Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
dapros.kat@astynomia.gr Στείλτε και άλλοι να δούμε τι θα γίνει Όπως το βλέπω είναι όλα πιθανά
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν δεν μας πάρει και τους υπόλοιπους 600 οι 400επιτυχοντες να ετοιμάζονται για τα τμήματα μετά από ένα διάστημα άλλωστε οι 150γυναικες θα πιάσουν γραφικό στανταρGpap94 έγραψε:Δεν πιστεύω ότι θα πάρει τους επιλαχόντες. Οι 400 είστε μέσα σίγουρα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Οι γυναίκες θα μπουν σε γραφεία στα τμήματαGPAPI έγραψε:Αν δεν μας πάρει και τους υπόλοιπους 600 οι 400επιτυχοντες να ετοιμάζονται για τα τμήματα μετά από ένα διάστημα άλλωστε οι 150γυναικες θα πιάσουν γραφικό στανταρGpap94 έγραψε:Δεν πιστεύω ότι θα πάρει τους επιλαχόντες. Οι 400 είστε μέσα σίγουρα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα παιδιά. Για Αυτη την προκήρυξη που τρέχει τώρα με τα 34 άτομα που θα ειναι εκπαιδευτές της οππι ξέρετε λεπτομέρειες.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε μάγκες γιατί προτρεχετε Όλες οι προβλέψεις είναι φτερό στον άνεμο τπτ δεν είναι δεδομένο, λίγοι ξέρουν μόνο τι θα γίνει και ίσως τα βλέπουν αυτά που γράφουμε Κ γελάνε. Αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός κ βλεπουμε. Όλα είναι πιθανά !
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μην λέτε ασυναρτησίες όλοι σας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αυτό πιστεύω κι εγώ κάποιοι ξέρουν και δενthomaskdal έγραψε:Ρε μάγκες γιατί προτρεχετε Όλες οι προβλέψεις είναι φτερό στον άνεμο τπτ δεν είναι δεδομένο, λίγοι ξέρουν μόνο τι θα γίνει και ίσως τα βλέπουν αυτά που γράφουμε Κ γελάνε. Αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός κ βλεπουμε. Όλα είναι πιθανά !
μιλαναι εννοώ από εμάς στανταρ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν νομίζω να τους βάλει στα τμήματα. Θα τους τοποθετήσει σε ΔΙΑΣ ΔΡΑΣΗ.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει με τους επιλαχοντες.Όλο αυτό που γίνεται με τις πυρκαγιές είναι εναντίον σας πάντως, διότι θα πέσει όλο το βάρος στο να κάνουν προσλήψεις στη Πυροσβεστική. Και μη μου πείτε ότι το κονδύλι Έχει εγκριθεί. Μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσει το κονδύλι των 600 για τη Πυροσβεστική άμα θέλει, που είναι στο ίδιο Υπουργείο.
Αυτά δε τα έβγαλα από το μυαλό μου, μου το είπαν από πολιτικό γραφείο.
Τώρα κάνεις δε ξέρει σίγουρα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επίσης επειδή το βλέπω να γράφεται συνέχεια. Οι 600 δε μπορούν να πάνε κατευθείαν σε άλλη υπηρεσία, εφόσον το προεδρικό τους διάταγμα γράφει ότι η μοριοδοτηση ειναι για τη σύσταση της οππι. Ρωτήστε και δικηγόρο.
Πρέπει πρώτα να περάσουν από την οππι και μετά αν διαλυθεί η οππι, να πάνε σε άλλη υπηρεσία.
Απορώ πως τα λέτε έτσι ότι θα πάνε Δίας δράση, δε γίνεται αυτό αν δε περάσουν πρώτα από την οππι.
Πρέπει πρώτα να περάσουν από την οππι και μετά αν διαλυθεί η οππι, να πάνε σε άλλη υπηρεσία.
Απορώ πως τα λέτε έτσι ότι θα πάνε Δίας δράση, δε γίνεται αυτό αν δε περάσουν πρώτα από την οππι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Με την πυροσβεστική τα έχει πει θα πάρει 3000 άτομα εκ των οποίων το 80% θα είναι οι εποχικοί. Δε θα προχωρήσει σε περαιτέρω αύξηση του αριθμού αυτού
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Το θέατρο του παραλόγου αυτή η προκυρηξηEcoMike έγραψε:Κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει με τους επιλαχοντες.Όλο αυτό που γίνεται με τις πυρκαγιές είναι εναντίον σας πάντως, διότι θα πέσει όλο το βάρος στο να κάνουν προσλήψεις στη Πυροσβεστική. Και μη μου πείτε ότι το κονδύλι Έχει εγκριθεί. Μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσει το κονδύλι των 600 για τη Πυροσβεστική άμα θέλει, που είναι στο ίδιο Υπουργείο.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όπως και να χει μη περιμένετε νέα εντός του 2021. Πρωτα θα αναλάβουν υπηρεσία οι 400 και μετά θα φανεί.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν έχει πάντως σχέση το κονδύλι με τη πυροσβεστική τα χρήματα είναι για συγκεκριμένο σκοπόEcoMike έγραψε:Όπως και να χει μη περιμένετε νέα εντός του 2021.Πρωτα θα αναλάβουν υπηρεσία οι 400 και μετά θα φανεί.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε φίλε δεν υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός, τα κονδύλια μπορούν να μετά κινούνται εντός του ίδιου Υπουργείου για έκτακτες ανάγκες ότι θέλει τα κάνει. Ρωτήστε να μάθετε. Δε σου λέω ότι θα γίνει σίγουρα απλά γίνεται άμα θέλουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 7 επισκέπτες