Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Έχετε περάσει όλοι ψυχοτεχνικά; Δεν σαν βλέπω και πολύ καλά 😂
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Chris00 έγραψε:Το παιδί πιο πάνω ρώτησε γτ αφού παίρνει το τριπλάσιο αριθμό πχ ήθελε 3 φώναξε 9. κάποιοι που ήταν πολύ πιο πάνω τους κάλεσε Και είπε πως είχε στο γκρουπ του τέτοια άτομα και μάλιστα πολλά που ήταν πάνω από το χ3 που θα καλούσαν Πριν πετάξουμε την κακιά μας ας διαβάζουμε όλα τα σχόλια
Η προκήρυξη μέσα λέει τριπλάσιο τουλάχιστον όχι το πολύ τριπλάσιο αρα αμα θέλουν πχ στην ειδικότητα ράφτης μπορεί να φώναξαν αντι για (3Χ3=9) 23 Ή 43 βάση της προκήρυξης μπορούν Επίσης το ναυτικό φώναξε σχεδόν όλα τα άτομα
Εγώ αναφέρομαι σε αρκετές ειδικότητες παιδιά, κάποιες είχαν όντως μικρό αριθμό άλλες όμως είχαν μεγαλύτερο και κάλεσαν σε πολύ παραπάνω σειρά άτομα. Επειδή μάλλον κανένας μας δεν ξέρει σίγουρα, αναμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα και λύνουμε την απορία! Πάντως όπως έχω προαναφέρει εμείς από τους 100 που παρουσιάστηκαμε ολοκληρώσαμε οι 38 και άλλες μέρες είχαν τεράστιο αριθμό αποτυχίας στα αθλήματα, άρα ακόμα και έτσι παιδιά με λιγότερα μόρια έχουν αρκετές ελπίδες.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
XristosMP έγραψε:Απο λεπτο σε λεπτο περιμενουμε τα τελικα αποτελεσματα και ρωτας για 2ο γυρο ΠΚΕ;Πως γινεται αυτο ρε μαγκα; ...
η ειδικότητες 9411 και 9303 παίρνουν από 2 άτομα η κάθε μία και είναι ειδικότητες που ζητάνε ΤΕΙ αν σε αυτές δεν φώναξε παραπάνω από τους διπλάσιους υπάρχει περίπτωση να μείνουν κενές επομένος θα χρειαστεί για αυτές να γίνουν ΠΚΕ
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
El21321 έγραψε:Εγώ αναφέρομαι σε αρκετές ειδικότητες παιδιά, κάποιες είχαν όντως μικρό αριθμό άλλες όμως είχαν μεγαλύτερο και κάλεσαν σε πολύ παραπάνω σειρά άτομα. Επειδή μάλλον κανένας μας δεν ξέρει σίγουρα, αναμένουμε σύντομα τα αποτελέσματα και λύνουμε την απορία!Πάντως όπως έχω προαναφέρει εμείς από τους 100 που παρουσιάστηκαμε ολοκληρώσαμε οι 38 και άλλες μέρες είχαν τεράστιο αριθμό αποτυχίας στα αθλήματα, άρα ακόμα και έτσι παιδιά με λιγότερα μόρια έχουν αρκετές ελπίδες.
μιλάς με σιγουριά και για πολλές ειδικότητες σε ποιες έγινε σε ειδικότητες που παίρνανε μέχρι και 10-15 άτομα σίγουρα θα έχουν καλέσει παραπάνω αυτό δεν είναι παράνομο βάση της προκήρυξης μπορούν να το κάνουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Ιούλ 15, 2021 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω και επιτυχόντες που τους κόψαν μόρια η δεν τους τα βαλαν αλλά επειδή ήταν μέσα δεν κάναν τίποτα. Δίκοπο μαχαίρι
Δεν μίλησα ποτέ για παράνομα πράγματα, απλά ανέφερα αυτά τα περιστατικά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
El21321 έγραψε:Δεν μίλησα ποτέ για παράνομα πράγματα, απλά ανέφερα αυτά τα περιστατικά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει!
Έτσι όπως το είπες φάνηκε σαν να το καταγγέλλεις σε κάθε περίπτωση μπορεί να το κάνουν νόμιμα απο την στιγμή που προβλέπετε μέσα στην προκήρυξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Ιούλ 15, 2021 7:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι παιδιά προς θεού. Εγώ απλά είχα απορία για τη σειρά που μας βγάζει στο σύστημα και αναρωτήθηκαν εφόσον υπάρχουν τέτοια περιστατικά αν όντως ήταν βάση μορίων η σειρά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
El21321 έγραψε:Όχι παιδιά προς θεού. Εγώ απλά είχα απορία για τη σειρά που μας βγάζει στο σύστημα και αναρωτήθηκαν εφόσον υπάρχουν τέτοια περιστατικά αν όντως ήταν βάση μορίων η σειρά.
η σειρά είναι καθαρά βάση μορίων αλλά βάση των μορίων πριν τις ΠΚΕ δηλαδή ακόμα μας περνάνε άτομα που μπορεί να κόπηκαν
-
Το 2010 κόπηκαν πολλοί στα αθλήματα (πιο εύκολα αθλήματα). Καλούσαν για ΠΚΕ και άτομα που δεν είχαν κληθεί εξαρχής. Φανταστείτε πόσοι θα έχουν κοπεί φέτος. Θα έχουν γίνει θαύματα με τους επιλαχόντες
Συμφωνώ ότι φέτος λόγο μεγαλύτερης δυσκολίας στα αθλήματα θα κόπηκαν και περισσότεροι. Με λίγους που έχω μιλήσει που έδιναν σε άλλα κέντρα ή Θεσσαλονίκη άλλη μέρα μου είπαν ότι οι μισοί τουλάχιστον κοβοντουσαν, άρα έχουμε. Ελοιδα και εμείς που είμαστε πιο κάτω στη λίστα και παίζει όντως να μην φτάσουν τα άτομα και να καλέσουν κι άλλους από επιλαχόντες...
-
One eternity later... "Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει σύντομα"
Εγκεφαλικό σε λίγο θα παθουμε
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Επάγγελμα: Vodafone
Καλά έτσι όπως πάει αύριο θα βγουν. Δεν υπάρχει λόγος να αναμένουμε σήμερα. Εκτός και αν γίνει κανένα θαυμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 4 επισκέπτες