Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με το ΣτΕ διότι η προσφυγή ζητά να μην δημιουργηθεί οππι φίλε. Η μακροζωία της οππι βασίζεται στη δύναμη δηλαδή 1000 άτομα τουλάχιστονNick greek έγραψε:Δεν πρόκειται να τον ακύρωσουν παιδιά μην αγχώνεστε το πολύ πολύ να μην πάρει τους υπόλοιπους 600.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σωστά τα λεει Ο Θοδωρης! Ας κινητοποιηθούμε λίγο γτ βλεπω να ακυρώνεται η προκηρυξη αν δεν υπαρξει καμια αντιδραση διοτι ειναι σαν να συμφωνουμε η σαν να μην μας νοιαζει!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Και να ακυρωθεί που δεν ακυρώνετε θα βγει άλλη πάλι ! Που θα είναι και νόμιμη !ASsos123 έγραψε:Σωστά τα λεει Ο Θοδωρης! Ας κινητοποιηθούμε λίγο γτ βλεπω να ακυρώνεται η προκηρυξη αν δεν υπαρξει καμια αντιδραση διοτι ειναι σαν να συμφωνουμε η σαν να μην μας νοιαζει!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 142
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ξπυνησαν τωρα και οι αναρχοτεμπεληδες Καθηγητες ... Εννοειτε ειμαι μαζι σας να κινητοποιηθουμε ... Δεν γινεται να ακυρωθει η οππι, ξεχαστε το αυτο!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εδώ ακούγεται με σα στο εξάμηνο βγαίνει για εποπ 3000εως 5000 άτομα και εμείς ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα τι να πεις
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου... Δεν βλέπω να περνει άλλους... Μακάρι να κάνω λάθος ειλικρινά... Αλλά αυτά τα ΑΝ και ΌΤΑΝ νομίζω να τα ξέρουμε όλοι πολύ καλά...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μην αγχώνεσαι θα βγουν και άλλοι διαγωνισμοί !Anna Maria έγραψε:Παιδιά εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου... Δεν βλέπω να περνει άλλους... Μακάρι να κάνω λάθος ειλικρινά... Αλλά αυτά τα ΑΝ και ΌΤΑΝ νομίζω να τα ξέρουμε όλοι πολύ καλά...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Nick greek έγραψε:Μην αγχώνεσαι θα βγουν και άλλοι διαγωνισμοί !Anna Maria έγραψε:Παιδιά εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου... Δεν βλέπω να περνει άλλους... Μακάρι να κάνω λάθος ειλικρινά... Αλλά αυτά τα ΑΝ και ΌΤΑΝ νομίζω να τα ξέρουμε όλοι πολύ καλά...
Ναι τωρα στα 30 η αννα μαρια βελλη απο εδω και περα αυτο θα κυνηγαει. 😇😇😇 και εγω χλωμο το βλεπω να τους παιρνει
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Και τι θα κάνει θα φυλάξει όλα τα ΑΕΙ με αυτά τα λίγα άτομαAnna Maria έγραψε:Παιδιά εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου... Δεν βλέπω να περνει άλλους... Μακάρι να κάνω λάθος ειλικρινά... Αλλά αυτά τα ΑΝ και ΌΤΑΝ νομίζω να τα ξέρουμε όλοι πολύ καλά...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
3kR μια σφαλιάρα 🤣🤣 Τα 28 κλείνω παιδιά δεν με περνει για κάτι άλλο λόγω ηλικίας...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σειρουλες θα μας πάρουν. Να ξέρετε...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
μακαρι φιλε Αλλα προς το παρον μονο ο καιρος θα δειξει, εμεις απλα υποθεσεις κανουμε, δεν εχουμε κατι χειροπιαστο που να δειχνει οτι θα προσληφθουν κ οι επομενοι 600. Ειναι νωρις ακομα πιστευω.Kwstas253 έγραψε:Σειρουλες θα μας πάρουν. Να ξέρετε...
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πως το ξέρεις Κώστα;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά όλα αυτά είναι πολιτικά παιχνίδια. Από την στιγμή που πήγε Βουλή και ψηφίστηκε μην αγχώνεστε. Όπως και εγώ έτσι. Όλοι το ίδιο άγχος έχουμε! Αυγουστο νομίζω 5 με 6 θα βγούνε οι πίνακες για ψυχοτεχνικα και αθλήματα για τους 1000. Όχι μόνο για 400. Αυτό έμαθα αυτό σας λέω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες