Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, από την στιγμή που κάποιος υπηρετεί θητεία στο ελληνικό στρατό έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς είτε είναι στρατό/αστυνομία/υγεία/ΚΕΠ πείτε το όπως θέλετε.

Να υπενθυμίσω πως στους ΕΦ υπάρχουν εδώ και χρόνια μουσουλμάνοι.

Το να τσακώνεστε ορισμένοι σε ένα φόρουμ δεν έχει νόημα, κανείς σας δεν την έχει μεγαλύτερη από τον άλλον.

Το αν διαφωνεί κάποιος ή συμφωνεί είναι δικαίωμα του.

Οι χαρακτηρισμοί ίσα ίσα που μειώνουν εσάς ως προσωπικότητα.

Μπορεί να μην ασχολούμαι ενεργά αλλά δεν μου είναι σε τίποτα να αρχίζω να διαγράφω μηνύματα και να απενεργοποιώ λογαριασμούς.

Υπάρχουν και προσωπικά μηνύματα, βριστείτε ελεύθερα, οι υπόλοιποι δεν σας φταίνε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιούλ 19, 2021 11:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οι διαξιφισμοι εδω μεσα, ειναι καλυτεροι κι απο σειρα στο Netflix.Εικόνα
καλησπέρα φίλε... Είμαι ένα χρόνο και... Εδώ μέσα και πρώτη φορά φτάνω επιλοχίας... Θα φάμε κάνα μπαν εδώ πάλι με τα όρνια που έχουν γίνει και αντισυνταγματάρχες και θα ψάχνω πάλι γράμματα και αριθμούς για να φτιάχνω το Ράμπο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Χαχαχα σε θυμαμαι φιλαρακι, ειχες φαει αλλα (2;) ban.

Κοιτα, εχει δικιο και σε αυτα που λεει ο re pate kala re αλλα και σε αυτα που λες εσυ, απλα ειστε και οι 2 λιγο ξεροκεφαλοι (με την καλη εννοια) στις αποψεις σας , ειναι και η ανωνυμια εδω μεσα οποτε ευκολα ξεφευγει καποιος.

Οπως πολυ σωστα ειπε και ο Greek_Army ομως, κανεις δεν την εχει μεγαλυτερη οποτε μαγκες αφηστε τα αυτα και κοιταξτε μπροστα τωρα τελικη ευθεια να περασετε να γουσταρετε και να μας γραφετε κι εμας εδω μεσα οταν εχετε χρονο να μαθαινουμε πως τα πατε ! Εικόνα
Ρambo No8

Greek_Army έγραψε:Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, από την στιγμή που κάποιος υπηρετεί θητεία στο ελληνικό στρατό έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς είτε είναι στρατό/αστυνομία/υγεία/ΚΕΠ πείτε το όπως θέλετε.

Να υπενθυμίσω πως στους ΕΦ υπάρχουν εδώ και χρόνια μουσουλμάνοι.

Το να τσακώνεστε ορισμένοι σε ένα φόρουμ δεν έχει νόημα, κανείς σας δεν την έχει μεγαλύτερη από τον άλλον.

Το αν διαφωνεί κάποιος ή συμφωνεί είναι δικαίωμα του.

Οι χαρακτηρισμοί ίσα ίσα που μειώνουν εσάς ως προσωπικότητα.

Μπορεί να μην ασχολούμαι ενεργά αλλά δεν μου είναι σε τίποτα να αρχίζω να διαγράφω μηνύματα και να απενεργοποιώ λογαριασμούς.

Υπάρχουν και προσωπικά μηνύματα, βριστείτε ελεύθερα, οι υπόλοιποι δεν σας φταίνε.

εγώ συμφωνώ και σταματάω αλλά αν κοιτάξεις το ιστορικό. Δεν ξεκίνησα τίποτα... Ίσα ίσα που σεβάστηκα τους πάντες! Απλά δεν ανέχομαι για κάποιον που αξίζει να είναι επιτυχών. Βλακείες... Εγώ είμαι απ' τους επιλαχόντες... Δεν κάνω σαν λυσσασμένο σκυλί
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν ξέρω ποιος φταίει, δεν κοιτάω την προϊστορία λες και παίζω στοίχημα να δω την φόρμα της κάθε ομάδας, μια παρατήρηση έκανα,that's all που λένε και στο χωριό μου.

Κάποιοι έχουν πικραθεί που μένουν έξω, κάποιοι δεν γουστάρουν το ένα το άλλο, κάποιους τους φταίνε τα βύσματα που παίζει να έβαλαν και εκείνοι και απλώς να μην έπιασε, η ζωή έτσι είναι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Δευ Ιούλ 19, 2021 11:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από greenalexyo »

Συγχαρητήρια σε όλους ... Για όσους δεν μπήκατε, του χρόνου με το καλό να ξανά βγάλει και να μπείτε...

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από alexmpss »

Καλησπέρα στην παρέα Τέταρτος επιλαχον στην ειδικότητα πληρωμα σκάφους εδ έχω ελπίδες η να μην περιμένω

Ξέρει κανείς πως θα μας ειδοποιήσουν

Chris00
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Chris00 »

Φίλε αλεξ πολύ πιθανόν να έχουν περάσει τα παιδιά και καμία αεροπορία ή ναυτικό 4 θέσεις δεν είναι πολλές .
Ρambo No8

alexmpss έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα Τέταρτος επιλαχον στην ειδικότητα πληρωμα σκάφους εδ έχω ελπίδες η να μην περιμένω

Ξέρει κανείς πως θα μας ειδοποιήσουν

κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης πριν ορκιστούν θα φύγουν πολλοί... Έχουμε έναν μήνα και Πριν ορκιστούμε που ξεκινάμε απ' το 0 ... Προσοχή και ημι ανάπαυση ... Αν είσαι τυχερός όπως κι εγώ μας καλούν τελευταία στιγμή πριν ορκιστούμε και γλυτώνουμε λίγη εκπαίδευση του τύπου ασκήσεις ακριβείας και προσοχής ημιαναπαυσης!
Ρambo No8

Και αυτά τα λέω γιατί όποιος έχει πάει στρατιώτης ξέρει ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάτι τέτοιο πάλι απ' την αρχή... Χωρίς να φανώ εριστικός η να προσβάλω κάποιον αυτός ο μήνας για εμένα είναι για τους αστράτευτους και τις γυναίκες
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από greenalexyo »

Να σιγουρέψουμε πόσο θα είναι το κέντρο πρέπει. Γιατί 3 μήνες είναι πολλοί
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από re pate kala re »

Μια χαρά είναι τρεις μήνες το ιδανικό όσο ΠΡΠΕΙ για μια σωστή στοιχειώδης εκπαίδευση επιπέδου Σχολών εφεδρων
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Mortar »

Παιδιά το θέμα είναι η γρήγορη πληροφόρηση. Γιατί μπορεί να βγει σήμερα διαταγή κατάταξης και να λέει σε δυο μέρες παρουσιαζόμαστε. Αν κάποιος γνωρίζει ημερομηνίες, θα βοηθούσε πολύ να το πει
LUNARET
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από LUNARET »

Κατα πάσα πιθανότητα μεσα Αυγούστου
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από re pate kala re »

lunaret δεν νομίζω μέσα Αυγούστου αν και εγώ ήμουν αυτός που έλεγε Νοέμβρη θεωρώ σε 15 μέρες θα βγει η διαταγή
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες