Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από WURTH123 »

Enoplos Frouros έγραψε:
WURTH123 έγραψε:Ο ΕΦ21 έχει αξιόπιστες πληροφορίες. Όλοι θα εξαφανιστείτε όταν μάθετε τα νέα. Επίσης οι κομμένοι γιατί τόσος πόνος; Θα βγουν και αλλες προκηρύξεις βγάλτε κανένα χαρτί παραπάνω και αφήστε την κλάψα και τις ιστορίες.
Πλάκα μας κάνεις έτσι; ΟΠΚΕ Άμεση Δράση οι νεοξερχομενοι ΕΦ δεν πάνε. Κατά τα άλλα τον τελευταίο καιρό μόνο ανοησίες γράφει χωρίς να επιβεβαιώνεται τίποτα.

ΟΠΚΕ δεν νομίζω να είπε ποτέ ο ΕΦ21. ΟΠΠΙ = Ειδικοί Φρουροί. Με λίγα λόγια ότι θέσεις κάλυψαν στο ξεκίνημα τους οι παλιές σειρές ΕΦ, μπορούν να καλύψουν και οι πρώτοι 400.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

BorderRanger έγραψε:Αν ο ΕΦ21 ειχε αξιοπιστες πληροφοριες θα γνωριζε, οτι αυτο που σχεδιαζει το Υπουργειο ειναι να βαλει την ΟΠΠΙ, εξω απο τα ΑΕΙ σε κοντεινερ ωστε να μη προκαλεσουν με την παρουσια τους εντος των ΑΕΙ και εχουμε συνεχεια επεισοδια.Και μετα απο λιγο καιρο ισως πανε τμηματα.

Ο ΕΦ21 ομως λεει συνεχεια οτι θα πανε κατευθειαν διας κλπ. Αρα τιποτα αξιοπιστο δεν εχει!

Όντως αυτό είναι σχέδιο του προπο

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Είπα για Δίας και περιπολικά αυτά μου έχουν πει και ναι επιμένω τώρα θα δω αμα έχω δίκιο η όχι αλλά καλή καρδιά οι υπόλοιποι που καίγεστε είναι γιατί δν θέλετε περιπολίες στο δρόμο θέλετε τον κωλο σας μέσα μα δν είναι έτσι παιδάκια πηγαίνετε και δηλωστε ναυτικό Αλίκη όχι αστυνομία ΓΙτι πανεπιστήμια δν πάτε ξεχάστε το!
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

ΕΦ21 έγραψε:Είπα για Δίας και περιπολικά αυτά μου έχουν πει και ναι επιμένω τώρα θα δω αμα έχω δίκιο η όχι αλλά καλή καρδιά οι υπόλοιποι που καίγεστε είναι γιατί δν θέλετε περιπολίες στο δρόμο θέλετε τον κωλο σας μέσα μα δν είναι έτσι παιδάκια πηγαίνετε και δηλωστε ναυτικό Αλίκη όχι αστυνομία ΓΙτι πανεπιστήμια δν πάτε ξεχάστε το!

για τους 600 ξερεις τιποτα φιλε;

Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Geor211 »

Kostasdim έγραψε:για τους 600 ξερεις τιποτα φιλε;

Μην πιστεύεις τον κάθε ανώνυμο, συνέχεια τα γυρίζει ο συγκεκριμένος. Και από ότι κατάλαβα προσπαθεί να αποθαρρύνει κόσμο λέγοντας ότι τα τμήματα είναι πανδυσκολα και ότι δεν θα πάμε οππι. Αν λέει αλήθεια και όχι ότι να ναι να μπει σε μια από τις 3 ομάδες που υπάρχουν και να το πει επώνυμα. Αλλά δεν. Γιατί ξέρει ότι τα βγάζει από το μυαλό του

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 17, 2021 9:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σοβαρός
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Σοβαρός »

Εφ21, ποιος σου είπε ότι στα πανεπιστήμια δεν θα είμαστε έξω στον δρόμο; Εξωτερικοί φύλακες θα είμαστε και εκεί...
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σοβαρός έγραψε:Εφ21, ποιος σου είπε ότι στα πανεπιστήμια δεν θα είμαστε έξω στον δρόμο; Εξωτερικοί φύλακες θα είμαστε και εκεί...

το θεμα ειναι να μας παρουν ολους και τους 1000... Το που θα μας βαλουν δεν με νοιαζει και πολυ εμενα προσωπικα!

Σοβαρός
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Σοβαρός »

Θα δείξει ο χρόνος... Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν.

Ας περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις και όχι ότι πιστεύει ο κάθε αρθρογράφος σε σάιτ που ψοφάνε για κλικς...

p-george
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από p-george »

ΕΦ21 έγραψε:Είπα για Δίας και περιπολικά αυτά μου έχουν πει και ναι επιμένω τώρα θα δω αμα έχω δίκιο η όχι αλλά καλή καρδιά οι υπόλοιποι που καίγεστε είναι γιατί δν θέλετε περιπολίες στο δρόμο θέλετε τον κωλο σας μέσα μα δν είναι έτσι παιδάκια πηγαίνετε και δηλωστε ναυτικό Αλίκη όχι αστυνομία ΓΙτι πανεπιστήμια δν πάτε ξεχάστε το!

Υποστηριζει καποιος με τοση σιγουρια και βεβαιοτητα κατι που απλα ακουσε (αν ειναι αληθεια) σαν να αιναι δικη του αποφαση, και καποιοι απο εδω μεσα κρεμονται απο τα γραφομενα του με καποια ισως απελπισια αφου ισως ειναι και ο μοναδικος που κατι μπορει να ξερει.

Κριμα ειλικρινα για την ανοησια καποιων που δειχνουν τετοια ανωριμοτητα και προκειται να υπηρετησουν σε τοσο υπευθυνη θεση.

Δεν ισχυει τιποτα απο οσα γραφει το παραπανω ατομο, η ΟΠΠΙ θα λειτουργησει κανονικα, αργα η γρηγορα, οι 400 θα μπουν κανονικα, για τους 600ους θα δειξει η πορεια στο εξαμηνο.

Δεν εχουν δωσει απο το υπουργειο προτεραιοτητα στο θεμα και προβληματα που ηξεραν οτι υπηρχαν τα λυνουν χωρις να πιεζουν αφηνοντας να περναει χρονος.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Ελπιζω να έχουμε κάποιο νέο αυτήν την βδομάδα.
Σοβαρός
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Σοβαρός »

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

Αυτό με το [ελπίζω αυτήν την εβδομάδα], το λέμε από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Και εχουμε ήδη περάσει μέσα Οκτωβρίου.

Δύσκολο αυτήν την εβδομάδα αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από GPAPI »

Εγώ λέω το καλύτερο σενάριο για τους 400 είναι να μπουν το από Γενάρη
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

GPAPI έγραψε:Εγώ λέω το καλύτερο σενάριο για τους 400 είναι να μπουν το από Γενάρη

αυτο που πιστευω εγω και το εχω ξαναπει ειναι οτι θα μπουν οι 400 τον Ιανουαριο και μετα απο 2 μηνες και υπολοιποι 600

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από GPAPI »

Kostasdim έγραψε:
GPAPI έγραψε:Εγώ λέω το καλύτερο σενάριο για τους 400 είναι να μπουν το από Γενάρη

αυτο που πιστευω εγω και το εχω ξαναπει ειναι οτι θα μπουν οι 400 τον Ιανουαριο και μετα απο 2 μηνες και υπολοιποι 600

Μάλλον Γενάρη έτσι οι 400 στο πιο γρήγορο σενάριο και έχουν για εμάς 9 μήνες ως Σεπτεμβρη. Ελπιζω να μην περιμένουμε ασφαιρα τόσο καιρό και φάμε πατάτα.

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Μακαααρι !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες