Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μιχαελα και εγω εδινα εκεινες τις μερες και την τελευταια μερα περασαμε 3-4 κοπελες. ολες οι αλλες σερνονταν!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από anna.nikos »

Οσες δεν μπορουσαν να τα καταφερουν; Τις εδιωχναν; Αληθευει οτι οι περισσοτερες δδυσκολευονται να τα βγαλουν;
Anonymous

Κοριτσια δεν κοβουν στα αθληματα. αν ηταν ετσι δεν θα περνουσε καμια γυναικα. ειχα στην ομαδα μου μια κοπελα αθλητρια του στιβου πρωτη σε ολα αλλα δεν μπορεσε να περασει το υψος. τι θα την εδιωχναν; Απλα αυτο που εκανα εγω ηταν να δωσω οσες δυναμεις ειχα κ ακομα παραπανω.
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sasa »

Λοιπον παιδια εδωσα κ τα περασα. Μετρανε πολυ υψος βαρος κ αγχος! Στα αθληματα ειναι λιγακι πολυ λιγακι ελαστικοι. Θελουν οπως μας ειπαν αν οχι το 4.20 στο χιλιαρι εστω κ 5. Αλλα οχι κ 10 λεπτα. Μην αγχωνεστε...

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από sasa »

Αααα! Κ οσο αφορααν δεν επιτυχεις ενα αθλημα αν στα υπολοιπα εισαι ενταξει τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Και βοηθανε στις ελξεις
Άβαταρ μέλους
troller
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από troller »

Καλημερααααα... κανενας αντρας που να εδωσε υπαρχει να πει τιποτα και σε μας που δινουμε τελευταιοι;Εικόνα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ναι ρε παιδια... Κανενα αγορι που να εδωσε να μας πει ποσο αυστηρα ή χαλαρα ειναι για τα αγορια! Μιληστε!

Anonymous

Γιατί δεν μιλάει κανένας που εξαφανίστηκαν όλοι;
pigasos9112
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pigasos9112 »

Καλησπερα εγω εδωσα την Παρασκευη ο μονος Κ πρωτος που εδωσα με τα κοριτσια Εβγαλα στο χρονο 1χλμ κ 100μ κανιστρα ευκολα σχετικα για αντρες ριψη σφαιρας απολυτως γελοια ελξεις θελουν προσοχη μεχρι το πιγουνι μετρανε η με αναποδη κλειστη λαβη η κανονικη κ πιο δυσκολη. Υψος κ μηκος επισης γελοια, δεν δαγκωνουν. Κ δεν θελει κ τρελη προετοιμασια απλα να πιστεψετε στον εαυτο σας κ κατα ποσο γουσταρετε να περασετε εχει κ μερικους λοχιες κ επιλοχιες κ ειναι πιο χαλαροι. Μετα στο τελος υπογραφουν το χαρτι αλλα δεν σου λενε αν περασες η οχι. Πιστευω να βοηθησα.

Anonymous

Καλημερα ρε παιδια ειναι αληθεια οτι ειναι ελλαστικοι στα αθληματα πλεον; Καπου το διαβασα αυτο γι αυτο το λεω. Εγω θυμαμαι το 2005 που ειχα ωσει για επ οπ στο πολεμικο ναυτικο δεν ηταν και τοσο ελλαστικοι... Εγω δεν ειχα προβλημα βεβαια με αυτα... Ευκολα ηταν. Απλως λεω τι ειχα δει.(δεν μπηκα βεβαια ομως κ ας περασα τα παντα. Λογο μοριων και λογο οτι πηγαινα αξιοκρατικα (χωρις βυσμα) ... Χα!
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

κοζανιτισα έγραψε:Γιατί δεν μιλάει κανένας που εξαφανίστηκαν όλοι;
Κατάλαβαν τι τους (βασικά τις) περιμένει φέτος...

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από tati »

Μια ερωτηση βρε παιδια, τα χαρτια (αιτηση-χαρτι υπογραφων) επρεπε να τα παρουμε πισω; τα δικα μου τα κρατησαν εκει...
Anonymous

Εμενα Μου τα επεστρεψαν, βασικα απ'ότι ειδα σε ολες τα εδιναν πισω. Μηπως εσυ παρελειψες να το παρεις απο το γραφειο; Μαζι με την ταυτοτητα στο αφηναν και το επαιρνες.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Su-35 έγραψε:

δεν νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο... Απλα ο καθενας κοιταζει την παρτη του κ μαθαινει λεπτομερειες και οταν ερθουν οι ημερομηνιες του για να δωσει κοιταζει να επιτυχει τον στοχο του κ απο κει κ περα οταν τελειωσει δεν εχει κατι να μαθει περαιτερω, περιμενει απλα τα αποτελεσματα του... Αλλωστε κ πριν απο λιγο καιρο-Δεκεμβριο μηνα-το ιδιο επικρατουσε (πολλη ησυχια δηλαδη-μεχρι και τον Μαρτιο που "εσκασε μυτη" η προκηρυξη για εποπ
Dum spiro spero
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε:
Su-35 έγραψε:

δεν νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο... Απλα ο καθενας κοιταζει την παρτη του κ μαθαινει λεπτομερειες και οταν ερθουν οι ημερομηνιες του για να δωσει κοιταζει τον επιτυχει τον στοχο του κ απο κει κ περα οταν τελειωσει δεν εχει κατι να μαθει περαιτερω, περιμενει απλα τα αποτελεσματα του
.

Εικόνα Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Euaggelia123mcs και 2 επισκέπτες