Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Λοιπόν παιδιά μου είπε κάποια κοπέλα που ρώτησε ότι την πρώτη μέρα είναι οι ιατρικές εξετάσεις, τη δεύτερη μέρα ψυχολογικές γραπτά, την τρίτη μέρα Ψυχολογικές προφορικά, την τέταρτη μέρα επιτροπή απαλλαγών και την πέμπτη μέρα αθλήματα.
Καλησπερα εγω εδινα σημερα θεσσαλονικη αθληματα τα πραγματα ειναι κ φετος χαλαρα... κανεναν δεν εκοψαν αλλα κ εννοειται πως κανενας δεν τα εβγαλε ολα εκτος απο ελαχιστους. μην αγχωνεστε εσεις κανετε την προσπαθεια σας αλλα οπως ειπα τα πραγματα ειναι χαλαρα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Ακριβως αυτο μου μετεφερε κ η φιλη μου... Πχ στο μηκος, σφαιρα κ ελξεις τι εγινε;
Dum spiro spero
Απλα μετρουσαν το αλμα μας το ιδιο κ στη σφαιρα. πρεπει να πρασπαθησετε κ λιγο στις ελξεις σε μας τους αρκεστικε οτι προσπαθουσαμε οχι οτι βεβαια τις καναμε. εγω να φανταστεις δυο με το ζορι. αλλα ρε παιδια αφου οι περισσοτεροι ξερετε οτι ολα αυτα ειναι εικονικα... μεσον καλο πρεπει να χεις. το μονο (καλο) που μου αρεσε φετος οτι στα υγειονομικα εκοβαν δικαια ειδικα υψος να φανταστεις απο 103 ατομα στα αθληματα μειναμε 40...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Χρειάστηκαν όλες οι μέρες τελικά για όλες τις δοκιμασίες ή μόνο η πρώτη μέρα και η πέμπτη;
Σοβαρά;1 στους 2 κόβεται δηλαδή! Δηλαδή εσύ στα αθλήματα δεν είδες καμία που να μην είχε το ύψος; Εντάξει μετρούσαν πόσο πηδήξατε κ πόσο ρίξατε σφαίρα χωρίς να σας λένε πόσο κάνατε κ συνεχίζατε στα υπόλοιπα;
Δεν μας ελεγαν ποσο καναμε κ συνεχιζαμε κανονικα ολα τα αθληματα. φετος τουλαχιστον στην δικια μου ομαδα δεν υπηρχε καμια κοπελα κατω απο ενα 1.65. στα αθληματα
Σε ευχαριστουμε παρα πολυ!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Που εδωσες; Με ποια σειρα δωσατε τα αθληματα; Ηταν αυστηροι;
Εδωσα θεσσ/νικη οπως ξαναειπα ηταν χαλαρα τα πραγματα. πρωτα καναμε το 1000. μετα υψοσ/σφαιρα/100αρι/καμψεισ/ελξεισ/μηκοσ/κανιστρα. ολες οι ομαδες εκαναν πρωτα το χιλιαρι τα υπολοιπα με τυχαια σειρα. εμε ις μεαυτη τη σειρα τα καναμε.
-
- Συνταγματάρχης
Πως τα ειδες οι πιο πολλες κοπελες μπορουσαν να τα βγαλουν;
Οχι δε μπορουσαμε να τα βγαλουμε ολες μας εκτος απο δυο τρεις κοπελες που τα εκαναν ολα... οι οποιες προπονουντουσαν μηνεσ
-
- Συνταγματάρχης
Ευχαριστω πολυ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες