Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτός δεν είχε πει ότι θα είναι μόνο 3 αει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Βάζει στο παιχνίδι και το ΟΠΑ εκτός από ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΑΠΘKostasdim έγραψε:Καλά νέα οι δηλώσεις του...
Ε στο τέλος όλα θα μπούνε
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτός είχε πει μόνο τρία πιθανότατα εννοούσε ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, ΕΜΠ όντως τώρα λέει και ΟΠΑ που έχει και το μεγαλύτερο προβλήμα ελπίζω να είναι το τέταρτο και να τα είπε τότε τρία εκ παραδρομής. Αντικειμενικα αυτά τα τέσσερα έχουν το μεγαλύτερο προβλήμα. Δεν νομίζω για Πατρών γιατί σοβαρό θέμα δεν έχει και ο πρύτανης ήταν εξ αρχής αρνητικός.Kostasdim έγραψε:GPAPI έγραψε:Βάζει στο παιχνίδι και το ΟΠΑ εκτός από ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΑΠΘKostasdim έγραψε:Καλά νέα οι δηλώσεις του...
Ε στο τέλος όλα θα μπούνε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Αυτός είχε πει μόνο τρία πιθανότατα εννοούσε ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, ΕΜΠ όντως τώρα λέει και ΟΠΑ που έχει και το μεγαλύτερο προβλήμα ελπίζω να είναι το τέταρτο και να τα είπε τότε τρία εκ παραδρομής. Αντικειμενικα αυτά τα τέσσερα έχουν το μεγαλύτερο προβλήμα. Δεν νομίζω για Πατρών γιατί σοβαρό θέμα δεν έχει και ο πρύτανης ήταν εξ αρχής αρνητικός.
4 ΑΕΙ με 400 ατομα πως το βλεπεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 03, 2021 11:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μια χαρά είναι 400 άτομα για 4 αει.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν είναι τέσσερα που έτσι πρέπει να είναι χρειάζεται στάνταρ 1000 άτομα για να γίνονται τα στοιχειώδη. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν περιορισμοί και στα ΑΕΙ λόγω covidΚαι κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τον έλεγχο.
Αλλά μένει να δούμε τι θα γίνει γιατί από το πρέπει μέχρι τη υλοποίηση μεγάλος δρόμος.
Αλλά μένει να δούμε τι θα γίνει γιατί από το πρέπει μέχρι τη υλοποίηση μεγάλος δρόμος.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
1000 εφ για 4 αει ενώ τα τμήματα κλείνουν λόγω έλλειψης προσωπικού. Σας φαίνεται λογικό;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ο θεοδωρικακος όμως λέει ότι πρέπει να εκπαιδευτούν κι άλλο οι ειδ φρουροί και ότι οι αστ ακαδημίες να αναπτυχθούν. Δεν λέει για άλλους ειδ φρουρούς. Οποτε για εμάς ότι γίνει με οππι Τουλ με αυτή την κυβέρνησηRed Bull έγραψε:1000 εφ για 4 αει ενώ τα τμήματα κλείνουν λόγω έλλειψης προσωπικού. Σας φαίνεται λογικό;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Με αυτόν στο υπουργείο έτσι κι αλλιώς τα πράγματα για τους επιλαχώντες είναι δύσκολα. Το καλό σενάριο είναι σας πάρει όλους και τους 1000 και μέσα στο 2022 να βγεί μια νέα προκήρυξη για εφ με τα παλιά κριτήρια. Μακάρι να μπείτε όλοι να βγεί και μια νέα προκήρυξη μέσα στο 2022
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Red Bull την Τετ Νοέμ 03, 2021 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν ξέρω φίλε αν συμμετέχεις σαν επιλαχών η όχι αλλά δεν νομίζω να βγει άλλη προκυρηξη για ειδ φρουρους. Θελουν εκπαιδευμένους από αστ σχολή μέσω πανελληνιων. Οσο για μας τους επιλαχοντες ας ελπίσουμε να είναι Τουλ 4αει και να θέλουν να την στηρίξουν την οππι γιατί αν σκέφτονται για προσωρινη εγκατάσταση της νομίζω θα σταματήσουν στους 400.Red Bull έγραψε:Με αυτόν στο υπουργείο έτσι κι αλλιώς τα πράγματα για τους επιλαχώντες είναι δύσκολα. Το καλό σενάριο είναι σας πάρει όλους και τους 1000 και μέσα στο 2022 να βγεί μια νέα προκήρυξη για εφ με τα παλιά κριτήρια. Μακάρι να μπείτε όλοι να βγεί και μια νέα προκήρυξη μέσα στο 2022
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI έγραψε:Δεν ξέρω φίλε αν συμμετέχεις σαν επιλαχών η όχι αλλά δεν νομίζω να βγει άλλη προκυρηξη για ειδ φρουρους. Θελουν εκπαιδευμένους από αστ σχολή μέσω πανελληνιων. Οσο για μας τους επιλαχοντες ας ελπίσουμε να είναι Τουλ 4αει και να θέλουν να την στηρίξουν την οππι γιατί αν σκέφτονται για προσωρινη εγκατάσταση της νομίζω θα σταματήσουν στους 400.
δεν θα ξεκινουσαν να εγκαταστησουν Την οππι τζαμπα διοτι ολο αυτο περιλαμβανει και κοστος, ποσο μαλλον σε περιπτωση αποτυχιας δεν συμφερει την κυβερνηση απο πολλες αποψεις... Σκεφτειτε τι θα πει η αντιπολιτευση κλπ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Νοέμ 05, 2021 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξέρουμε μέχρι πότε οι 400πρεπει να έχουν έτοιμες τις ιατρικές καρτέλες και νεότερα πότε είναι οι πκε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Λέτε ο υπουργός στη δημοσίευση που έκανε και Λέει για 1000 νέους αστυνομικούς, να εννοεί εμάς ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όχι δόκιμους και νεοορκισθεντες αστυφυλάκες έννοειSilva12 έγραψε:Λέτε ο υπουργός στη δημοσίευση που έκανε και Λέει για 1000 νέους αστυνομικούς, να εννοεί εμάς ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ναι μάλλον έχεις δίκιο. Αλλα είδα το 1000 και σκέφτηκα μήπως εννοει εμας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες