Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nickolas24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Nickolas24 »

D.Y.K έγραψε:Δε γνωρίζω εάν έχει περάσει κάποιος άλλος στην ειδικότητά σου. Αυτό που γνωρίζω σίγουρα όμως είναι ότι δεν επιλέγεις τα τεθωρακισμένα για κανένα λόγο. Σιδεροκέφαλος λεβεντιά και καλή σταδιοδρομία.
Να σαι καλά D.Y.K! Θα ήθελα πολύ να μου πεις γιατί να αποφύγω τα τεθωρακισμένα. Μου χρειάζεται μια συμβουλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 20, 2021 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sofia_94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Sofia_94 »

Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για επιχειρήσεων-επικοινωνιων, λογισμικού, πληροφορικής και κυβερνοαμυνας ;
Yiannis12345
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Yiannis12345 »

Καλημέρα και από μένα. Δεν πρεπει να υπάρχουν ενεργά μέλη του ΠΝ μέσα στο φόρουμ. Αν υπάρχουν πάντως ας μου εξηγήσει και εμενα κάποιος τι κάνει ο Διαχειριστής Λογιστικού και τι διαφορές έχει με τον Διαχειριστική Υλικού! Ευχαριστώ !

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nickolas24 έγραψε: Να σαι καλά D.Y.K! Θα ήθελα πολύ να μου πεις γιατί να αποφύγω τα τεθωρακισμένα. Μου χρειάζεται μια συμβουλή.

Οι συνθήκες στο όπλο είναι δύσκολες. Φυσικά πουθενά, ειδικά στην αρχή, δεν είναι εύκολα, αλλά συγκριτικά με την ειδικότητα που πέρασες στο ΠΝ, μιλάμε για την μέρα με τη νύχτα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα στα ΤΘ. Απλά μακριά, εκτός και αν είσαι από τον Έβρο ή από κάποιο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου και έχεις συμφέροντα εκεί. Ειδάλλως, ούτε απ'έξω.

DS21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DS21 »

Καλημερα παιδια και συγχαρητήρια! Γνωρίζει κανείς που μπορεί να μ στείλουν με ειδικότητα αρμενιστη (μονάδες ή πλοια) ;
Flawless
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Flawless »

D.Y.K έγραψε:
Nickolas24 έγραψε: Να σαι καλά D.Y.K! Θα ήθελα πολύ να μου πεις γιατί να αποφύγω τα τεθωρακισμένα. Μου χρειάζεται μια συμβουλή.

Οι συνθήκες στο όπλο είναι δύσκολες. Φυσικά πουθενά, ειδικά στην αρχή, δεν είναι εύκολα, αλλά συγκριτικά με την ειδικότητα που πέρασες στο ΠΝ, μιλάμε για την μέρα με τη νύχτα. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα στα ΤΘ. Απλά μακριά, εκτός και αν είσαι από τον Έβρο ή από κάποιο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου και έχεις συμφέροντα εκεί. Ειδάλλως, ούτε απ'έξω.

Με τρομάζεις φίλε. Είμαι επιτυχών πλήρωμα αρμάτων. Τόσο χάλια;

epop dneas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από epop dneas »

Διαφωνώ. Κι εγώ επιτυχών ΤΘ πλήρωμα άρματος είμαι. Εάν είσαι πλήρωμα άρματος leo hell Ή LEO2 δε θα δεις ποτέ νησιά, μόνο απο Ξάνθη και πάνω. Αν είσαι λέο 1 έχει και νησιά.

Είναι πολύ καλύτερα από πεζικό, μηχανικό κλπ. Λίγο καλύτερα και από ΠΒ. Καθαρή δουλειά, όχι πορείες, σκαψίματα ορυγμάτων και φυσικά όχι καράβια κλπ.

Μετά τη μονιμοποίηση μεταθέσεις παντού (γενικές θέσεις).

Flawless

epop dneas έγραψε:Διαφωνώ. Κι εγώ επιτυχών ΤΘ πλήρωμα άρματος είμαι. Εάν είσαι πλήρωμα άρματος leo hell Ή LEO2 δε θα δεις ποτέ νησιά, μόνο απο Ξάνθη και πάνω. Αν είσαι λέο 1 έχει και νησιά.

Είναι πολύ καλύτερα από πεζικό, μηχανικό κλπ. Λίγο καλύτερα και από ΠΒ. Καθαρή δουλειά, όχι πορείες, σκαψίματα ορυγμάτων και φυσικά όχι καράβια κλπ.

Μετά τη μονιμοποίηση μεταθέσεις παντού (γενικές θέσεις).

LEO1A5 είμαι

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Flawless έγραψε:Με τρομάζεις φίλε. Είμαι επιτυχών πλήρωμα αρμάτων. Τόσο χάλια;

Μην τρομάζεις. Ζητώ συγγνώμη και εγώ για την αναίτια και χωρίς λόγο "τρομοκρατία". Δεν έπρεπε να προβάλλω "άσχημη" εικόνα για το όπλο τη στιγμή που κάποια παιδιά γιορτάζουν την επιτυχία τους. Το "χάλια" ή το "τέλειο" αντίστοιχα είναι σχετικό για τον καθένα και σίγουρα υποκειμενικό. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Εύχομαι να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, να έχεις μία καλή σταδιοδρομία και να σου πάνε όλα καλά.

Flawless

D.Y.K έγραψε:
Flawless έγραψε:Με τρομάζεις φίλε. Είμαι επιτυχών πλήρωμα αρμάτων. Τόσο χάλια;

Μην τρομάζεις. Ζητώ συγγνώμη και εγώ για την αναίτια και χωρίς λόγο "τρομοκρατία". Δεν έπρεπε να προβάλλω "άσχημη" εικόνα για το όπλο τη στιγμή που κάποια παιδιά γιορτάζουν την επιτυχία τους. Το "χάλια" ή το "τέλειο" αντίστοιχα είναι σχετικό για τον καθένα και σίγουρα υποκειμενικό. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Εύχομαι να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, να έχεις μία καλή σταδιοδρομία και να σου πάνε όλα καλά.

Να σαι καλά αγορίνα μου και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Καλή δύναμη κι εσύ στο έργο σου. Ναι είσαι καλά!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ρε παιδιά ο δυκ εχει δίκιο. Απλά λέει τα αυτονόητα. Οκ αλλο αυτός που περασε ναυτικό και θα εχει ταξιδι θάλασσα αγγαρείες όσο δε πάει και αλλο οι αεροποροι που τωρα ειναι σε αεροδρόμια με air-conditions, με καθολου καψόνια με ακρως φιλικο περιβάλλον ακομα και μεταξύ σμηνίτη και δοιηκητη! Στο ιδιο τραπεζι έτρωγαν και μίλαγαν στην 116 που εκανα θητεία. Απίστευτα πραγματα. Κομπλε. ΟΠΩΣ άλλο να περνάς τεθωρακισμενα και άλλο υγειονομικό καλο ειναι τα γνωριζουμε και να τα δεχόμαστε.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αεροπορία ακομα και καθαρίστρια εχουν τι να λεμε τωρα. Μου αρέσει που κάποιοι στο νημα αεροπορία ρωτανε ααα θα ειναι καλά; Αυτο μου τι δίνει περασαν αεροπορία και ρωτανε μωρε πως θα είναι... Ε να ερθω και γω να σας κάνω αέρα τι άλλο θέλετε;
Flawless

Politis1994 έγραψε:Αεροπορία ακομα και καθαρίστρια εχουν τι να λεμε τωρα. Μου αρέσει που κάποιοι στο νημα αεροπορία ρωτανε ααα θα ειναι καλά; Αυτο μου τι δίνει περασαν αεροπορία και ρωτανε μωρε πως θα είναι... Ε να ερθω και γω να σας κάνω αέρα τι άλλο θέλετε;
Το πολύ να δηλώσω παραίτηση και να προσπαθήσω να μπω ως καθαρίστρια στην αεροπορία 😂

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Εντελως φιλικα και σκατατζης στην αεροπορία καλα θα εισουνα. Οσοι ξερουν απο αεροπορία θα σου πουν και οσοι κάνουν οτι δε ξέρουν! Ο δυκ παντως και οι μεγάλοι του φόρουμ ξέρουν και ειναι κι αλλα καλά αμέτρητα βαριέμαι να τα λεω δεν υπάρχει λόγος.
Flawless

Politis1994 έγραψε:Εντελως φιλικα και σκατατζης στην αεροπορία καλα θα εισουνα. Οσοι ξερουν απο αεροπορία θα σου πουν και οσοι κάνουν οτι δε ξέρουν! Ο δυκ παντως και οι μεγάλοι του φόρουμ ξέρουν και ειναι κι αλλα καλά αμέτρητα βαριέμαι να τα λεω δεν υπάρχει λόγος.
Πάντως ναυτικό που υπηρέτησα στο ΝΑΣΛΗ πάλι καλά ήταν. Ούζα με τον διοικητή έπινα. Βέβαια για να φτάσεις σε σημείο να εργάζεσαι στη στεριά θέλεις λίγα θαλάσσια χρόνια στην πλάτη σου

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες