Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexmpss »

Πληρωμα σκάφους επιτυχών είναι κανένας εδώ;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από re pate kala re »

troupakhs έγραψε:
re pate kala re έγραψε:Ναι τώρα βγήκαν τα οριστικά, θα κληθούμε τώρα οι επιτυχώντες να αποδεχτούμε τον διορισμό λογικά στα αστυνομικά ηματα που δήλωσε ο καθένας, μετά θα βγει η κλήση των ατόμων και έκδοση φεκ, μετά στο κέντρο μέχρι και την ορκομοσια θα γίνονται συνεχώς κλήσεις επιλαχοντων γιατί στην ορκομοσια θα οριστούν 1000 άτομα 800 στο ΚΕΤΘ ΚΑΙ 200 ΣΤΟ ΚΕΕΔ
Αυτό να υποθέσω αφορά τους πολίτες, οι ΟΒΑ λογικά θα πάνε υπηρεσιακά

οι ΟΒΑ λογικά μέσω τις στρατολογίας της μονάδας η μεσω του 1ου θα πάρουν φύλλο πορείας από την μονάδα απευθείας για το ΚΕΤΘ η ΚΕΕΔ ανάλογα εκτός όσων έχουν άδεια οπου εκεί λογικά απο τα κατά τόπους φρουραρχεία

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Mortar »

Ak123 δε γνωρίζω ημερομηνία αλλά όπως και εσυ ξέρω ότι όντως θα χωριστούν σε γκρουπ, ανάλογα με την ειδικότητα. Ελπίζω να μη διαψευσθώ.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mortar έγραψε:Ak123 δε γνωρίζω ημερομηνία αλλά όπως και εσυ ξέρω ότι όντως θα χωριστούν σε γκρουπ, ανάλογα με την ειδικότητα. Ελπίζω να μη διαψευσθώ.

στην βασική όλοι μαζί μπούγιο εννοείτε θα χωριστούν σε θαλάμους όπως το κέντρο εκτός γυναικών, μιλάμε για τον τρίμηνο της βασικής πάντα, λογικά θα χωριστούμε οι 800 του ΚΕΤΘ σε 4 λόχους των 200 ατόμων από καμία 5-7 δριες ο καθένας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Ιούλ 20, 2021 4:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Ρε πάτε καλά και για βασική λέω. Ότι θα είναι ανάλογε με την ειδικότητα.λίγο έμεινε πάντως φίλε. Δε το λέω αυτό δεσμευτικά. Το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη
GEORGE KLIMIS
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GEORGE KLIMIS »

Ναι φιλε ειμαι επιτυχων στην ειδικοτητα 9207 (πληρωμα σκαφους μηχανικου).
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mortar έγραψε:Ρε πάτε καλά και για βασική λέω. Ότι θα είναι ανάλογε με την ειδικότητα.λίγο έμεινε πάντως φίλε. Δε το λέω αυτό δεσμευτικά. Το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη

ρε φίλε να σου πω την αληθεια δεν νομίζω να γίνει έτσι γιατί με αυτόν το τρόπο χάνε τε λίγο το νόημα της κοινής εκπαίδευσης και ασε που κάθε ειδικότητα δεν έχει ίδιο αριθμό ατόμων πιο πιθανόν Είναι να πανε πζ-τθ-πβ-μχ ξεχωριστα το κάθε όπλο και ΔΒ-ΑΣ-ΕΜ-ΤΧ-ΥΠ-ΥΓ ΜΑΖΊ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Ιούλ 20, 2021 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafael Gero
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafael Gero »

Καλησπέρα. Αν δεν κάνω λάθος έχεις περάσει και πολεμική αεροπορία. Το είδα γιατί είμαι επιλαχών στην 9207 πλήρωμα σκάφους. Τι Θα επιλέξεις τελικά ; Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξεις
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Τι να πω ρε αλάνι. Κι εγώ οτι πληροφορήθηκα λέω. Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα για να λυθεί και αυτό.
Rafael Gero
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Rafael Gero »

Καλησπέρα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Mortar έγραψε:Τι να πω ρε αλάνι. Κι εγώ οτι πληροφορήθηκα λέω. Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα για να λυθεί και αυτό.

ΕΙΚΆΣΊΕς κάνουμε όλοι οσο πιθανά είναι αυτά που λες αλλα τόσα και αυτά που λέω στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό μακάρι να μην αργήσει αυτό το τέλος

Sofia_94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Sofia_94 »

Καλησπέρα παιδιά! Γνωριζει κάποιος πληροφορίες για Επιχειρήσεων -επικοινωνιων - λογισμικου, πληροφορικής, κυβερνοαμυνας (ναυτικό) ;
st1997
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από st1997 »

Καλησπερα σας ! παρακολουθω καιρο εδω μεσα τι γραφετε εχω μια ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει, περασα ολα τα αθληματα εχω χαρτι με τις υπογραφες κτλπ και την δευτερα που βγηκαν τα αποτελεσματα για εποπ μου εβγαλε 'απορριπτέος [δεν ολοκληρώσατε με επιτυχία τις προκαταρκτικές εξετάσεις (πκε) ]'. πηρα τηλεφωνο μιλησα με εναν και μου ειπε οτι θα αλλαξει με ειχαν χασει στις καταστασεις κτλπ, το θεμα ειναι οτι εχουν ανακοινωθει τα τελικα αποτελεσματα και ξερω πολυ καλα οτι δεν θα αλλαξει κατι τι μπορω να κανω κατι σε αυτην την περιπτωση ειμαι 9ος-10ος επιλαχων στην ειδικοτητα μου που ειδα εναν και ειναι με τα ιδια μορια φυσικα στις καταστασεις που αναρτηθηκαν δεν εχει πουθενα το ονομα μου.
GSK
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από GSK »

Στρατο Ξηρας θα επιλεξω φιλε.
Chris00
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Chris00 »

Φίλε αν σου είπαν θα αλλάξει θα αλλάξει. Δεν είναι οι τελικές καταστασεις. Κάποια άτομα έχουν περάσει και στα τρία σώματα κι όταν επιλέξουν θα μείνουν κενές θέσεις για επιλαχόντες.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες