Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από antitroll »

Ρε διαχειριστή μας μπαναρεις και μας κόβεις τις απαντήσεις μας όταν κράζουμε τα τρολακια. Όμως ρε φίλε έχεις καταλάβει τι αγωνία έχουμε εμείς εδώ και όταν έρχεται ο κάθε πικραμένος να κάνει τον χαβαλέ του ή να μας παραπληροφορει πως θες να του απαντάμε δλδ κόσμια ; Σε παρακαλώ κόψε όσο μπορείς τα τρολ να είναι το νήμα πραγματικά για αυτό που προορίζεται και όχι για να τσακωνομαστε με τον κάθε βλαμμένο
ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ASsos123 »

Εγω ειμαι τρολ ετσι; Επειδη λεω οτι θα αργησει να βγει παρα πολυ ακομα και για τους 400 η διαδικασια και επειδη επισημαινω πως κανεις δεν νοιαζεται για τους 600 Και κανεις δεν ξερει ποτε και αν μπουν; Οσο περναει ο καιρος θα το καταλαβετε και μονοι σας. Και εγω επιτυχων ειμαι αλλα επειδη ξερω τι παιζει με τις προκηρυξεις σας τα λεω αυτα. Ενας φιλος μου σωφρονιστικος ηταν επιλαχος το 19 στους σοφρονιστικους και ακομα δεν εχει μπει και οχι μονο αυτο του λενε οοτι ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η προκηρυξη και οτι δεν συμπληρωθηκαν τα ατομα για να ολοκληρωθει και εκαναν νεα προκηρυξη... Και εγω μες στο αγχος ειμαι γτ να τρολαρω αυτα που ακουω απο διαφορους λεω τωρα αν ειναι γιαλατζι κανεις δεν το ξερει!
Stasta7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Stasta7 »

Ρε φιλαράκι γράφεις ότι κάνεις δεν νοιάζεται για τους 600 δεν θα μπουν δεν ξέρω και εγώ τι άλλο μαζί σου... Που τα στηρίζεις αυτά έχεις πήγες που στα λένε ή τα ψυχανεμιζεσαι. Επισης κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος μπερδεύεις τις προκηρύξεις τι δουλειά έχουν οι σωφρονιστικοι με την οππι; Σε ρωτάω για να μας πεις τις πηγές σου. Έχει πάρα πάει η βλακεια εδώ μέσα δεν μπορεί το κάθε παιδάκι να παίζει με την ψυχολογία και την αγωνία κανενός. Ήρεμα τα λέω
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 105

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Για τους 400 θα βγει πρώτο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου. Για τους 600 όλα παίζονται. Μπορεί να τους πάρει άμεσα από αρχές 2022, μπορεί και όχι. Πιστευω θα τους πάρει του χρόνου κοντα στις εκλογές για ψηφαλακια.

Ωστόσο είναι πολύ νωρίς να μιλάτε για τους 600 ενώ δεν έχουν μπει οι 400 στην σχολή.

Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Anna Maria »

Τα πράγματα είναι πολύ απλά... Ότι είναι να γίνει θα γίνει... Τωρα είναι στο χέρι του καθενός αν ακούει τον κάθε άγνωστο εδώ μέσα που προσπαθεί να μεταδώσει την αρνητικότητα και την μιζέρια του έχοντας μάλιστα όπως λέει και μια θέση ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ... Έχουμε ακούσει τα μύρια όσα μέχρι τώρα... Καπου έλεος... Κάποιοι ας αφήσουν τον χρόνο να δείξει πως θα κυλισει το όλο θέμα και ας σταματήσουν τις Προφητείες... Παρακαλούμε πολύ!
Ntouf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ntouf »

Παιδια ειμαι στην 100 θεση στην β λετε να κοπουν 20 ατομα και να μπω με τους πρωτους η αν περασω τα σθληματα τι θα γινει θα περιμενω να με καλεσουν για να μπω με τους δευτερους;
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από BorderRanger »

Παιδια το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα υπαρξει καποια εξελιξη για τους 600 εντος του 2021.Πρωτα θα αναλαβουν υπηρεσια οι 400 και απο το 2022 θα φανει τι θα γινει με τους 600. Γνωμη μου, μη καιτε απο τωρα τον εγκεφαλο σας με το τι θα γινει με τους 600, ειναι πολυ νωρις!

antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Αυτό λέμε ρε φίλε όλη την ώρα, άμα ξέρει κάποιος κάτι από τηλ σε κάποιο γραφείο ή πληροφορία από μέσα να την γράφει. Όχι να γράφει τις δικές του εκτιμήσεις Σύμφωνα με αυτά που πιστεύει η θέλει να γίνουν. Καθαρα για αυτό είναι το νήμα απλά 3...4 τρολακια το έχουν χαλάσει και μας έχουν κάνει να αγανακτουμε
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 142

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Αν δεν μας παρει εμας τους 600 ως τον Ιουνιο του 2022 χαιρετα μας τον πλατανο μετα...
antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Το γράφει καθαρά διάστημα 9 μηνών, εκεί μέσα είναι η διορία.
Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Anna Maria »

Ισχύει... Από την στιγμή που κ η προκυρηξη το αναφέρει... Στο διάστημα 9 μηνών από την πρόσληψη των πρώτων 400...
Άβαταρ μέλους
Bliss
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Bliss »

Μην αγχώνεστε βρε παιδιά θα σας πάρει
antitroll
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Μακάρι αδερφέ, θετικές σκέψεις μόνο
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 128

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Ολα ειναι προεκλογικα κολπα, σε εχουν να πνιγεσαι Απο το αγχος κ την εργασιακη Ανασφαλεια για να ερθουν στο τελος σαν σωτηρες και να σε βγαλουν στην επιφανεια- και να σου πουν ξες τι ''εμεις σαν κυβερνηση θα εγγυηθουμε τον θεσμο της οππι αλλα αν εκλεθει αλλη ποιος ξερει τι θα γινει'' ... Απο τη μια υποσχονται να ενισχυθουν τα σωματα ασφαλειας αλλα με δειλα βηματα κ αποφασεις και απο την αλλη θελουν να μειωσουν στους μισους τους αναπληρωτες εκπαιδευτικους απο το '22, ενα χαος δηλαδη ... Καπου θα πρεπει να στηριχθουν κ αυτοι και να ισοσταθμισουν τις ψηφους
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 128

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Και τα 1000 ατομα δε φτανουν ουτε για τα δυο πανεπιστημια καν... Οι μισοι θα φυγουν στο πρωτο τριμηνο υπηρεσιας οταν δουν την πιεση κ το σκατο που θα πεφτει
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες