Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Νομίζω είναι πολύ νωρίς για τους 600 ακόμα... Για να έχουμε κάτι νεότερο θα πρέπει πρώτα να προσληφθούν οι πρώτοι 400 και να περάσει κάποιο εύλογο διάστημα...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλά κρασιά δηλαδή.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ακόμα δεν βγήκαν οι τελικοί πίνακες. Για να αρχίσει η διαδικασία για τους 400. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια εξέλιξη για τους 600 αν δεν μπούνε πρώτα οι 400 για να δούνε πως πάνε τα πράγματα.
Glock 19
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Η πρόσληψη των 600 είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Και να μην πάει καλά η οππι με τους 400 τι σημαίνει ότι δεν θα προσλάβει τους υπόλοιπους; Ίσα ίσα Τότε είναι που θα χρειαστεί άτομα για υποστήριξη...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για την πρόσληψη των 600 πρέπει να γίνει κρούση σε Νέα Δημοκρατία δεν είναι θέμα της αστυνομίας. Είναι πολιτικό ζήτημα.
-
- Επιλοχίας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Στην εφημερίδα τα νέα υπάρχει ένα άρθρο σημερινό που αναφέρει πως οι 400 θα μπουν με τον νέο χρόνο και ότι η περιπολία τους θα είναι αποκλειστικά στον έξω χώρο των πανεπιστημιακων ιδρυμάτων... Μόνο την αρχή του άρθρου μπορώ ν διαβάσω γιατί δεν είμαι συνδρομητής πιθανόν να γράφει κ κάτι άλλο...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά πρέπει να καταλάβουμε ότι στην Ελλάδα λειτουργούν όλα με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Γιατί είμαστε το πιο πολιτικοποιημένο κράτος στον κόσμο. Αν δουν ότι υπάρχει αδιαφορία τότε δεν θα ασχοληθούν. Αν δουν όμως ότι 1000 άτομα και κατ επέκταση 1000 οικογένειες ενδιαφέρονται και πασχίζουν για την πανεπιστημιακή αστυνομία τότε να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουν πράξη. Στείλτε email πάρτε τηλέφωνα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αντε μπραβο ξυπνάμε σιγα σιγά και οι 600. πάρτε τηλέφωνα και πιεστε προσωπικα εκεί που πρέπει. αυτα για τώρα τα υπόλοιπα μετά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ... Ας κινητοποιηθουμε και λίγο μην καθόμαστε πίσω από τον υπολογιστή και γράφουμε όλη μέρα ανούσια πράγματα. Θέλετε να οργανωθούμε και να στείλουμε όλοι μαζί ένα εμαιλ που να γράφει τα ίδια πράγματα απλά να το στείλουμε ο καθένας μας προσωπικά... Εγώ αυτό προτείνω να γίνει
-
- Επιλοχίας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Είμαι σύμφωνη εγώ απλά δεν βλέπω και τρελό ενδιαφέρον... Τι να πω ας βγουν οι πίνακες κ μετά ας κάνουμε κάποιες κινήσεις όσοι θέλουμε...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Υπάρχει και επόμενη λύση στο πρόβλημα μας εάν δεν μας πάρουν η οποία είναι να το πάμε νομικά το ζήτημα με δικηγόρο κλπ.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τα email δεν κάνουν τίποτα. Για τώρα στοχευμενα τηλέφωνα ατομικά σε πολιτικά πρόσωπα. Και στην συνέχεια αφού οργανωθούμε μετά τους οριστικός πίνακες, βλέπουμε και τις κινήσεις μας οργανωμένα. Υπομονή παιδιά και καλή συνέχεια
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Η θα μπουνε ολοι η κανενας απο οτι φαινεται
https://www.zougla.gr/greece/article/pagonoun-tora-tin-panepistimiaki-astinomia
https://www.zougla.gr/greece/article/pagonoun-tora-tin-panepistimiaki-astinomia
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά πρέπει να πιέσουμε και εμείς δεν μπορούν να παίζουν έτσι με τις ζωές μας. Ότι ποιο γέλιο έχει γίνει ποτέ σε προκήρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες