Είναι δύσκολα στα ΤΘ; (ΕΠΟΠ)

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mauross24
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Mauross24 »

Καλημέρα στους Μαύρους. Παρακολουθώ συχνά το forum. Έψαξα αλλά δεν βρήκα άλλο θέμα οπότε άνοιξα αυτό. Πέρασα leopard2ahel πλήρωμα άρματος. Από ότι διάβασα όμως εδώ μέσα τα τεθωρακισμενα τα απευχεστε όπως ο διάολος το λιβάνι και γενικά δεν υπάρχει μια συμπάθεια. Ρώτησα και έξω και ένας οβα μου είπε κατά λέξη οι ειδικό δυναμίτες επιλέγουν να τρώνε σκατ ο το ζητάνε τουτοι δεν ξέρανε που πηγαίνανε. Και ερωτώ τόσο δύσκολα ρε παιδιά. Αν ειναι να επιλέγαμε ειδικές δυνάμεις. Οκ είναι άρμα καταλαβαίνω ότι έχει συντηρήσεις και από τα πιο σύγχρονα οπότε συνεχείς ασκήσεις κτλ και τα πράγματα είναι πιο αυστηρά από πεζικό κτλ. Αλλά τι δυσκολίες μπορείς να αντιμετωπίσεις. Να σημειώσω ότι ήμουν μαύρος στη θητεία γιαυτό και η επιλογή αλλά καλπακι γιαννενα και ήταν χαλαρά τα πράγματα ακόμα και για τα στελέχη. Πως κυλάει μια μέρα στο στρατόπεδο για έναν τεθορα.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mikeangel »

Mauross24 έγραψε:Καλημέρα στους Μαύρους. Παρακολουθώ συχνά το forum. Έψαξα αλλά δεν βρήκα άλλο θέμα οπότε άνοιξα αυτό. Πέρασα leopard2ahel πλήρωμα άρματος. Από ότι διάβασα όμως εδώ μέσα τα τεθωρακισμενα τα απευχεστε όπως ο διάολος το λιβάνι και γενικά δεν υπάρχει μια συμπάθεια. Ρώτησα και έξω και ένας οβα μου είπε κατά λέξη οι ειδικό δυναμίτες επιλέγουν να τρώνε σκατ ο το ζητάνε τουτοι δεν ξέρανε που πηγαίνανε. Και ερωτώ τόσο δύσκολα ρε παιδιά. Αν ειναι να επιλέγαμε ειδικές δυνάμεις. Οκ είναι άρμα καταλαβαίνω ότι έχει συντηρήσεις και από τα πιο σύγχρονα οπότε συνεχείς ασκήσεις κτλ και τα πράγματα είναι πιο αυστηρά από πεζικό κτλ. Αλλά τι δυσκολίες μπορείς να αντιμετωπίσεις. Να σημειώσω ότι ήμουν μαύρος στη θητεία γιαυτό και η επιλογή αλλά καλπακι γιαννενα και ήταν χαλαρά τα πράγματα ακόμα και για τα στελέχη. Πως κυλάει μια μέρα στο στρατόπεδο για έναν τεθορα.
καλή σταδιοδρομία να έχεις και μην ακούς τίποτα, καλύτερα από πεζικό ναυτικό και πυροβολικό, θα δεις πού θα όλα θα είναι κομπλέ μετά από λίγο καιρό, Από έναν παλιό τεθωρα πού έκανε 9 μήνες και 15 ημέρες στην 5Η ΕΜΑ.294 ΣΕΙΡΑ οι πιο παλιοί ξέρουν
Mauross24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αυτο πιστεύω ότι θα το συνηθίσω. Εξάλλου τα άρματα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Κάποτε ανήκε στα επίλεκτα τμήματα. Μετά το υποβάθμισαν λόγω δικτατορίας. Θα με φάει το γρασο και το κουβάλημα χαχαχ. Πάντως όποιος γνωρίζει ας μας δώσει καμία πληροφορία πως είναι. Η ή καθημερινότητα ως εποπ στα τθ.
Nickolas24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nickolas24 »

Καλημέρα, είμαι και εγώ επιτυχόντες στο πλήρωμα αρμάτων, να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; Το τζόκεϊ απαγορεύεται στα ΤΘ?
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Nickolas24 έγραψε:Καλημέρα, είμαι και εγώ επιτυχόντες στο πλήρωμα αρμάτων, να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; Το τζόκεϊ απαγορεύεται στα ΤΘ;
ναι απαγορεύεται, δεν καταλαβενω γιατί δεν σας αρέσει ο μπερε
Nickolas24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

mikeangel έγραψε:
Nickolas24 έγραψε:Καλημέρα, είμαι και εγώ επιτυχόντες στο πλήρωμα αρμάτων, να ρωτήσω μια λεπτομέρεια; Το τζόκεϊ απαγορεύεται στα ΤΘ;
ναι απαγορεύεται, δεν καταλαβενω γιατί δεν σας αρέσει ο μπερε
Απλά την ώρα της εκπαίδευσης πιο βολικό είναι το τζόκεϊ παρά ο μπερες που πηγαίνεις πάνω κάτω
Mauross24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας... Δηλαδή αν βγάλουν διαταγή για δικοχο θα πούμε όχι; Είναι απλά κάτι αδιάφορο για όλους μας αυτή τη στιγμή. Τώρα αν Αύγουστο μήνα με 40 βαθμούς μας επιβάλουν να το φοράμε ίσως μας απασχολήσει τότε.
Nickolas24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Mauross24 έγραψε: Ρε φίλε συγγνώμη κιόλας... Δηλαδή αν βγάλουν διαταγή για δικοχο θα πούμε όχι; Είναι απλά κάτι αδιάφορο για όλους μας αυτή τη στιγμή. Τώρα αν Αύγουστο μήνα με 40 βαθμούς μας επιβάλουν να το φοράμε ίσως μας απασχολήσει τότε.
Μου φαίνεται πολύ περίεργο το τζόκεϊ που είναι ένας τόσο προβλεπόμενος ιματισμός να μην προβλέπεται σε ένα όπλο. Τι να πω
Mauross24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Απο όσα γνωρίζω είναι μαύρος για τα γρασα και τα λάδια. Φαίνονται λιγότερο. Και επειδή παλαιότερα όπως ανέφερα θεωρούνταν επίλεκτο τμήμα σαν τις ειδικές δυνάμεις σήμερα το κράτησαν σαν συνέχεια από τότε τιμητικα. Το γεγονός ότι πολλοί ανώτατοι αξιωματικοί προέρχονται από αυτό το όπλο πιστεύω συντελεσε στο να μην φοράνε το τζοκει. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Ασκεπης πάντως δεν θα είμαστε χαχα.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από XristosMP »

Γιατι κολλατε σε τετοιες ασημαντες λεπτομερειες ρε παιδια;Ας φορατε και μπαντανα, τι εγινε;

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Είναι τιμή να φοράς τον μαύρο το μπερέ, να είστε περήφανοι για αυτό
Mauross24
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι αυτό λέω και εγώ. Ας φοράμε και κάσκα δυτη. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Παρασύρθηκα. Χαχαχ. Να μάθουμε την καθημερινότητα στα τθ και τις δυσκολίες που όλοι αποφεύγουν θέλουμε.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πολλές ώρες στον Όρχο Αρμάτων για συντηρήσεις και επισκευές. Ειδικά όταν πρέπει να αλλάξετε ερπύστρια χωρίς δυνατότητα ανύψωσης του άρματος ή να βγάζετε τον κινητήρα με το Μ88.
Nickolas24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Nassos έγραψε: Πολλές ώρες στον Όρχο Αρμάτων για συντηρήσεις και επισκευές. Ειδικά όταν πρέπει να αλλάξετε ερπύστρια χωρίς δυνατότητα ανύψωσης του άρματος ή να βγάζετε τον κινητήρα με το Μ88.
Δεν θυμάμαι να χω δει πιο κατατοπιστικό μήνυμα εδώ. Επεξηγηματικός όσο δεν πάει! Σε ευχαριστώ Nassos! Είναι τόσο λεπτομερές αυτό που γράφεις που μου φαίνεται αδιανόητο να μην είσαι τεθωρας εσύ.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν αγαπας αυτο που κανεις, τοτε θα σου φανει παραδεισος.

Απο κει και περα, παντα θα υπαρχουν ατομα τα οποια κατι θα χουν να πουν για το καθε οπλο ή σωμα, διοτι ειναι καθαρα αντικειμενικη η αποψη.

Κοιτα να εισαι σωστος επαγγελματιας και θα συνηθισεις την οποια καθημερινοτητα των ΤΘ, δηλαδη λιγο παραπανω βρωμια, ασκησεις και συντηρησεις των Αρματων.

Καλη σταδιοδρομια να χεις Μαυρε ! Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης