω από 480 θέση.

Μην ξεχνάς ότι δεν έχουν παρουσιαστεί αρκετά άτομα και τουλάχιστον το 30% έχει πάρει αναβολές στα αθλητικά.

Τέλος πάντων, θα φανούν με τα οριστικά αποτελέσματα μέχρι ποια θέση θα πάρει επιτυχών.

Μην γίνει κάνα ευτράπελο και ζητήσει ακόμη περισσότερα άτομα...

τι ψαχνετε ρε παιδες; Αν δεν τους καλεσουν ολους τωρα, εως τον Μαρτιο Απριλιο θα καλεσουν και τους υπολοιπους ...

Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikosgs »

Kostasdim έγραψε:τι ψαχνετε ρε παιδες; Αν δεν τους καλεσουν ολους τωρα, εως τον Μαρτιο Απριλιο θα καλεσουν και τους υπολοιπους ...

Από το στόμα σου και στου Θεοδωρικάκου το αυτί!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 7:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από 3kR »

Με γιατρους τι θα κανετε; Ολα σε ιδιωτικους βλεπω δεν προλαβαινουμε αλλιως!
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Εγώ προσωπικά μέσα σε 1 βδομάδα είχα πάει στο δημόσιο.

Τώρα εάν κάποιος είναι οικονομικά άνετος, ας πάει και σε ιδιωτικό μην κολησει και τίποτα στα δημόσια. Σε κάποιο πολυιατρειο εκεί κοντά στο 100αρικο είναι όλες μαζί. Εξαρτάται και που θα πας.

Ωστόσο, όσοι δεν είναι απο Αθήνα, υπολογίστε 4 μέρες + μεταφορικά στα έξοδα σας.

Εγώ προσωπικά κάνω οικονομίες γιατί κάτι μου λέει ότι κάνα δυο μήνες στην σχολή δεν θα δούμε Φράγκο και θα την βγάζουμε με αποθεματικά. Απότι ξέρω, το φαγητό δεν είναι δωρεάν αλλά φτηνό (2-3 ευρώ την ημέρα).

3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από 3kR »

Νοημοσύνη έγραψε:Εγώ προσωπικά μέσα σε 1 βδομάδα είχα πάει στο δημόσιο.

Τώρα εάν κάποιος είναι οικονομικά άνετος, ας πάει και σε ιδιωτικό μην κολησει και τίποτα στα δημόσια. Σε κάποιο πολυιατρειο εκεί κοντά στο 100αρικο είναι όλες μαζί. Εξαρτάται και που θα πας.

Ωστόσο, όσοι δεν είναι απο Αθήνα, υπολογίστε 4 μέρες + μεταφορικά στα έξοδα σας.

Εγώ προσωπικά κάνω οικονομίες γιατί κάτι μου λέει ότι κάνα δυο μήνες στην σχολή δεν θα δούμε Φράγκο και θα την βγάζουμε με αποθεματικά. Απότι ξέρω, το φαγητό δεν είναι δωρεάν αλλά φτηνό (2-3 ευρώ την ημέρα).

Στο δημόσιο δεν υπάρχουν ραντεβού. στα εκτακτα γινεται; Εσυ πως προλαβες απορω. Σε καποιες ειδικοτητες εχει ραντεβου σε κανα μηνα

Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 31

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

3kR έγραψε:
Νοημοσύνη έγραψε:Εγώ προσωπικά μέσα σε 1 βδομάδα είχα πάει στο δημόσιο.

Στο δημόσιο δεν υπάρχουν ραντεβού. στα εκτακτα γινεται; Εσυ πως προλαβες απορω. Σε καποιες ειδικοτητες εχει ραντεβου σε κανα μηνα

Δοκίμασε χωρις ραντεβού. Πες τους ότι είσαι για την αστυνομία και βιάζεσαι γτ σε λίγες μέρες δίνεις.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες