Νομίζω ότι είναι ακραίο να μην πάρει ούτε τους 400. Αυτοί αργά ή γρήγορα θα μπουν.ASsos123 έγραψε:Μαγκες ολου εδω το εχετε σιγουρο οτι θα μπουν οκ 400 και σε λιγους μηνες και οι αλλοι 600. Εγω εχω να πω οτι δεν κινειται τιποτα αυτην την περιοδο και αμφιβαλω αν θα ολοκληρωθει ποτε και παμε στο επομενο σταδιο. Οποτε ουτε οι 400 δεν ειναι σιγουροι οχι οι 600...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι 400 είναι σίγουροι.
Οι 600 επιλαχόντες θα δείξει απο το 2022 με τι κενά θα προκύψουν.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κενά σε πια υπηρεσία έννοειςΝοημοσύνη έγραψε:Οι 400 είναι σίγουροι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ολοι σιγουροι ειναι...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Kostasdim έγραψε:Ολοι σιγουροι ειναι...
Εγινε!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κρατατε ολοι μια πισνη κανεις δεν ειναι σιγουρος !
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μάγκες ότι και να γίνει η προκήρυξη θα τρέξει κανονικά. Και στο κάτω κάτω και να αργήσουν που δεν νομίζω ας πάρει αργότερα τους 400. Τώρα για τους 600 που θα τους χρειαστεί σίγουρα ας τους φωνάξει και μετά από 1.5 χρόνο. Απο την στιγμή που υπάρχει του καθενός το όνομα και είναι στους 1000 θα έχει αναμονή. Εδώ μπήκε άτομο μετά από 10 χρόνια σε Π. Α και φύλακας φυλακών επίσης. Να έχετε πίστη και μην απογοητευεστε. Ότι γίνει κομαντοζ
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ακριβώς! Ας χαρούνε το καλοκαίρι χωρίς έννοιες και στεναχώριες, γιατί τελειώνει και θα έρθουν οι βροχές και τα κρύα!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για λέγε καμία πρόβλεψη αδερφέ για το πως θα κυλήσει η προκήρυξη (και για τους επιλαχόντες)
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μίλησα με εναν πρώην εκπαίδευση που τώρα έχει πάρει μετάθεση και μου είπε ότι ότι πρώτοι 400 θα μπουν τον οκτώμβρη στην Κομοτηνή γιατί αυτή είναι η εντολή και τέλος του χρονου θα μπουν οι υπόλοιποι 600. Αυτά γνωρίζω εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτά μου τα είπε την μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα. Τώρα με τις φωτιές κλπ κλπ φοβάμαι για μην τυχών εκλογές ή η κυβέρνηση για να καλύψει τον κωλο της ακυρώσει τους υπόλοιπους 600.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 50
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εκπαιδευτή *
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν νομίζω να επηρεάσει την οππι αυτή η κατάσταση, διαφορετικά πράγματα. Πόσο μάλλον πιθανές εκλογές θα επισπεύσουν τους διορισμούς σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που βγαίνουν και φωνάζουν μ. Γα... Υπήρχε καμία περίπτωση να τον ψήφιζαν πριν; Συσπείρωση κομματικού στρατού προσπαθούν να κάνουν όλα τα κόμματα με τέτοια ποσοστά αποχής.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εάν άλλαξαν η αλλάξουν γνώμη δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε και αν είναι δυνατόν να στείλουν για άλλο σκοπό το κονδυλιNikoskriti4 έγραψε:Μίλησα με εναν πρώην εκπαίδευση που τώρα έχει πάρει μετάθεση και μου είπε ότι ότι πρώτοι 400 θα μπουν τον οκτώμβρη στην Κομοτηνή γιατί αυτή είναι η εντολή και τέλος του χρονου θα μπουν οι υπόλοιποι 600. Αυτά γνωρίζω εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτά μου τα είπε την μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα. Τώρα με τις φωτιές κλπ κλπ φοβάμαι για μην τυχών εκλογές ή η κυβέρνηση για να καλύψει τον κωλο της ακυρώσει τους υπόλοιπους 600.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Με τη λογική σας δεν θα πάρει ούτε τους υπόλοιπους 13.500 ΕΠΟΠ γιατί έχουμε φωτιές και θα γίνουν εκλογές κλπ κλπ κλπ. Εκεί που ξεκινάει η ΟΠΠΙ σταματάει η λογική...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Η εκπαίδευση ξεκινάει Οκτωμβρη και τελειώνει Δεκέμβρη. Έχουν βγάλει προκήρυξη εκπαιδευτών για την σχολή στην Κομοτηνή. Είναι 3μηνη εκπαίδευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες