Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Kostasdim είναι καλή πληροφορία τότε φίλε αλλά πιστεύω δύσκολο το Δεκέμβρη να μπούμε και οι υπόλοιποι 600 γιατί δεν θα έχουν τοποθετηθεί καλά καλά οι πρώτοι 400
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Είναι κάτι που δεν περίμενε κάποιος εδώ πέρα ; Ότι γράφει το ξέραμε. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα μπούμε στα πόστα μας Ιανουάριο. Εκπαίδευση Οκτωβρη- Νοεμβρη - Δεκέμβρη (3 μήνες δλδ) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συζητάμε ένα θέμα το οποίο το γνωρίζαμε από την αρχή. Η ΟΠΠΙ δεν ακυρώνεται. Είναι πιο πιθανό να ακυρώσουν τα Χριστούγεννα παρά ένα θεσμό του κράτους. Έχετε κουράσει πραγματικά με τα τρολλ και τις αερολογιες σας
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Από πότε έγινε θεσμός του κράτους η οππι που δεν υπήρχε καν πριν κάποιους μήνες;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Είναι κάτι που δεν περίμενε κάποιος εδώ πέρα ; Ότι γράφει το ξέραμε. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα μπούμε στα πόστα μας Ιανουάριο. Εκπαίδευση Οκτωβρη- Νοεμβρη - Δεκέμβρη (3 μήνες δλδ) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συζητάμε ένα θέμα το οποίο το γνωρίζαμε από την αρχή. Η ΟΠΠΙ δεν ακυρώνεται. Είναι πιο πιθανό να ακυρώσουν τα Χριστούγεννα παρά ένα θεσμό του κράτους. Έχετε κουράσει πραγματικά με τα τρολλ και τις αερολογιες σας !Και κάτι τελευταίο μην πει κανείς δεν το ξέραμε κλπ. Σας ενημερωσα για το συγκεκριμένο θέμα και συγκεκριμένα έγραψα δεν ξέρω αν ισχύουν τα λεγόμενα του γνωστού που μίλησα ή είναι λόγια του αέρα !
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η προκήρυξη εννοώ. Μην πιανομαστε από τις λέξεις. Κοίτα τη δουλειά σου και το σκοπό σου ήσυχα. Υπάρχει κόσμος εδώ που έχει ιδρώσει για να προετοιμαστεί να σέβεσαι τον κόπο του καθενός και να μην προσπαθείς να ρίξεις το ηθικό. Γιατί έτσι όπως σε κόβω θα είσαι από αυτούς που θα τους πάρουν που θα τους μοιράζουν σφαλιάρες οι φοιτητές.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εγώ δεν θα είμαι στην οππι. Εσύ Gamble να προσέχεις τους απλυτους που θα σε κυνηγάνε. Προσπάθησε να τρέχεις όσο πιο γρήγορα. Σαν τον Bolt θα τρέχετε.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Gamble έγραψε:Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η προκήρυξη εννοώ. Μην πιανομαστε από τις λέξεις. Κοίτα τη δουλειά σου και το σκοπό σου ήσυχα. Υπάρχει κόσμος εδώ που έχει ιδρώσει για να προετοιμαστεί να σέβεσαι τον κόπο του καθενός και να μην προσπαθείς να ρίξεις το ηθικό. Γιατί έτσι όπως σε κόβω θα είσαι από αυτούς που θα τους πάρουν το γκλοπ και που θα τους μοιράζουν σφαλιάρες οι φοιτητές.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αφού δεν θα είσαι λοιπόν ξέρεις που είναι η πόρτα. Άδειασε μας τη γωνιά. Το που θα είναι ο καθένας θα το δούμε. Και δεν θα αναλύσουμε εδώ τι βύσμα έχει ο καθένας. Αν είσαι περίεργος θα σου εξηγήσω σε προσωπικό μήνυμα 😉
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μην δίνεις σημασία μωρέ δεν τον βλέπεις αυτόν και τους άλλους τι κόμπλεξ βγάζουν. Ρε αντί να κοιτάξουν να συνεχίσουν την ζωη τους αφού δεν μπήκαν όππι κάθονται και βγάζουν κόμπλεξ. Ρε ουστ τρολακια απο εδω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πήρα τηλ και εγώ σήμερα πρωί στο αρχηγείο η απάντηση ήταν η ίδια κ των παιδιών... Το θέμα κολλάει στον Ασεπ και μόνο... Ετσι μου είπαν αυτό σας λέω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Anna Maria έγραψε:Πήρα τηλ και εγώ σήμερα πρωί στο αρχηγείο η απάντηση ήταν η ίδια κ των παιδιών... Το θέμα κολλάει στον Ασεπ και μόνο... Ετσι μου είπαν αυτό σας λέω...
Αυτοί στον ΑΣΕΠ δεν υπάρχουν μεγαλύτερα κοπρόσκυλα... Να δοξάζουν που μπήκαν εκεί διαφορετικά ούτε σε περίπτερο δεν κάνανε για δουλειά.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιαααα τίποτα δεν έχει παγώσει όλα προχωράνε ειδικά για τους 400... Τώρα για εμάς τους υπόλοιπους 600 προσευχή και άγιος ο θεός 😅
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έτσι είναι δώσε πόνο στα τρολακια Anna Maria
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε μαγκες δεν χρειαζεται να υπαρχει τοση κακια... Οσοι δεν περασατε ενταξει δεν εγινε και τιποτα.Θα βγαλουν καποια στιγμη και αλλη προκηρυξη και για εσας... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες