Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Stasta7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Stasta7 »

Σε τηλέφωνο που εκανα στο αρχηγείο, μου είπαν ότι όταν βγουν τα οριστικά για τους 400 θα κάνουν ενημέρωση και για τους υπόλοιπους 600 τι θα γίνει... Βέβαια αυτό μου το είπαν αρχές Αυγούστου δεν ξέρω τι μπορεί να έχει αλλάξει τώρα.
antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από antitroll »

Περίεργο, τι ενημέρωση να κάνουν για εμας. Μακάρι να ισχύει να έχουμε νέα
Stasta7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Stasta7 »

Μακάρι δεν το συζητάω
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 50

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Δεν νομίζω ότι θα ξαναυπαρξει ενημερώσει απλά θα μας πάρουν τηλέφωνο να πάμε να παραλάβουμε καρτέλες. Αν μας πάρουν.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 142

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Ρε σκεφτείτε το και αλλιώς πως 400 άτομα δεν φτάνουν ούτε για πλάκα αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Stasta7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Stasta7 »

Δεν έχω εμπιστοσύνη όλα τα περιμένω από αυτούς... Η λογική λέει ότι θα μπούμε υπομονή μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε.
Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Anna Maria »

Πάει κ αυτή η εβδομάδα! Έχω αρχίσει να πυθομαι πλέον ότι θα θεωρηθεί θαύμα οταν βγουν εναστεις κ πρόγραμμα... Δηλαδη έλεος!
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 105

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Το 2019, τον Οκτώβρη δώσανε ΠΚΕ. Και 20 Σεπτέμβρη να βγουν τα οριστικά, θα σου δώσει 10-15 μέρες για καρτέλες και μεσα στον Οκτώβρη ΠΚΕ.

Η υπομονή είναι αρετή.

Τι να πουν αυτοί πού δίνουν σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ και τα οριστικά αποτελέσματα βγαίνουν μετά από 1-2 χρόνια...

antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Έτσι είναι οποίος ξέρει γνωρίζει ότι ο ασεπ πάει με ρυθμούς χελώνας, για προκηρύξεις μονίμων ο χρόνος είναι σίγουρος για να βγουν τα οριστικά. Τι δουλειά είχανε ρε γμτ να εμπλέξουν τον ασεπ στις ενστάσεις δεν ξέρω. Δυστυχώς το κάναν τώρα και την πάτησαν. Η αντιπολίτευση τους περιμένει στην γωνία, ηδη βγάλαν διθυραμβικά άρθρα και ανακοινώσεις ότι κατάφεραν την αναβολή της ΟΠΠΙ χωρίς βέβαια να ισχύει κάτι τέτοιο. Μέχρι και ο εκπρόσωπος τύπου του συριζα έκανε ποστ για την αναβολή της οππι. Θέλει σοβαρότητα το πράγμα παιδιά και ισχυρή πολιτική βούληση αλλιώς δεν πάμε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει όντως η οππι αλλά τα 1000 άτομα να μας πάρει για άμεση δράση Δίας κλπ, υπάρχει ;
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Nikoskriti4 έγραψε:Το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει όντως η οππι αλλά τα 1000 άτομα να μας πάρει για άμεση δράση Δίας κλπ, υπάρχει ;
Ε όχι με άλλα κριτήρια μας επέλεξε και για άλλη δουλειά άμα δεν προχώρησεινη δουλειά δύσκολα. Αν και δεν υπάρχει νομίζω περίπτωση να μην προχωρήσει τόσος κόπος και χρήματα χαμένα από το κράτος δεν γίνεται να ακυρωθεί για κανέναν λόγω, ενώ κανονικά αφού έγινε νόμος του κράτους πρέπει σε βάθος χρόνου να προχωρήσει σε όλα τα ΑΕΙ της χώρας έστω και με λιγότερα άτομα σε μικρά αει.

antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Αυτή η φήμη να μας πάρει αλλού από εδώ στο forum ξεκίνησε και είναι πραγματικά τουλάχιστον αβασιμη. Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι οι εφ της νέας ομάδας θα παραμείνουν στη οππι για 4 χρόνια. Αυτό είναι το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή. Τώρα αν βγει διαταγή για κάτι άλλο σε βάθος χρόνου δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Απαντάνε όλοι οι ξερόλες πάλι .. Για να ξέρετε λοιπόν πέρυσι άτομα που ήταν στην δημοτική αστυνομια τους κάνανε εφ . για Αθήνα μιλάω.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 7

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Nikoskriti4 έγραψε:Απαντάνε όλοι οι ξερόλες πάλι .. Για να ξέρετε λοιπόν πέρυσι άτομα που ήταν στην δημοτική αστυνομια τους κάνανε εφ . για Αθήνα μιλάω.

Επί συριζα έγινε αυτό

Και πιο πριν ο Σαμαράς τους έκανε σωφρονιστικους και εξωτερικους φρουρους στις φυλακές, αφού καταργήθηκε η δημοτική.

Τώρα έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι αυτοί στην δημοτική αστυνομία.

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 142

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Απορώ γιατί συζητάτε περί αναβολής κλπ. Η οππι κανονικά θα συγκροτηθεί και οι 600 θα μπούνε στην υπηρεσία κάποια στιγμή

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες