Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πληροφορια απο ατομο δικο μου απο σωματειο β. Ελλαδος χθες στο τηλεφωνο μου ειπε οι 600 κατα 90% θα πανε τμηματα και ετοιμάζετε προκήρυξη 1500 ρα ΕΦ οκτωβριο-νοεμβριο. Το γραφω εδω με καθε επιφύλαξη αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ευχομαι να βγει αληθινή η πληροφορια. Υπομονη παλικαρια ολα θα πανε καλα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Είναι έγκυρο αυτό που λες ότι 600 για τμήματαPAPAXITOS έγραψε:Πληροφορια απο ατομο δικο μου απο σωματειο β. Ελλαδος χθες στο τηλεφωνο μου ειπε οι 600 κατα 90% θα πανε τμηματα και ετοιμάζετε προκήρυξη 1500 ρα ΕΦ οκτωβριο-νοεμβριο. Το γραφω εδω με καθε επιφύλαξη αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ευχομαι να βγει αληθινή η πληροφορια. Υπομονη παλικαρια ολα θα πανε καλα.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
1500Αρα ΕΦ τον Νοέμβριο; Όνειρο θερινής νυκτος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Δηλαδή όχι μόνο θα πάρει και τους 600 αλλά θα βγάλει και άλλη προκήρυξη... Θα μας τρελάνετε μου φαίνεται.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε παιδιά πολύ ουτοπικά ακούγονται όλα αυτά... Μια εποπ, μια πυροσβεστική, μια νοσηλευτές, μια εκπαιδευτικοί τώρα και άλλοι ειδικοί φρουροί... Όλοι οι Έλληνες στο δημόσιο θα μπούνε ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παίδες μήπως ο φίλος μπερδεύτηκε όχι 1.500 ΕΦ Αλλά 1.000-1.500 συνοριοφύλακες, είναι σίγουρο ότι θα βγεί προκήρυξη έως Οκτώβριο-Νοεμβριο
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
PAPAXITOS έγραψε:Πληροφορια απο ατομο δικο μου απο σωματειο β. Ελλαδος χθες στο τηλεφωνο μου ειπε οι 600 κατα 90% θα πανε τμηματα και ετοιμάζετε προκήρυξη 1500 ρα ΕΦ οκτωβριο-νοεμβριο. Το γραφω εδω με καθε επιφύλαξη αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ευχομαι να βγει αληθινή η πληροφορια. Υπομονη παλικαρια ολα θα πανε καλα.
δεν ξερω αν οι πληροφοριες στεκουν και ειναι σοβαρες θεωρω απιθανο να βγαλουν και αλλη προκυρηξη. Εδω σκεφτονται αν Θα παρουν τους 600 εσυ μιλας για αλλη προκυρηξη;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
PAPAXITOS έγραψε:Πληροφορια απο ατομο δικο μου απο σωματειο β. Ελλαδος χθες στο τηλεφωνο μου ειπε οι 600 κατα 90% θα πανε τμηματα και ετοιμάζετε προκήρυξη 1500 ρα ΕΦ οκτωβριο-νοεμβριο. Το γραφω εδω με καθε επιφύλαξη αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, ευχομαι να βγει αληθινή η πληροφορια. Υπομονη παλικαρια ολα θα πανε καλα.
Άμα γίνει αυτό 95% Η ΝΔ στις επόμενες εκλογές 😅
-Bildakoss-
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 7
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Τους ΣΦ εννοούν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Διασωστης31 έγραψε:Τους ΣΦ εννοούν.
διασώστη τι λες εσύ με τους 600 ποια η άποψη σου;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας μου ακούγεται. Όσο για την ερώτηση του Kostas Dim νομίζω πως εξαρτάται από το ποσό αποτελεσματικό θα είναι αυτό το σώμα που συγκροτείται και από το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις. μην ξεχνάτε ότι σύσσωμοι αρκετοί καθηγητές πανεπιστημίων κινούνται ήδη νομικά για να κρίνουν την ΟΠΠΙ «αντισυνταγματική» βάση του αυτοδιοίκητου των Ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παλικαρια για ΕΦ μου ειπε γιατι η κουβεντα μας ηταν για το σωματειο ΕΦ-ΠΟΑΕΦ αν. Μακεδονιας θρακης ππυ θα γινει στα μερη μου και στη κουβεντα ο γραμματεας β. Ελλαδος μου ειπε οι 600 μάλλον πανε τμηματα και θα βγαλει και αλλη με 1500 ατομα. Και τον ξαναρώτησα ειναι για ΕΦ και μου ειπε ναι ΕΦ ξεκαθαρα, δενε χει καμια σχεση με ΣΦ αυτος. Μακαρι ρε παιδια να ειναι ετσι, μου το ειπε και θεώρησα καλο να σας το πω, αν ειναι παπατζα τι να πω... Εγω θελω να πιστευω οτι στα σωματεία κατι γνωριζουν κατι ακουν και ειιναι φερέγγυοι. Αν με δουλευει αυτος που ειναι πολυ κοντινο μου ατομο τοτε συγνωμη αλλα μαζι την τρωμε την φολα, ας ειμαστε αισιοδοξοι ομως, καλη επιτυχία σε ολους σας και υπομονη!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 7
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Kostasdim έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Τους ΣΦ εννοούν.
διασώστη τι λες εσύ με τους 600 ποια η άποψη σου;
Μόνο αν πάνε καλά οι 400, θα τους τραβήξει.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε μαγκες για τα αθληματα πως θα καλεσουν τον κοσμο ; Στανταρ θα πανε οι πρωτοι 400... Μετα πως θα γινει ; Θα πανε και Οι υπολοιποι 600; Καθως αναφερει η προκυρηξη Οτι ειναι επιλαχοντες . Ή θα πανε εν τελει επιλαχοντες των επιλαχόντων (400+50%) ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχω μέρες να μιλήσω και θα ήθελα να πω αρχικά ότι δε ακυρώνεται καμία προκήρυξη. Οι αντιδράσεις γινόταν πολύ πριν καν βγει η προκήρυξη και όμως βγήκε κανονικά. Στο κάτω κάτω είναι νόμος τους κράτους η οππι οπότε υποχρεωτικά και βάση νόμου πρέπει να υπάρχει οππι στα πανεπιστήμια. Πάει αυτό. Το δεύτερο είναι ότι εύχομαι πραγματικά να βγει προκήρυξη και χωρίς πτυχία με τη παλιά μοριοδότηση έτσι ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Δε σας κρύβω όμως ότι μου φαίνεται τρελό σενάριο να βγάλει ξανά ειδικούς φρουρούς την ίδια χρονιά και να πάρει και 1500 άτομα + 600 επιλαχόντες οππι που κάποιοι λένε ότι θα πάνε στα τμήματα. Μεγαλώνει πολύ ο αριθμός. Προσωπικά από τότε που μπήκα στο νήμα, δεν έδωσα ποτέ βάση στα λόγια παρά μόνο στα άρθρα και στα λόγια υπουργών κλτπ, που στη τελική βγήκαν και σωστοί. Π. Χ για τους νέους του νήματος, ήμουν ο μοναδικός που έλεγε από τον Ιανουάριο ότι θα μπούνε πτυχία (με απόδειξη βίντεο του Χρυσοχοΐδη να το λέει ξεκάθαρα) και όλοι πέσανε να με φάνε.5 μήνες μετά, βγήκα σωστός. Οπότε μη πιστεύετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Καλή συνέχεια εύχομαι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες