EcoMike έγραψε:greek army ο Χρυσοχοιδης θα ειναι υποψηφιος στη β Αθηνας.Δεν ειπα εγω τιποτα οτι εχει σχεση με τη προκηρυξη ρε παιδια, η προκηρυξη κανονικα προχωραει γιατι νευριαζετε;
Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα.
Τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε.
Τέλος τα δικά μου off topic, συνεχίστε :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Αύγ 31, 2021 5:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχει αργήσει τίποτα,1ο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου αναμένεται να βγουν. Μην ξεχνάς ότι είχαμε Αυγούστο που οι [ταλαιπωρημενοι] δημόσιοι υπάλληλοι πήραν άδειες διακοπών.
Παιδιά ξέρει κανείς αν θα επηρεάσει η εκπαίδευση της ΟΠΠΙ την κατάταξη των παιδιών που πέρασαν στην αστυφυλάκων φέτος; Θα μπούνε κανονικά τον Οκτώβριο στις σχολές ή θα καθυστερήσουν?
Παιδια ειμαι στην 100 θεση στην β λετε να κοπουν 20 ατομα και να μπω με τους πρωτους η αν περασω τα σθληματα τι θα γινει θα περιμενω να με καλεσουν για να μπω με τους δευτερους;
ANDMWR2000 έγραψε:Παιδιά ξέρει κανείς αν θα επηρεάσει η εκπαίδευση της ΟΠΠΙ την κατάταξη των παιδιών που πέρασαν στην αστυφυλάκων φέτος; Θα μπούνε κανονικά τον Οκτώβριο στις σχολές ή θα καθυστερήσουν;
Αδερφέ πέρσι μπήκαν Δεκέμβριο 11 μαζί με τους επιλαχόντες σφ. Φέτος οι εφ θα είμαστε Κομοτηνή όποτε ίσως να ανοίξουν τον διδυμοτειχο για εσάς. Πέρσι ήταν γεμάτα όλα και ίσως γιαυτο άργησαν