ΕΛΔΥΚ: Εθελοντική ή υποχρεωτική κατάταξη;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
τον φιλο μου τον πηραν με το ζορι θα τρελαθουμε; !!! δε θελει βυσμα πες απλα σε καποιον ανωτερο σου οτι θελεις να πας
θελω να κανω μια ερωτηση υπιρετω στην αυλωνα κ κανω 9 μινω μασ ειπαν τωρα οτι ηρθαν οι ενδειξεισ για κυπρο κ ειμαι μεσα στα 300 ατομα... δεν το ειχα δηλωσει... τι πρεπει να κανω οστε να μην παω; λενε οτι θα περασω απο ακροαση τι πρεπει να πω; οι γονεισ μου κ εγω δεν θελω
θα πεις το μυστικό password "Δεν θέλω να καταταχθώ στην Κύπρο".
Μην το πεις σε κανέναν άλλο όμως και μαθευτεί.
Μην το πεις σε κανέναν άλλο όμως και μαθευτεί.
Οταν ειμουν στο ΚΕΒΟΠ και περασαμε επιτροπη για ΕΛΔΥΚ οσοι δηλωσαν οτι θελουν να πανε δεν πηγε ουτε ενας!!!
Ρε παιδιά παρουσιάστικα Γρεβενά. Με στείλανε Κύπρο όπως και άλλα 35 άτομα οι οποίοι δεν είχαμε δηλώσει ότι θέλουμε να κατέβουμε. Πριν από λίγες μέρες με προτείνανε για αρχιλοχία. Έχει κανείς καμιά συμβουλή;
σιγα μην σε κανουν και ταξιαρχο. Για δοκιμο εννοεις προφανως.
Αν πας στην Κυπρο δεν πας δοκιμος. Διαλεγεις και παιρνεις.
Αν πας στην Κυπρο δεν πας δοκιμος. Διαλεγεις και παιρνεις.
Apostolis έγραψε:Πριν από λίγες μέρες με προτείνανε για αρχιλοχία.
Μήπως για Λοχία (ή Δεκαννέα);
-
- Πολίτης
Παιδες... Θελω τη βοηθεια σας σας παρακαλω αν γινεται. Νοεμβρη παω φανταρος και θελω να πας κυπρο γιατι ειναι εκει η κοπελα μου. Οι εκπαιδευσεις και τα σχετικα δε με ενοχλουν.. Εκτως αυτου ο στρατος αυτο ειναι... Να τρεχεις και λιγο και οχι να τα ξυνεις οπως γινεται σημερα... Σας παρακαλω πειτε μου ποσο ευκολο ειναι να μπορεσω να παω αν δηλωσω εθελοντης.. Και αν ειναι ευκολο αν πας διαβιβασεις να καταφερω να παω εκει... Θελω να παω και δε με απασχολει και να με πεθανουν στη κουραση!! Σας παρακαλω ας μου πει καποιος τι γινεται να ξερω... Ευχαριστω απο τωρα!!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
φιλε θα προσπαθησω να σε βοηθησω με ο, τι ξερω! για να πας ελδυκ οταν μπεις στο στρατοπεδο πρεπει να το δηλωσεις! υπαρχει κ ενδεχομενο να σε στειλουν χωρις να το εχεις δηλωσει! οσα παιδια ξερω που δηλωσαν τους εστειλαν αμεσως στην κυπρο! οι πιθανοτητες του να μη σε στειλουν ειναι πολυ λιγες! κοιτα στην κυπρο τα πραγματα ειναι λιγο πιο ζορικα απο την ελλαδα! αν πας λοκατζης σιγουρα θα ειναι πιο κουραστικο το προγραμμα απο καποιες μοναδες στην ελλαδα! θετικα της ελδυκ ειναι οτι περνεις 270 ευρω ενω στην ελλαδα 8,60! απ'οτι εχω ακουσει θα εισαι μια μεσα μια εξω απο το στρατοπεδο! οι μοναδες ειναι πιο αναβαθμισμενες απο τις ελληνικες! στην κυπρο θα πας μονο για 5 μηνες(οσο ειναι η παραμεθωριος) υπαρχει ομως περιπτωση να απολυθεις κ απο την κυπρο! αυτα! αν δε σε καλυψα καπου πες μου κ αν μπορω θα σε βοηθησω!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΚΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΒΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ...
-
- Λοχίας
παιδια μην το λετε εμενα πηγε ενας φιλος κυπρο χωρις να το εχει δηλωσει ουτε να το θελει απλα του ηρθε φυλο να παει εκει απο το ΚΕΕΔ!
-
- Ταγματάρχης
Παιδια εχω την εντυπωση πως ελδυκ στελνουν και ατομα που δε το εχουν δηλωσει για να συμπληρωθουν τα ατομα!
Κατι ασχετο! Η 35μ/κ ειναι ελδυκ ή οχι;
Κατι ασχετο! Η 35μ/κ ειναι ελδυκ ή οχι;
Ο φίλος μου παρουσιάστηκε Κόρινθο το Νοέμβρη και του ήρθε μετάθεση για ΕΛΔΥΚ, χωρίς να το έχει δηλώσει! Πιστεύετε πως είναι καλύτερα από την παραμεθώριο στην Ελλάδα; Να βάλει βίσμα για να μείνει Ελλάδα ή θα κάνει βλακεία; ;
-
- Ταγματάρχης
Παιδια συμβαινουν πολλα! Ενας γνωστος μου ενω ειχε δηλωσει κυπρο δεν τον εστειλαν! Αλλους τους στελνουν με το ζορι! Δυστυχως η επανδρωση στην κυπρο ειναι δυσκολη οποτε "τραβανε" ατομα με το ζορι για να καλυφθει η δυναμη μιας μοναδας!
Ειμαι φανταρος ηδη 3 μηνες και ειμαι πυροβολικο. Θα θελα να μαθω αν γινεται να παω τωρα κυπρο η επρεπε να δηλωσω τοτε στην αρχη στο κεντρο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες