Δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά, αλλά σε μία συγκεκριμένη ειδικότητα κόπηκαν οι μισοί επιτυχόντες και γνωστό μου άτομο του επιβεβαίωσαν 2 άτομα ότι από επιλαχών είναι πλέον επιτυχών. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πρώτα θα πεθάνουμε εμείς από την αναμονήChris00 έγραψε:Όχι είμαστε και επιλαχόντες! Όχι φίλε δεν είμαστε άνεργοι οι πιο πολλοί βλέπεις θέλουν να μάθουν τα αποτελέσματα για να δουν τι θα κάνουν με τις δουλειές τους
Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
-
- Posts in topic: 3
Flawless έγραψε:Δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά, αλλά σε μία συγκεκριμένη ειδικότητα κόπηκαν οι μισοί επιτυχόντες και γνωστό μου άτομο του επιβεβαίωσαν 2 άτομα ότι από επιλαχών είναι πλέον επιτυχών. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πρώτα θα πεθάνουμε εμείς από την αναμονήChris00 έγραψε:Όχι είμαστε και επιλαχόντες! Όχι φίλε δεν είμαστε άνεργοι οι πιο πολλοί βλέπεις θέλουν να μάθουν τα αποτελέσματα για να δουν τι θα κάνουν με τις δουλειές τους
Ποια ειδικότητα είναι αυτή ;
-
- Posts in topic: 43
Τι να σου πω φίλε εγώ σαν επιλαχών ελπίζω γιατί όντως κόπηκαν πολλοί Απλά από τη στιγμή που δεν κάλεσαν αλλά άτομα για πκε καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχουν μπει όλοι Σίγουρα θα έχουν μείνει άτομα «επιλαχόντες » απ έξω
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
Flawless έγραψε:Δεν ξέρω αν συμβαίνει γενικά, αλλά σε μία συγκεκριμένη ειδικότητα κόπηκαν οι μισοί επιτυχόντες και γνωστό μου άτομο του επιβεβαίωσαν 2 άτομα ότι από επιλαχών είναι πλέον επιτυχών. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πρώτα θα πεθάνουμε εμείς από την αναμονήChris00 έγραψε:Όχι είμαστε και επιλαχόντες! Όχι φίλε δεν είμαστε άνεργοι οι πιο πολλοί βλέπεις θέλουν να μάθουν τα αποτελέσματα για να δουν τι θα κάνουν με τις δουλειές τους
Χαχαχαχα ισχύει πραγματικά
-
Προφανώς και σε μία ειδικότητα που ζητάνε για παράδειγμα 50 άτομα δεν είναι εύκολο να μπει και ο #150Chris00 έγραψε:Τι να σου πω φίλε εγώ σαν επιλαχών ελπίζω γιατί όντως κόπηκαν πολλοί Απλά από τη στιγμή που δεν κάλεσαν αλλά άτομα για πκε καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχουν μπει όλοι Σίγουρα θα έχουν μείνει άτομα «επιλαχόντες » απ έξω
Εεε ρε φίλε άνεργοι είμαστε δεν έχουμε να φάμε 2 ευρώ... Και στο τέλος τι ζητάμε μια θεσουλα στο δημόσιο
-
Προσωπικά είναι η τελευταία μου ευκαιρία καθώς είμαι 27 ετών. Πριν δύο χρόνια επιχείρησα να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων (όριο ηλικίας 26) και ενώ έβγαλα 16.080 Η βάση πήγε σχεδόν 16.600. Την επόμενη χρονιά που είχα πατήσει τα 26 η βάση πήγε 13.150. Ε σε πιάνει μία αηδία χαχαχα! Ελπίζω πρώτα ο Θεός να είναι η τυχερή μου χρονιά!
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Καμία σχέση η αστυνομία με τον στρατό.Flawless έγραψε:Προσωπικά είναι η τελευταία μου ευκαιρία καθώς είμαι 27 ετών. Πριν δύο χρόνια επιχείρησα να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων (όριο ηλικίας 26) και ενώ έβγαλα 16.080 Η βάση πήγε σχεδόν 16.600. Την επόμενη χρονιά που είχα πατήσει τα 26 η βάση πήγε 13.150. Ε σε πιάνει μία αηδία χαχαχα! Ελπίζω πρώτα ο Θεός να είναι η τυχερή μου χρονιά!
Μάλλον απλά να βολευτεις ένστολος κάπου θέλεις
-
Ναι μου αρέσουν τα ένστολα. Για πολεμικό ναυτικό ήθελα αλλά δεν είχα την ηλικία για αυτό. Έτσι επέλεξα αστυνομία που με έπαιρνεgreenalexyo έγραψε:Καμία σχέση η αστυνομία με τον στρατό.Flawless έγραψε:Προσωπικά είναι η τελευταία μου ευκαιρία καθώς είμαι 27 ετών. Πριν δύο χρόνια επιχείρησα να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων (όριο ηλικίας 26) και ενώ έβγαλα 16.080 Η βάση πήγε σχεδόν 16.600. Την επόμενη χρονιά που είχα πατήσει τα 26 η βάση πήγε 13.150. Ε σε πιάνει μία αηδία χαχαχα! Ελπίζω πρώτα ο Θεός να είναι η τυχερή μου χρονιά!
-
- Posts in topic: 43
Εντάξει και να θέλει να βολευτεί που το πρόβλημα αν έχει τα μόρια δεν έκλεψε τη θέση σε κανέναν Καλή τύχη !
-
Άσε που δεν μπορείς να πεις ότι βολεύεσαι στο ναυτικό. Μάλλον το ανάποδο συμβαίνειFlawless έγραψε:Ναι μου αρέσουν τα ένστολα. Για πολεμικό ναυτικό ήθελα αλλά δεν είχα την ηλικία για αυτό. Έτσι επέλεξα αστυνομία που με έπαιρνεgreenalexyo έγραψε:Καμία σχέση η αστυνομία με τον στρατό.Flawless έγραψε:Προσωπικά είναι η τελευταία μου ευκαιρία καθώς είμαι 27 ετών. Πριν δύο χρόνια επιχείρησα να δώσω πανελλήνιες για αστυφυλάκων (όριο ηλικίας 26) και ενώ έβγαλα 16.080 Η βάση πήγε σχεδόν 16.600. Την επόμενη χρονιά που είχα πατήσει τα 26 η βάση πήγε 13.150. Ε σε πιάνει μία αηδία χαχαχα! Ελπίζω πρώτα ο Θεός να είναι η τυχερή μου χρονιά!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Εσύ ρε μικρέ nick greek για πες μας βιογραφικό τι ρόλο βαράς άνεργος η αεργος που το παίζεις ιστορία και στα σκάνε άλλοι ακόμα και άνεργοι να είμασταν εσένα πως σε επηρεάζει αυτό θες μήπως και κάνα εκκαθαριστικό, οι περισσότεροι άσχετα από το αν το γουστάρουν η όχι τον στρατό εργάζονται ητε εποχικά είτε κανονικά
-
Είναι στατιστικολόγος το παιδί. Ρωτάει και στο νήμα της ΟΠΠΙ πόσες αιτήσεις έχουν γίνει. Μόλις του απαντήσουν θα ρωτήσει πόσοι είναι άνεργοι και πόσοι εργάζονται από αυτούς.re pate kala re έγραψε:Εσύ ρε μικρέ nick greek για πες μας βιογραφικό τι ρόλο βαράς άνεργος η αεργος που το παίζεις ιστορία και στα σκάνε άλλοι ακόμα και άνεργοι να είμασταν εσένα πως σε επηρεάζει αυτό θες μήπως και κάνα εκκαθαριστικό, οι περισσότεροι άσχετα από το αν το γουστάρουν η όχι τον στρατό εργάζονται ητε εποχικά είτε κανονικά
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Α να με συγχωρείς ρε Νικολάκι δεν ήξερα ότι εργάζεσαι στην ΕΛ. ΣΤΑΤ
Στην ειδικότητα 9110 Πλήρωμα Αρμάτων (LEO2HEL-LEO2A4) ΤΘ Ι1 έχουμε κάποια πληροφορία πόσοι έχουν κοπεί γενικά; Ζητάει 54 άτομα. Είμαι επιλαχών και αν γνωρίζει κάποιος να μου πει τι περίπου έχει γίνει για να μην ελπίζω άδικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες