Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Παιδάκια εγώ δίνω 25/9 με 1/10.
ΗΜ/ΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΑΠΟ - ΕΩΣ) : 25/09 - 01/10 Έχω μια απορία... Πως γίνεται η άλλη που το ονομά της αρχίζει απο Τ να δίνει 14 έως 18 και εμένα που αρχίζει απο Σ να δίν την παραπάνω ημερομηνία;
Μήπως δίνουν πρώτοι αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια;
Λέω εγω τώρα... Γιατί έτσι όπως διάβασα εγώ την προκύρηξη αυτό αφήνει να εννοηθεί
Μήπως δίνουν πρώτοι αυτοί που έχουν τα περισσότερα μόρια;
Λέω εγω τώρα... Γιατί έτσι όπως διάβασα εγώ την προκύρηξη αυτό αφήνει να εννοηθεί

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Εγω παλι δινω 2/9! Απο τους πρωτους. Γιατι; ΔΥΚ και εγω αυτη την απορια εχω. Παιδια πο ημασταν μαζι δινουν στις 15 και 16!
Λοιπόν αράξτε! Μόλις πήρα τηλ στο ΓΕΣ/ΔΕΠ και μου είπαν οτι τα ονόματα βγαίνουν με ΑΠΟΛΥΤΗ αλφαβητική σειρά απλά βγαίνουν διαφορετικές λίστες για άνδρες και διαφορετικές για γυναίκες! Επίσης έχει να κάνει και με τον τόπο διεξαγωγής των αθλημάτων! Για παράδειγμα οι γυναίκες δίνουν ΜΟΝΟ αθήνα και θεσσ/νίκη ενώ οι άνδρες σε ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Καλη επιτυχία σε όλους και καλό μεσημέρι.
Καλη επιτυχία σε όλους και καλό μεσημέρι.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Παιδια και μενα απο τ αρχιζει το δικο μου επιθετο Και δινω 28/9-02/10 στο τελος...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
Εγω παιδακια Παλι ειμαι 03/09 - 09/09 Ξανθη
ας μου πει καποιος γιατι εχω μπερδευτει στις 3 του μηνος θα παω σε στρατιωτικο νοσοκομειο ετσι; Την ιδια μερα θα γινουν και τα ψυχοτεχνικα; Την πεμπτη μερα λενε θα γινουν οι αθλητικες δοκιμασιεςδηλαδη στις 8 του μηνος;
ας μου πει καποιος γιατι εχω μπερδευτει στις 3 του μηνος θα παω σε στρατιωτικο νοσοκομειο ετσι; Την ιδια μερα θα γινουν και τα ψυχοτεχνικα; Την πεμπτη μερα λενε θα γινουν οι αθλητικες δοκιμασιεςδηλαδη στις 8 του μηνος;

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Προπονησεις κανετε; Τα βγαζετε τα αθληματα; Οι κοπελες μπορουν να τα βγαλουν;
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Αν δεν εχετε κανει προπονιση παιδια δεν βγαινουντα ορια σε ολα αθληματα ακομη και στις ελξεις ποθ θεωρουνται σχετικα ευκολεσ... ολα θελουν προπονηση...
Για ολες τις ειδηκοτητες ισχυουν αυτα τα τρεια αγωνισματα; Θα εχει και ελξεις σιγουρα; Που το διαβασατε αυτο;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
anna.nikos έγραψε:Προπονησεις κανετε; Τα βγαζετε τα αθληματα; Οι κοπελες μπορουν να τα βγαλουν;
εγω προσωπικα με μια αλλη κοπελια που κανουμε προπονησεις τα βγαζουμε ολα. Ειναι θεμα να εχεις προπονηθει κ αν οχι να ειναι λιγο ελαστικοι οι υπευθηνοι εκει

Γεια σας, χτες ετρεξα το χιλιαρι για πρωτη φορα, κ το εκανα σε εξι λεπτα, δινω στις 15 του μηνος, μεχρι τοτε θα προσπαθω καθε μερα, βασικα αρχισα να πιστευω ότι κατι θα καταφερω (ή μηπως απλα ελπιζω) ο αντρας μου ειπε για πρωτη φορα ειναι μια χαρα, το μονο που δυσκολευομαι κ δεν πιστευω οτι θα καταφερω ειναι η σφαιρα, ελπιζω να ειναι ελαστικοι, περασε περσι μια φιλη μου που δεν ειχε βγαλει το χιλιαρι (5.15) και το μηκος. Βλεπω πως μερικοι το βγαλανε μεσα σε ενα μηνα, λετε να τα καταφέρω;
Το δημοτικο σταδιο νεαπολης είναι το πρωην στρατοπεδο στρεπενιώτη;
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Συγνωμη αν σε στεναχωρησω αλλα τα πραγματα δεν ειναι οσο απλα φενονται... ειχαμε ολοι μας χρονο για προετοιμασια αλλα γνωμη μου ειναι οτι δεν θα προλαβεις μεσα σε 1 μηνα να πιασεις τα ορια που χρειαζονται.
... εκτος αν υπαρχει καποιο βυσμα οποτε δεν σε απασχολει ιδιαιτερα... συγνωμη και παλι...

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Οντως ενας μηνας δεν ειναι αρκετος γιατι και τα αθληματα δεν ειναι λιγα αλλα αυτο εξαρταται και απο την φυσικη κατασταση που βρισκεσαι. Μπορει σε 1 μην να βελτιωθεις αρκετα και να τα πας τελεια! Μην αγχωνεσαι λοιπον!:-)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες