Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Σωτηρης έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε: Τικ τακ τικ τακ ΔΙΑς, άμεση δράση ερχόμαστε ααα και κάποιες εκατοντάδες παραιτήσεις που είναι λογικό! Τικ τακ πανεπιστήμια ποτεεεεε τικ τακ!
Εσύ τυπε πάλι τα ίδια ξεκίνησες; Σου αρέσει προφανώς να προκαλείς αναστάτωση αλλά δεν φταις εσύ φταίνε ορισμένοι που σε παίρνουν στα σοβαρά και σου δίνουν αξία. Άκου εκεί ΔΙΑΣ που είναι τιγκαρισμενη και Α/Δ που δεν παίρνει καν ΕΦ.

Λοιπν εσυ τύπε επειδή την προηγούμενη φορά είχα φάει μπαν για πάρτι σου θα σου πω κάτι αυτά που μου είπαν ήταν λόγια από το ίδιο το γραφείο του Υπ. Προστ. Πολ. Οκ; Τώρα εάν αλλάξει κάτι δεν το ξέρω προχθές μιλήσαμε και μας είπαν αυτά! Αν τώρα λένε αλλά δν το ξέρω! Αλλά είπαν ότι 99% δν πάμε πανεπιστήμια!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Δν έχω κανένα λόγο να πω αρλούμπες και να παίζω εδώ μέσα βλέπεις ότι γράφω πολύ επιλεγμένα! Και εγώ ήμουν ο πρώτος που δεν ήθελα πανεπιστήμια γιατί στην προηγούμενη σειρά δεν περασα για 330 μόρια όποτε περνάω την ίδια αγωνία με τα παιδιά εδώ μέσα Σωτήρη. Εσυ όμως πως ασχολείσαι ακόμα 30 και χρόνων κοντά, μέσα στο φόρουμ δν μπορω να καταλάβω !
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Εφ21 εσύ προχθές δεν έγραψες ότι θα φάει άκυρο από το Στε η οππι; Από έναν λογαριασμό εφ2121;

Άμα φάει άκυρο η οππι, ακυρώνεται όλη η προκηρυξη, απορώ ποιος τα λέει αυτα από το γραφείο του Προ. Πο.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Εφ21 εχθές ο Μανώλης Ασαριωτης στο δελτίο του Ant1 βγήκε και είπε ότι κολλάει η προκήρυξη στο ΣτΕ γιατί έχουν γίνει πρόσφυγες. Επιπλέον τα πανεπιστήμια δεν έχουν καταθέσει σχέδια ασφαλείας ακόμα. Στην καλύτερη περίπτωση είπε ότι η οππι θα αρχίσει να λειτουργεί την άνοιξη του 2022. Δηλαδή βγήκε και είπε παπατζες;
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Είστε μεγάλα παιδιά για να καταλάβετε ότι δεν μας θέλουν στα πανεπιστήμια και μας θέλουν έξω! Διότι χρόνια τώρα δεν θέλουν την αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια! Καλύτερα έξω στο δρόμο που υπάρχει ανάγκη! Όταν βγαίνουν στα κανάλια πρέπει κάτι να πουν ! Τι νομίζεις δηλαδή ότι θα βγουν και θα πουν το πρωί στο αντενα ααα δν πάνε πανεπιστήμια και πάνε έξω κατευθείαν ; Δν ξέρω πως σκέφτεστε μερικοί μερικοί!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Εφ21 εσυ δεν εγραψες προχθες οτι θα φαει ακυρο απο το ΣτΕ η ΟΠΠΙ?
Σοβαρός
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Σοβαρός »

Μην ξεφεύγετε από το θέμα... Τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος. Απλά εάν έχετε κάνα νέο είτε από γραφείο υπουργού είτε από δημοσιογραφικό, πείτε το εδώ να γνωρίζουμε.

Επίσης μην λέτε ότι θα κοπεί ΣτΕ εκτός και εάν βγει κάτι επίσημο. Λογικό φενεται ότι κάπου κόλλησε προκήρυξη. Το θέμα είναι να ξεκολλήσει.

Ρεζιλικια, βγάζουν προκηρύξεις και μετά αναβολές, παρατάσεις και όλων των ειδών καθυστερήσεις. Και αρνητική να βγει η απόφαση του ΣτΕ, ικανούς τους έχω να ξανακάνουνε προσφυγή και πάλι από την αρχή.

Σαν τους 6κ18 θα καταντήσουμε, πού από το 2018 και ούτε το 2022 δεν θα μπούνε έτσι όπως πάνε.

Μαύρα χάλια. Αλλά οι εκλογές κοντεύουν.

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Johnny94 »

ΕΦ21 έγραψε: Δν έχω κανένα λόγο να πω αρλούμπες και να παίζω εδώ μέσα βλέπεις ότι γράφω πολύ επιλεγμένα! Και εγώ ήμουν ο πρώτος που δεν ήθελα πανεπιστήμια γιατί στην προηγούμενη σειρά δεν περασα για 330 μόρια όποτε περνάω την ίδια αγωνία με τα παιδιά εδώ μέσα Σωτήρη. Εσυ όμως πως ασχολείσαι ακόμα 30 και χρόνων κοντά, μέσα στο φόρουμ δν μπορω να καταλάβω !
Ο καθένας φίλε μου μπορεί να μπαινει να γράφει είτε για να βοηθήσει τους νέους συναδέλφους είτε να δει το επίπεδο είτε γιατί θυμάται τα δικά του .και γω στο σώμα είμαι.. Και πίστεψε με Δίας α/δ που λες δεν παίζει.αν μιλησες όντως με το υπουργικό και δεν σου λέγαν ψέματα που δεν παίζει αυτό θα ήξερες πως αυτος ο υπουργός δίνει έμφαση στα τμήματα.η οππι θα γίνει αλλά και να μην γίνει ανάγκη έχουν τα Τμήματα.η Δίας και στο λέω εγγυημένα δεν έχει μηχανές να βγαινουν από τα άτομα.γιαυτο και θα βγάλει περιπολικά αν διάβασες. Για να μην πω για το μεγάλο αριθμό γυναικών Που έχει επιτυχών η συγκεκριμένη προκήρυξη καλά για οπκε που λέγαν κάποιοι εντάξει κλαμα πυτε σε όνειρο ποτε και απορώ κάποιοι που το γράφουν κιολας ξέρουν τι είναι η οπκε; .. Όποτε οππι τμήματα είναι η φάση.επίσης προσωπικά αντί να σκέφτεστε που θα πάτε κοιτάξτε με το καλό να μπείτε πρώτα να πάνε όλα καλά και μετά βλεπεις έξαλλου οποίος έκανε τα χαρτιά του για αυτή είναι για οππι και το ήξερε όποτε Μην σας απασχολεί.! Δωστε καμία χρήσιμη πληροφορια
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Όπως τα λες Johnny είτε μας αρέσει είτε όχι η προκυρηξη είναι για αεί όσο για Δίας δεν έχει ελλείψεις μόνο στα τμήματα υπάρχει θέμα υποστελέχωσης αλλά είναι εφικτό ποιος ξέρει ας ελπίσουμε να προχωρήσει στα ΑΕΙ για να πάρει και τους υπόλοιπους 600
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

GPAPI έγραψε:Όπως τα λες Johnny είτε μας αρέσει είτε όχι η προκυρηξη είναι για αεί όσο για Δίας δεν έχει ελλείψεις μόνο στα τμήματα υπάρχει θέμα υποστελέχωσης αλλά είναι εφικτό ποιος ξέρει ας ελπίσουμε να προχωρήσει στα ΑΕΙ για να πάρει και τους υπόλοιπους 600

θα τους παρει μωρε τους 600... Βαϊραλ γιναμεε

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Jonny το ενδεχόμενο οι 600 να τοποθετηθούν σε τμήματα παίζει ;
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Nikoskriti4 έγραψε: Jonny το ενδεχόμενο οι 600 να τοποθετηθούν σε τμήματα παίζει ;
Εγώ δεν λέω κάτι που απλά άκουσα η μου είπαν γιατί σέβομαι την αγωνία σας γιατί τα έχω περάσει.! Δεν ξέρω αν θα πάνε οι 400 η 600 η 100 η οππι θα γίνει αν δεν γίνει μένουν τα τμήματα αυτό μπορώ να σας πω σίγουρα αδερφέ.!
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Αστα φίλε από πρόπερσι προσπαθώ και τώρα μια στιγμή μπήκα στους 1000 και πάλι γα.. Εται! Καλά να σαι !

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Nikoskriti4 έγραψε: Αστα φίλε από πρόπερσι προσπαθώ και τώρα μια στιγμή μπήκα στους 1000 και πάλι γα.. Εται!Καλά να σαι !

Μακάρι να σας αξιοποιήσουν όλους Νικόλα μου καλή επιτυχία και θετικη ενέργεια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες