Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Όντως για το 2021 ψηφίστηκε ΦΕΚ για 1000 οργανικές θέσεις δηλαδή όσες υπολοιπονται των χιλίων χάνονται αυτόματος. Οποτε δεν τους συμφέρει να μην πάρουν και τους 1000 αφού έτσι και αλλιώς είναι κοστολογημενοι Και υπολογισμένο.
Οι σφ δεν είναι μόνιμοι αλλά με σύμβαση και με χρήματα από τα κοινοτικά κονδύλιαPlayer7 έγραψε:Ο Πετσας ανακοίνωσε προσλήψεις στην Αστυνομία. Δεν εννοεί ΣΦ ούτε από πάνελληνιες. Καθώς μιλάει για προσλήψεις από προκήρυξη με κρατικό προϋπολογισμό οπότε δε μπορεί να είναι κάτι άλλο.1144 προσλήψεις στο Προ. Πο το 2022.
Σου λέω μακάρι να πάρει και τους 1000, ωστε αν βγάλει νεα προκήρυξη να είναι εκτός αυτοί οι 1000 από τον ανταγωνισμό.
Ε ναι το ξέρω, γι αυτό λέω ότι δεν εννοεί τους ΣΦ όταν λέει προσλήψεις στην Αστυνομία. Μόνο ΕΦ μπορεί να εννοεί.
Εγώ δεν είδα θέσεις μονίμων στο προπο για το 22 στο κλιματικής αλλαγής είδα 400Player7 έγραψε:Ε ναι το ξέρω, γι αυτό λέω ότι δεν εννοεί τους ΣΦ όταν λέει προσλήψεις στην Αστυνομία. Μόνο ΕΦ μπορεί να εννοεί.
Αν μπορούσα θα έβαζα εδώ μια φώτο από την εφημερίδα Παραπολιτικα που έχει τις προσλήψεις που θα γίνουν σε κάθε Υπουργείο το 2022.Για το Προ. Πο λέει 1144 προσλήψεις.
606 στη Πολίτικη Προστασία κλπ κλπ στα άλλα Υπουργεία.
606 στη Πολίτικη Προστασία κλπ κλπ στα άλλα Υπουργεία.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Player αυτές είναι οι νέες προσλήψεις είναι για το καλοκαίρι του 22;
Διαβάστε δεν αναφέρει κάτι όσον αφορά για2022 όσο για το 2021 λέει ότι είχαν εγκριθεί 1000 θέσεις για την οππι
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Δεν αναφέρει πουθενά για 1144 θέσεις στο Προ. Πο το 2022
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Αλλιώς δώσε όνομα να τα πούμε από φβ να μου στείλεις το λινκ
Πάρε τα Παραπολιτικα του Σαββάτου προχθές.1144 προσλήψεις στο Προ. Πο το 2022 λέει.
Και αν το συνδέσεις και με αυτό που είπε ο Πετσας, τι άλλο να εννοεί; ΣΦ και πανελλήνιες όχι πάντως.
Οι προσληψεις αυτές είναι με κρατικό προϋπολογισμό μέσω προκηρύξεων.
Και αν το συνδέσεις και με αυτό που είπε ο Πετσας, τι άλλο να εννοεί; ΣΦ και πανελλήνιες όχι πάντως.
Οι προσληψεις αυτές είναι με κρατικό προϋπολογισμό μέσω προκηρύξεων.
Ρε Νίκο γιατί να πω ψέματα; Βρείτε τα Παραπολιτικα του Σαββάτου.
Λοιπόν αν δεν πάρει τους 1000. Χάνονται θέσεις εκτός και αν γίνει τρεμπα μετά τι σχολή και ενώ έχει απορροφήσει και τους 1000 για τη οππι σταλθουμε στα τμήματα διας κτλNikoskriti4 έγραψε:Δεν αναφέρει πουθενά για 1144 θέσεις στο Προ. Πο το 2022
Φίλε δεν ξέρω τι είχες δει πάντως αυτό το άρθρο έχει αναπαραχθεί από το υπουργείο εσωτερικών που είναι αρμόδιο για τον αριθμό των προσλήψεων σε πολλά σου εγώ μόνο βρήκα αυτούσια τα παραπάνω 10 φορές μη σου πω παραπάνω ψαξεPlayer7 έγραψε:Ρε Νίκο γιατί να πω ψέματα; Βρείτε τα Παραπολιτικα του Σαββάτου.
Ενδεχόμενη νέα προκήρυξη, δεν επηρεάζει την οππι.Εμένα μου είπαν χωράει κι άλλη προκήρυξη.
Δεν έχει να κάνει με την οππι.
Δεν έχει να κάνει με την οππι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες