Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
Παιδιά μακάρι το συντομότερο, εδώ μας έχουν πιει το αίμα ζήτησα 4 μέρες να πάω σπίτι να μαζέψω πράγματα και να ετοιμαστώ και δεν με αφήνουν, λένε «μάθε ημερομηνία και θα σε αφήσω 2 μέρες πριν, δεν είναι δικό μας θέμα το αν θα πας ξεβράκωτος η όχι»
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Τι πράγματα να μαζέψεις 15 σοβρακα 15 φανέλες 15 ζευγάρια κάλτσες στρατού μαλλινες 10 ζευγάρια κάλτσες αθλητικές αθλητικά παπούτσια χαρτί υγείας μωρομαντηλα ξυραφάκια αφρό σαμπουάν δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο
Το θέμα δεν είναι τι θα πάρω, το θέμα είναι πως βρίσκομαι διασπορά παραμεθόριο, οποτε καταλαβαίνεις πως είναι μανούρα, τέλος πάντων βρέθηκε λύση
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Παίδες μήπως ξέρει κανείς το εξής:
Είμαι επιτυχών στο ΠΝ και όπως και στα άλλα σώματα, γράφει στην προκύρηξη μεταξύ των χαρτιών που χρειάζονται να πάμε το Σημείωμα Κατάταξης όσοι είμαστε πολίτες.
Εγώ δεν έχω κάνει στρατιωτική θητεία, όταν μου ήρθε το χαρτί ήταν να παρουσιαστώ στη Λειβαδειά ΣΞ και πήρα αναβολή λόγω σπουδών μέσω ΚΕΠ.
Το χαρτί εκείνο ήταν το Σημείωμα Κατάταξης ή πρέπει να ζητήσω καινούργιο από την Στρατολογία?
Είμαι επιτυχών στο ΠΝ και όπως και στα άλλα σώματα, γράφει στην προκύρηξη μεταξύ των χαρτιών που χρειάζονται να πάμε το Σημείωμα Κατάταξης όσοι είμαστε πολίτες.
Εγώ δεν έχω κάνει στρατιωτική θητεία, όταν μου ήρθε το χαρτί ήταν να παρουσιαστώ στη Λειβαδειά ΣΞ και πήρα αναβολή λόγω σπουδών μέσω ΚΕΠ.
Το χαρτί εκείνο ήταν το Σημείωμα Κατάταξης ή πρέπει να ζητήσω καινούργιο από την Στρατολογία?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Με το εμβόλιο αν το κανουν υποχρεωτικό οπως λενε θα το καρφώσετε;
Μετά τις 16 Αυγούστου.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
andreas2021 έγραψε:Παίδες μήπως ξέρει κανείς το εξής:
Το χαρτί εκείνο ήταν το Σημείωμα Κατάταξης ή πρέπει να ζητήσω καινούργιο από την Στρατολογία;
Εάν δεν κάνω λάθος, είναι το χαρτί που θα μας δώσουν απτή στρατολογία ή την ίδια τη αστυνομία, όταν θα έρθει η ώρα.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Έλα πες την αλήθεια είσαι ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ και μας κάνεις πλάκα
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
re pate kala re έγραψε:Έλα πες την αλήθεια είσαι ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ και μας κάνεις πλάκα
καλώς
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Κυρά Αντρέα εσύ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Εγώ είχα μία πρόσκληση πριν δύο χρόνια να πάω σε έναν γάμο και τελικά δεν πήγα. Μπορώ να πάω με αυτή την πρόσκληση σε έναν άλλο γάμο που θα γίνει τον Αύγουστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
Flawless έγραψε:Εγώ είχα μία πρόσκληση πριν δύο χρόνια να πάω σε έναν γάμο και τελικά δεν πήγα. Μπορώ να πάω με αυτή την πρόσκληση σε έναν άλλο γάμο που θα γίνει τον Αύγουστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άρα με βάση αυτό, καταλαβαίνω ότι θα μου σταλθεί καινούργιο Σημείωμα Κατάταξης από το ΠΝ σωστά;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Εννοείταιandreas2021 έγραψε:Flawless έγραψε:Εγώ είχα μία πρόσκληση πριν δύο χρόνια να πάω σε έναν γάμο και τελικά δεν πήγα. Μπορώ να πάω με αυτή την πρόσκληση σε έναν άλλο γάμο που θα γίνει τον Αύγουστο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άρα με βάση αυτό, καταλαβαίνω ότι θα μου σταλθεί καινούργιο Σημείωμα Κατάταξης από το ΠΝ σωστά;
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
Flawless έγραψε:Εννοείται
Ωραίος, ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 28, 2021 4:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε εσείς όλοι που περάσατε σας φάνηκαν εύκολα τα αθλήματα; Το κολύμπι ειδικά... Εμένα εκεί με κόψανε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες