Εσωτερικούς φρουρούς γιατί παίρνει αυτοί με σύμβαση είναιΣοβαρός έγραψε:Έχουν ψιλοπαγωσει οι διαδικασίες. Κάποια στιγμή θα βγει ενημέρωση. Απλά δεν αξίζει κάθε μέρα να κοιτάς εάν βγει κάτι. Αλλά κάτι δεν πάει καλά. Καθυστερούν επίτηδες.
Οι προσλήψεις εσωτερικών φρουρών θα γίνουν πολύ νωρίτερα από ότι των ΟΠΠΙ.
Αναρωτιέμαι πώς θα τα μπαλωσουν οι πολιτικοί πάλι...
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Και οι Οππι με 5αετης σύμβαση θα είναι και μετά έχουν δικαίωμα μονιμότητας έπειτα από αίτηση.
Επίσης βυσματικες θέσεις είναι οι εσωτερικοί φρουροί, ξαδερφακια κτλπ του πρύτανη, αντιπρυτάνη και όλων αυτών. Βγάζουν μια υποτυπωδης προκήρυξη που δεν έχει καν νόημα.
Γενικά εάν αναρωτιέται κάποιος πως γίνεται να προσλαμβάνονται γυναίκες καθηγητών κτλπ στο πανεπιστήμιο... Είναι μαγαζάκια ορισμένων τα πανεπιστημια.
Άρα αυτό που θέλω να πω είναι ότι πιο μόνιμοι είναι οι εσωτερικοί φρουροί παρά η ΟΠΠΙ.
Άσε που οι εσωτερικοί μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους (να πίνουν καφεδάκι, αξυριστοι, να έρχονται μια στο τόσο κτλπ... ) αφού είναι αφεντικά του εαυτου τους. Η ΟΠΠΙ υπάγεται στην αστυνομία και είναι αυστηρά τα πράγματα εκεί.
Επίσης βυσματικες θέσεις είναι οι εσωτερικοί φρουροί, ξαδερφακια κτλπ του πρύτανη, αντιπρυτάνη και όλων αυτών. Βγάζουν μια υποτυπωδης προκήρυξη που δεν έχει καν νόημα.
Γενικά εάν αναρωτιέται κάποιος πως γίνεται να προσλαμβάνονται γυναίκες καθηγητών κτλπ στο πανεπιστήμιο... Είναι μαγαζάκια ορισμένων τα πανεπιστημια.
Άρα αυτό που θέλω να πω είναι ότι πιο μόνιμοι είναι οι εσωτερικοί φρουροί παρά η ΟΠΠΙ.
Άσε που οι εσωτερικοί μπορούν να κάνουν του κεφαλιού τους (να πίνουν καφεδάκι, αξυριστοι, να έρχονται μια στο τόσο κτλπ... ) αφού είναι αφεντικά του εαυτου τους. Η ΟΠΠΙ υπάγεται στην αστυνομία και είναι αυστηρά τα πράγματα εκεί.
Ε αφού ξεκίνησαν τώρα να παίρνουν φυλακές έτσι ενώ υπάρχει προκυρηξη για ειδ φρουρούς ώστε να τους φυλάγουν φαντάσου αργότερα θα την κάνουν γάργαρα τη δουλειά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Αφου πηραν διδακτικο προσωπικο κλπ τι φοβαστε μην τυχον παρουν πισω την προκυρηξη; Δεν γινονται αυτα!Ολοι θα μπουμε υπομονη με τους μπαγλαμαδες.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Καλά ρε έχουν 600 επιλαχόντες ΟΠΠΙ και κάθονται μου παίρνουν εσωτερικούς; Ότι και να πω είναι λίγο.
WURTH123 έγραψε:Καλά ρε έχουν 600 επιλαχόντες ΟΠΠΙ και κάθονται μου παίρνουν εσωτερικούς; Ότι και να πω είναι λίγο.
Ήταν προϋπόθεση η εσωτερική αστυνομία γιατί τα αει έχουν αυτοδιοίκητο. Το έγραφε μέσα το φεκ. Η οππι θα συνεργάζεται με την εσωτερική αστυνομία. Το ότι φτιάχνουν εσωτερική αστυνομία, είναι δείγμα ότι το πράγμα κυλάει κανονικά.
Η οππι μόνο εξωτερική φύλαξη θα κάνειGpap95 έγραψε:Ήταν προϋπόθεση η εσωτερική αστυνομία γιατί τα αει έχουν αυτοδιοίκητο. Το έγραφε μέσα το φεκ. Η οππι θα συνεργάζεται με την εσωτερική αστυνομία. Το ότι φτιάχνουν εσωτερική αστυνομία, είναι δείγμα ότι το πράγμα κυλάει κανονικά.
Αν είναι έτσι θα φθάνουν οι 400
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 10, 2021 2:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σε 5 πανεπιστήμια δεν νομίζω να φτάνουν. Για την ώρα όμως ούτε 1 έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες.GPAPI έγραψε:Η οππι μόνο εξωτερική φύλαξη θα κάνειGpap95 έγραψε:Ήταν προϋπόθεση η εσωτερική αστυνομία γιατί τα αει έχουν αυτοδιοίκητο. Το έγραφε μέσα το φεκ. Η οππι θα συνεργάζεται με την εσωτερική αστυνομία. Το ότι φτιάχνουν εσωτερική αστυνομία, είναι δείγμα ότι το πράγμα κυλάει κανονικά.
Αν είναι έτσι θα φθάνουν οι 400
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι να φτανουν οι 400 ρε πατε καλα; Οι μισοι θα φυγουν και οι αλλοι μισοι θα φοβουνται τον ισκιο τους... Δεν ειμαι κακος αλλα ετσι ειναι η αληθεια και ας βγω ψευτης.
-
Δεν ξέρω αν θα φύγουν ή αν θα μείνουν αλλά η φύλαξη είναι 24ωρη και τα άτομα είναι ελάχιστα για 5 πανεπιστήμια.Kostasdim έγραψε: Τι να φτανουν οι 400 ρε πατε καλα; Οι μισοι θα φυγουν και οι αλλοι μισοι θα φοβουνται τον ισκιο τους... Δεν ειμαι κακος αλλα ετσι ειναι η αληθεια και ας βγω ψευτης.
Αφού λες δεν ολοκλήρωσαν καμία υποδομή για τους οππι όλα στον αέρα είναι.WURTH123 έγραψε:Δεν ξέρω αν θα φύγουν ή αν θα μείνουν αλλά η φύλαξη είναι 24ωρη και τα άτομα είναι ελάχιστα για 5 πανεπιστήμια.Kostasdim έγραψε: Τι να φτανουν οι 400 ρε πατε καλα; Οι μισοι θα φυγουν και οι αλλοι μισοι θα φοβουνται τον ισκιο τους... Δεν ειμαι κακος αλλα ετσι ειναι η αληθεια και ας βγω ψευτης.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ε για αυτο λεω εγω οτι ολοι θα μπουμε προς την ανοιξη...
Με μπάναρε ο admin. Αυτό που έχω να πω είναι ο μερικοί μάλλον θέλετε πανεπιστήμια και όχι έξω περιπολίες! Λοιπν για να ξέρετε η απόφαση του του ΣτΕ θα είναι κατά της οππι και θα μας απορροφήσουν όλους Δίας δράση και άμεση δράση. Και αυτό που λέει είναι σίγουρο 99% δν πάμε πανεπιστήμια όποτε όσοι δεν θέλετε περιπολίες έξω σκεφτείτε το! Μην ονειρεύεστε πανεπιστήμια τελειώσανε! Για αυτό και οι προκ με την εσωτερική που θα βάλουνε! Θα το δείτε στην σχολή μέσα βέβαια η πρώτου μπούμε θα το ανακοινώσουν δεν μου το διευκρίνισαν αλλά έχουν τροποποιήσει τα κατάλληλα ΦΕΚ για να γίνει αυτό τα ξανά λέμε όταν βγουν τα αποτελέσματα.
Τελικά είχα δίκιο και για το Στε; Κοίτα να δεις για κομπλεξικός καλά τα λέω τελικά.Επίσης φίλε Εφ21, αν το Στε βγάλει άκυρη την οππι, βγαίνει όλη η προκηρυξη άκυρη για να γνωρίζεις.
Έλα player πήγαινε αγορίνα μου για ένα μπανάκι στην θάλασσα να σου φύγει, άντε δεν έχεις κουραστεί να γράφεις τόσα καιρό εδώ και σε όλες τις προκηρύξεις Έλεος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες