Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)
Είμαι επιτυχών στη πα, και δεν έχω πάρει ακόμα το χαρτί της κατάταξης!
ΔΕΑ330 έγραψε:Είμαι επιτυχών στη πα, και δεν έχω πάρει ακόμα το χαρτί της κατάταξης!
Καλησπέρα, εάν δεν το λάβεις μέχρι αύριο, κάλεσε στο 2106592410 από Δευτέρα για να σε ενημερώσουν σχετικά.
Ειναι κανένας από εδώ που έχει περάσει τεχνιτης τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών και δεν θα πάει η θα πάει σε άλλο σώμα άμα είναι επιτυχών; Και όλοι η αεροπορία παρουσιάζονται 23;
Φίλε εποπ 21 λογικά κάποιος δεν υπάρχει αφού δεν απαντάει Πήγαινε στη λίστα που έχουν περασει τηλεπικοινωνιων μετά άνοιξε την λίστα αεροποριας και δες τα ονόματα να ξέρεις αν κάποιος έχει περάσει και αλλού
Ωραιοςςςς... Ευχαριστώ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Τίποτα φίλε !
-
Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μάθω τι γίνεται στην περίπτωση που ανοίξει μια θέση διότι κάποιος επιτυχόν δεν παρουσιάστηκε, ο 1ος επιλαχόν έχει ήδη καταταχθεί σε άλλο σώμα, κι εγώ είμαι 2ος επιλαχόν. Στην λίστα επιλαχόντων που θα καλεστούν να παρουσιαστούν θα βρίσκεται ο 1ος επιλαχόν ο οποίος έχει επιλέξει διαφορετικό σώμα ή εγώ που θεωρητικά είμαι πλέον απο δεύτερος πρώτος επιλαχόν;
Πιστεύετε θα υπάρξει δηλαδή κάποια μελέτη κατά την δημουργία των καλούμενων επιλαχόντων ή απλα θα δούνε το εξέλ των επιλαχόντων και θα πάρουν το πρώτο "κελί" απο την ειδικότητα χωρις να το μελετήσουν;
Υ. Γ Στην περίπτωση μου εχουμε και ίδια μόρια απλά στην λίστα είναι πάνω από μενα και ξέρω σίγουρα οτί θα μπει αλλού
θα ήθελα να μάθω τι γίνεται στην περίπτωση που ανοίξει μια θέση διότι κάποιος επιτυχόν δεν παρουσιάστηκε, ο 1ος επιλαχόν έχει ήδη καταταχθεί σε άλλο σώμα, κι εγώ είμαι 2ος επιλαχόν. Στην λίστα επιλαχόντων που θα καλεστούν να παρουσιαστούν θα βρίσκεται ο 1ος επιλαχόν ο οποίος έχει επιλέξει διαφορετικό σώμα ή εγώ που θεωρητικά είμαι πλέον απο δεύτερος πρώτος επιλαχόν;
Πιστεύετε θα υπάρξει δηλαδή κάποια μελέτη κατά την δημουργία των καλούμενων επιλαχόντων ή απλα θα δούνε το εξέλ των επιλαχόντων και θα πάρουν το πρώτο "κελί" απο την ειδικότητα χωρις να το μελετήσουν;
Υ. Γ Στην περίπτωση μου εχουμε και ίδια μόρια απλά στην λίστα είναι πάνω από μενα και ξέρω σίγουρα οτί θα μπει αλλού
Τους επιλαχόντες πότε θα τους καλούν;
Μεχρι και την ορκομωσια
-
Λογικά όταν κάποιος δεν πάει ειδοποιείται ο επόμενος τηλεφωνικά Αν ο επόμενος πει πως είναι σε άλλο σώμα θα πάρουν τον επόμενο κλπ. λογικα
Καλησπέρα και καλή σταδιοδρομία!
Κάτι άκουσα πως στην βασική θα είμαστε 5 εβδομάδες σερί μέσα χωρίς έξοδο. Και πως τα κινητά απαγορεοντε...
Κάτι άκουσα πως στην βασική θα είμαστε 5 εβδομάδες σερί μέσα χωρίς έξοδο. Και πως τα κινητά απαγορεοντε...
-
- Posts in topic: 5
Μας βλεπω με κινητα 3310...
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 14
Έμαθε κανείς πόσο θα κάτσουν στην ΠΑ;
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 14
Εννοώ πόσο καιρό στο κέντρο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες