Τελικά Αποτελέσματα για ΕΠΟΠ (2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Πολυ σωστα!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 139
greenalexyo έγραψε:Σιγά μη πούμε και ευχαριστώ, δεν είναι θέμα αχαριστίας, το ότι τόσα χρόνια δεν είχαν βγάλει προκήρυξη δεν τιμά τους ίδιους όχι εμάς.Dekaneas 92 έγραψε:Είχαν 12 χρόνια να βγάλουν προκήρυξη ας πούμε ευχαριστώ που είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε μέρος. Απο εκεί και πέρα υπομονή και ολα θα γίνουν.
Είναι υποχρέωση και καθήκον τους η άμυνα της χώρας. Δεν μας κάνουν χάρη.
Φυσικά και σου κάνει χάρη που παίρνει ΕΠΟΠ αμα θέλει να στελεχώσει τον στρατό με χαμηλόβαθμο προσωπικό σου κάνει αύξηση στους εισακτέους σε 300 σου τραβάει μια αναδιάρθρωση αύριο το πρωί στην ΣΜΥ την κάνει 6 +12 μήνες (4 μήνες σοβαρή βαρβάτη ΒΣΕ εσώκλειστος με ούτε μισή ώρα έξοδο 1 μήνα ΚΕΑΠ 1 μήνα ΣΧΑΛ υποχρεωτικά και 12 μήνες σαν στρατιώτης σε μονάδα μετα τους 12 μήνες εξετάσεις και αθλήματα και όσοι αποφοιτήσουν να γίνονται δεκανείς και καταληκτικό βαθμός στα 25 χρόνια του ανθυπολοχαγού έκτος αν στα δέκα χρονιά δόσεις εξετάσεις και γίνεις ανθυπασπιστής σε τεχνική ειδικότητα Και δίνει το δικαίωμα και στους δόκιμους μετα την θητεία να μένουν με το βαθμό του δνεα μεχρι και του αρχιλοχία και καταργεί τις προκήρυξης
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Έτσι είναι όπως τα γράφεις φίλε.
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 29
Αυτό που λες δεν μπορεί να γίνει, για πολλούς λόγους που άμα σκεφτείς λίγο θα κατανοήσεις μόνος σου.re pate kala re έγραψε:greenalexyo έγραψε:Σιγά μη πούμε και ευχαριστώ, δεν είναι θέμα αχαριστίας, το ότι τόσα χρόνια δεν είχαν βγάλει προκήρυξη δεν τιμά τους ίδιους όχι εμάς.Dekaneas 92 έγραψε:Είχαν 12 χρόνια να βγάλουν προκήρυξη ας πούμε ευχαριστώ που είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε μέρος. Απο εκεί και πέρα υπομονή και ολα θα γίνουν.
Είναι υποχρέωση και καθήκον τους η άμυνα της χώρας. Δεν μας κάνουν χάρη.
Φυσικά και σου κάνει χάρη που παίρνει ΕΠΟΠ αμα θέλει να στελεχώσει τον στρατό με χαμηλόβαθμο προσωπικό σου κάνει αύξηση στους εισακτέους σε 300 σου τραβάει μια αναδιάρθρωση αύριο το πρωί στην ΣΜΥ την κάνει 6 +12 μήνες (4 μήνες σοβαρή βαρβάτη ΒΣΕ εσώκλειστος με ούτε μισή ώρα έξοδο 1 μήνα ΚΕΑΠ 1 μήνα ΣΧΑΛ υποχρεωτικά και 12 μήνες σαν στρατιώτης σε μονάδα μετα τους 12 μήνες εξετάσεις και αθλήματα και όσοι αποφοιτήσουν να γίνονται δεκανείς και καταληκτικό βαθμός στα 25 χρόνια του ανθυπολοχαγού έκτος αν στα δέκα χρονιά δόσεις εξετάσεις και γίνεις ανθυπασπιστής σε τεχνική ειδικότητα Και δίνει το δικαίωμα και στους δόκιμους μετα την θητεία να μένουν με το βαθμό του δνεα μεχρι και του αρχιλοχία και καταργεί τις προκήρυξης
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Είναι ντροπή ντροπή ομως που παίρνει πτυχιούχος ΕΠΟΠ και δεν τους κάνει καν όχι αξιωματικούς, υπαξιωματικούς τουλάχιστον με βαθμό επιλοχία όπως είναι στην ΣΜΥ. ΕΝΩ καλιστα βγάζει μια φορά στο τόσο για πτυχιούχους νομικούς γιατρούς και κάτι άλλα και τους κάνει αξιωματικούς κατευθείαν. Τεσπα πιστεύω είναι αδικο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Ιούλ 10, 2021 8:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Εχω μια απορια... και σας παρακαλω οποιος ξερει πραγματικα να με βοηθησει. εγω εχω κανει αιτηση και στις 3 προκυρηξεις ξηρας. ναυτικοκαι αεροπριας. ναυτικο και ξηρας ημουνα μεσα στις θεσεις αεροπορια δεν ξερω δεν βγαλανε πινακες. περασα τα αθληματα σε περιπτωση που ειμαι επιτυχων σε ξηρας και ναυτικο πως θα διαλεξω που θα παω; σε ποιο απο τα δυο θα με παρουν οπου θελουν;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 55
Αμα εισαι επιτυχών π. Χ και στα 3 σώματα μετα εχεις την επιλογή να επιλέξεις που θέλεις να πας αλλα δεν χρειάζεται γιατι όλοι ξέρουμε που κυνηγάμε να παμε;)
Στην πρώτη σου επιλογήmikealexiou21 έγραψε:Εχω μια απορια... Και σας παρακαλω οποιος ξερει πραγματικα να με βοηθησει. Εγω εχω κανει αιτηση και στις 3 προκυρηξεις ξηρας. Ναυτικοκαι αεροπριας. Ναυτικο και ξηρας ημουνα μεσα στις θεσεις αεροπορια δεν ξερω δεν βγαλανε πινακες. Περασα τα αθληματα σε περιπτωση που ειμαι επιτυχων σε ξηρας και ναυτικο πως θα διαλεξω που θα παω; Σε ποιο απο τα δυο θα με παρουν οπου θελουν;
Στην αιτηση που εκανες για το Π. Ν με τι σειρα τα ειχες βαλει;mikealexiou21 έγραψε:Εχω μια απορια... Και σας παρακαλω οποιος ξερει πραγματικα να με βοηθησει. Εγω εχω κανει αιτηση και στις 3 προκυρηξεις ξηρας. Ναυτικοκαι αεροπριας. Ναυτικο και ξηρας ημουνα μεσα στις θεσεις αεροπορια δεν ξερω δεν βγαλανε πινακες. Περασα τα αθληματα σε περιπτωση που ειμαι επιτυχων σε ξηρας και ναυτικο πως θα διαλεξω που θα παω; Σε ποιο απο τα δυο θα με παρουν οπου θελουν;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αδερφε αυτο εννοω πως θα επιλεξεις; θα κανεις χαρτι και που; γιατι για παραδειγμα στην αιτηση του πολεμικου ναυτικου σου ελεγε αν εισαι κοινος υποψηφιος με τη σειρα προτιμησης θες. εγω τοτε εβαλα πρωτα ξηρα και μετα ναυτικο αλλα μπορει τωρα να αλλαξ γνωμη και να θελω ναυτικο μπορω να το δηλωσω η απο την αιτηση που εκανα θα με απορροφησει η ξηρα κατευθειαν; αυτο θελω να διευκρινιστει
-
- Posts in topic: 43
Μικέ αν σου ζητούσε σειρά προτίμησης λογικά δεν θα αλλάζει αλλά εγώ δήλωσα μόνο ξηρά και αεροπορία και δεν ρωτούσε σειρά προτεραιότητας Όποτε θα έχει και τέτοιους υποψήφιους Αυτοί πως θα επιλέξουν ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Άντε τα κομάντα σιγά σιγά να μαζεύομαστε στο Πεύκο😎
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Νομιζω ειναι τυπικο αυτο που σου λεει. εσενα για παρδειγμα πως θα σε επιλεξουν; διαβαζω τις προκυρηξεις και δεν αναφερει πουθενα για κοινους υποψηφιους.
-
- Posts in topic: 43
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω απλά στο λέω γτ πολλοί θα δήλωσαν τα 2 σώματα και όχι πολεμικό ναυτικό. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι σε εμένα που δήλωσα τα δυο δεν με ρώτησε πιο προτιμάω. Ίσως σε επιλέξουν σε αυτό που έχεις καλύτερη θέση ίσως όμως δεν έχω ακούσει κάτι .
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις εσυ την επιλογη σε ποιο θελεις να πας; αφου εισαι και στα 3 επιτυχων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες