Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εάν στείλεις κάτι για τους επιλαχών και όχι προσωπικά για εσένα. Θα μπορούσες να στείλεις το κείμενό σου εδώ αν θέλεις έτσι ώστε να το πάρουμε όσοι θέλουμε κ να το στείλουμε και εμείς.Ιδέες ρίχνω μάγκες δεν ξέρω τι να κάνω.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γιατί τι διαφορά περιμένεις εσύ με τους οριστικούς πινακεςGiwrgos1616 έγραψε:Παιδιά καθίστε να βγουν οι οριστικοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε στα σίγουρα και θα φτιάξω συζήτηση στο messenger να οργαν toωθούμε όλοι μαζί και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από μέρους μας
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 18
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά το time δεν είναι σωστό τώρα με όλα αυτά που γίνονται περιμένω και εγώ να βγουν οι πίνακες αρχικά και μετά βλέπουμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Την βλέπω εγώ την δουλειά να γίνονται εκλογές τον Σεπτέμβριο με αυτά που γίνονται.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για εκλογές θα παίξει μεγάλο ρόλο κ η έκβαση των πυρκαγιών.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Άμα γίνουν εκλογές δύσκολα τα βλέπω τά πράγματαthomaskdal έγραψε:Για εκλογές θα παίξει μεγάλο ρόλο κ η έκβαση των πυρκαγιών.
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αν κ δεν νομίζω να προχωρήσει σε εκλογές λόγω πυρκαγιάς, αν ήταν έτσι κάθε χρόνο θα είχαμε άλλη κυβέρνηση... Αν γίνουν θα είναι για άλλους λόγους.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εκλογες δεν εγιναν με το ματι στο καπακι και θα γινουνν τωρα;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έστειλα email στο προπο αν έχω κάποια απάντηση θα σας ενημερώσω
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Καλά έκανες μακάρι να πάρεις απάντηση. Μακάρι να σταματήσουν οι φωτιές αρχικά ο Θεός να πει.
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε μάγκες αν ήταν να παρέλυε ολόκληρο το κράτος για μια φωτιά, τότε θα ήμασταν άξιοι της μοιρας μας ... Όλα θα συνεχίσουν να ακολουθούν το πρόγραμμα τους, δε θα ιδρώσει το αυτί κανενός κ για τίποτα... Δε θα επηρεάσει η φωτιά την έκβαση των πραγμάτων με την καμία, αυτό θέλω να τονίσω !
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν πιστεύω ότι θα πάρει τους επιλαχόντες. Οι 400 είστε μέσα σίγουρα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Είμαι θέση 199 στην Β και δεν νομίζω να μας πάρουν δυστυχώς. Εμείς η επιλαχόντες είμαστε στον αέρα κυριολεκτικά.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Άστα φίλε γιατί αν γίνουν εκλογές μόνο νοσηλευτές και γιατρούς θα προσλάβουν.thomaskdal έγραψε:Ρε μάγκες αν ήταν να παρέλυε ολόκληρο το κράτος για μια φωτιά, τότε θα ήμασταν άξιοι της μοιρας μας ... Όλα θα συνεχίσουν να ακολουθούν το πρόγραμμα τους, δε θα ιδρώσει το αυτί κανενός κ για τίποτα... Δε θα επηρεάσει η φωτιά την έκβαση των πραγμάτων με την καμία, αυτό θέλω να τονίσω !
-
- Υπολοχαγός
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δεν πήρες κάποια απάντηση?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες