Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
Δεν καταλαβαινω γιατι πεσατε να φατε τον ''ρε πατε καλα ρε'' ολοι.Μια χαρα τα λεει το παλικαρι, με ''αγριο'' υφος αλλα δεν παυει να τα εξηγει πολυ σωστα και αναλυτικα.
Οποιοι σπαζεστε απο τωρα δεν μπορω να φανταστω οταν θα 35αρισετε και θα ειστε ακομα λοχιες-κελευστες πως θα αντιδρατε οταν θα σας ριχνει σκατο ο 22χρονος απο ΣΣΕ-ΣΝΔ. Μυριζομαι απειρες παραιτησεις.
Κριμα να υπαρχουν επιτυχοντες εδω μεσα που δεν ξερουν καν την βαθμολογικη εξελιξη των ΕΠΟΠ και ακομα πιο πολυ κριμα για τα παλικαρια που εμειναν απ'εξω ενω ζουσαν γιαυτο.(Ουτε το φεκ δεν διαβασατε ορισμενοι, ειστε για γελια)
Οποιοι σπαζεστε απο τωρα δεν μπορω να φανταστω οταν θα 35αρισετε και θα ειστε ακομα λοχιες-κελευστες πως θα αντιδρατε οταν θα σας ριχνει σκατο ο 22χρονος απο ΣΣΕ-ΣΝΔ. Μυριζομαι απειρες παραιτησεις.
Κριμα να υπαρχουν επιτυχοντες εδω μεσα που δεν ξερουν καν την βαθμολογικη εξελιξη των ΕΠΟΠ και ακομα πιο πολυ κριμα για τα παλικαρια που εμειναν απ'εξω ενω ζουσαν γιαυτο.(Ουτε το φεκ δεν διαβασατε ορισμενοι, ειστε για γελια)
Εσύ δεν είσαι που σε είχα πει στόκο και παρεξηγήθηκαν και τώρα ξαφνικά κράζεις τους πάντες ;re pate kala re έγραψε:ρε στόκε δεν υπάρχι ΕΠΟΠ ανθυπασπιστής μόνο όποιος ΕΠΟΠ ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗς θα γίνει μόνο όποιος έχει πάρει μεταλλείο εξαίρετωνBodyguard έγραψε:Όλοι έχουμε ένα όνειρο. Και για αυτό Προσπαθουμε άλλωστε. Ξεκινάμε από τα χαμηλα και παμε στα ψηλά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Απλά γιατι να έχει εποπ ανθυπασπιστή μόνο για άνδρες και όχι για γυναίκες ενώ σε αλλά σώματα γίνεται ; Και επίσης γιατί δεν μας λενε υπαξιωματικους σε αυτή την κατηγορία δεν ανηκουμε άλλωστε;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
Ωραία αν έχεις ΑΕΙ με καλό βαθμό και μεταπτυχιακό υπομονή 12 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και μακάρι να είσαι τυχερή να βγει διαγωνισμός μετάταξή που να ζητάει οικονομολόγους αυτό θα κάνω και εγώ έχω παρόμοιο πτυχίο αυτό γίνετε αλλά διαγωνισμός ανθυπασπιστων δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ο νόμος ωπος ισχύει μέχρι και σήμερα είναι απλός
για μετάταξή οι εμθ νομίζω 5 ή 6 χρόνια πραγματικής
οι εποπ 12 χρόνια πραγματικής
για μετάταξή οι εμθ νομίζω 5 ή 6 χρόνια πραγματικής
οι εποπ 12 χρόνια πραγματικής
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
stavran εγώ είμαι φίλε αλλά έχει μια διαφορά εγώ δεν είχα πει βλακεια τα παιδιά που αποκάλεσα στόλους μετά από απλή απάντηση βάση νομοθεσίας δεν λέγανε να καταλάβουν αυτά που τους είπα στηρίζονταν στα λεγόμενα κάποιου που δεν υπάρχει περίπτωση να τους είπε τέτοια πράγματα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
bodyguard έχω σεβαστεί τους πάντες εδώ μέσα μέχρι ένα ωραίο από τότε που βγήκε η προκυρηξη απανταγα στις βλακειες με την φράση διάβασε την προκήρυξη και κάποιοι λέγανε διαφορά, η υπομονή και ο σεβασμός έχει όρια όταν εξηγώ το προβλέπεται βάση νομοθεσίας πάντα και κάποιοι δεν καταλαβαίνουν λένε τα δικά τους και παραπληροφορουν ναι θα τους κράξω ξανά και ξανά έχω πει μπαρούφες και εγώ και πράγματα που δεν βγήκαν το είπα όμως το παραδέχτηκα κάποια μικρά παιδάκια όμως κάνανε την παλαβη λυπαμαι αλλά εγώ δεν χαϊδεύω αυτάκια αυτό που ΠΡΠΕΙ το λέω
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Δηλαδή εσυς που θυχτηκατε stavran bodyguard και λοιποί άμα γράψει ο geopap97 που μέχρι το πάρα πέντε με έκραζε και έλεγε ότι το πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ και ο σπουδαστής ΑΕΙ ΤΕΙ μοριοδοτητε σε ειδικότητα λυκείου η το παιδάκι που έστειλε την και καλά καταγγελία στο army voice που δήλωσε αεί σε ειδικότητα λυκείου και ζήταγε από την αεροπορία να του αναγνωρίσουν μόρια στρατού τι ΠΡΠΕΙ να τους πω
Εγώ δεν θίχτηκα απλά και μόνο π μπενεις στην διαδικασία να γίνεσαι εριστικός και να μιλάς έτσι θεωρώ πιο πολύ κακο στην δικιά σ ζαχαρένια κάνεις παρά στην δικιά μ η οποιουδήποτε ... Το ίδιο σ είπα και τότε το ίδιο και τώρα... Αν βλεπεις ότι κάποια πράγματα έχουν υποθει με όσους τρόπους και όσοι ευγένεια μπορούσες και κάποιοι λένε οπως βλέπω και εγώ τα δικά τους απλά το να εκενευριζεσσι χαλιεσαι εσύ. Εγώ στο λέω για σένα και επειδή έτσι το βλέπω εγώ. Δεν αξίζειre pate kala re έγραψε:Δηλαδή εσυς που θυχτηκατε stavran bodyguard και λοιποί άμα γράψει ο geopap97 που μέχρι το πάρα πέντε με έκραζε και έλεγε ότι το πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ και ο σπουδαστής ΑΕΙ ΤΕΙ μοριοδοτητε σε ειδικότητα λυκείου η το παιδάκι που έστειλε την και καλά καταγγελία στο army voice που δήλωσε αεί σε ειδικότητα λυκείου και ζήταγε από την αεροπορία να του αναγνωρίσουν μόρια στρατού τι ΠΡΠΕΙ να τους πω
. ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΩ

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 55
Στο γεν είπανε ότι θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Άκου φίλε χωρίς παρεξήγηση εδώ είμαι Ν βοηθάω από το διάβασε την προκυρηξη μπήκα στην διαδικασία να γράφω κατεβατά για να βοηθήσω και να υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν και δεν παίρνουν από λόγια η ακόμα χειρότερα παραπληροφορουν αυτό είναι μεγάλη μλκια
Μεχρι τις 15.LUNARET έγραψε:Στο γεν είπανε ότι θα βγουν σήμερα τα αποτελέσματα;
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά έχει δηλώσει κανεις από Αθήνα ειδικότητα ειδικές δυνάμεις και να του βγάζει ακόμα δεν είστε από τους πρωτους κληθεντες; Γνωρίζεται αν έχουν καλέσει αυτήν την ειδικότητα;
Bubjjbbb
Καλησπέρα και από εμένα guys! Παρακολουθώ τις αντιπαραθέσεις σας και πραγματικά, ταπεινή μου άποψη, θεωρώ ανούσια αυτή τη σπατάλη ενέργειας. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους ξεχωριστά! Η ερώτηση μου είναι για άτομα που τους κάλεσαν σε ΠΚΕ και πέρασαν επιτυχώς, πόσα άτομα τις δικής τους μέρας που παρουσιάστηκαν (από ότι ξέρω 100 άτομα την ημέρα) πέρασαν επιτυχώς συνολικά;
Πχ. Εγώ έδωσα πρώτη μέρα Θεσσαλονίκης και από τους 100 επιτυχώς ολοκληρώσαμε οι 38 από τους οποίους 2 ήταν γυναίκες.
Εάν σε όλες τις μέρες πάνω κάτω κόπηκαν τα μισά άτομα θαρρώ πως έχουμε πολλές ελπίδες οι υπόλοιποι αλλά και ίσως και κάποιοι επιλαχόντες!
Και πάλι καλά αποτελέσματα!
Πχ. Εγώ έδωσα πρώτη μέρα Θεσσαλονίκης και από τους 100 επιτυχώς ολοκληρώσαμε οι 38 από τους οποίους 2 ήταν γυναίκες.
Εάν σε όλες τις μέρες πάνω κάτω κόπηκαν τα μισά άτομα θαρρώ πως έχουμε πολλές ελπίδες οι υπόλοιποι αλλά και ίσως και κάποιοι επιλαχόντες!
Και πάλι καλά αποτελέσματα!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Θα πω μονο οτι βλεπω ανδρικα ονοματα και κανετε μερικοι χειροτερα απο γυναικειο ξεκατινιασμα. Ας αναμενουμε τα αποτελεσματα και πραγματικα λυπαμαι για την συμπεριφορα των χαρακτηρισμων. Ο σεβασμος δεν εχει ορια πρεπει να υπαρχει παντα.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Επάγγελμα: Vodafone
ΣΞ πρέπει να έπεσε το Site. Το άγχος κορυφώνεται
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 55
Νορμαλ ειναι η ιστοσελίδα απλως μπαίνουν πολλα άτομα μαζί
Μέλη σε σύνδεση