Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Συμφωνω οτι ειναι πιο χαλαρα πλεον οι ειδικες δυναμεις, αλλα δε καναμε μονο σκοπιες και καθαριοτητες.Δοξα το Θεο στις αμφιβιες μοιρες ζησαμε καποια ωραια πραγματακια που δε τα ζεις στις αλλες μοναδες εκτος ειδικων δυναμεων!
Ού πόσοι, αλλα πού!
Ού πόσοι, αλλα πού!
Εντάξει αυτό δεν σε κάνει καλύτερο αστυνομικό όμως, βέβαια αυτό ισχύει και για αυτούς με πτυχίο. Άλλο στρατός και άλλο αστυνομία. Οπότε ας σταματήσουμε να κοροιδευουμε ο ένας τον άλλο, όλοι το ίδιο θέλουμε αλλά με διαφορετικά προσόντα.BorderRanger έγραψε:Συμφωνω οτι ειναι πιο χαλαρα πλεον οι ειδικες δυναμεις, αλλα δε καναμε μονο σκοπιες και καθαριοτητες.Δοξα το Θεο στις αμφιβιες μοιρες ζησαμε καποια ωραια πραγματακια που δε τα ζεις στις αλλες μοναδες εκτος ειδικων δυναμεων!
Ού πόσοι, αλλα πού!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα.
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω η να γελάσω τι είναι αυτοί τείνει να υπάρξει το μεγαλύτερο φιάσκο που υπήρξε ποτέ.Charlie Harper 13 έγραψε:Καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα.
2Μιση μήνες από τα προσωρινά αποτελέσματα και δεν ακούγεται τίποτα έλεος !
Εδώ το παναι σε άλλο επίπεδο λέει πάγωσε ε πότε έχουν σκοπό να ξεπαγωσει το δεκαπενταύγουστοΒμκδ έγραψε:2Μιση μήνες από τα προσωρινά αποτελέσματα και δεν ακούγεται τίποτα έλεος !
Παιδιά χωρίς ειρωνείες κακίες κλπ, μηπως επιτέλους έχετε αρχίσει να καταλάβενετε ότι καθυστερούν λόγω ΣτΕ; Περιμένουν την επίσημη απόφαση για να βγάλουν τα οριστικα.
Πραγματικά δηλαδή εθελοτυφλείτε;
Γιατί νομίζετε ότι αργεί δηλαδή; Επειδή είναι διακοπές ακόμα οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ; !
Γιατί νομίζετε ότι αργεί δηλαδή; Επειδή είναι διακοπές ακόμα οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ; !
Player7 έγραψε:Παιδιά χωρίς ειρωνείες κακίες κλπ, μηπως επιτέλους έχετε αρχίσει να καταλάβενετε ότι καθυστερούν λόγω ΣτΕ;Περιμένουν την επίσημη απόφαση για να βγάλουν τα οριστικα.
Γιατί νομίζετε ότι αργεί δηλαδή; Επειδή είναι διακοπές ακόμα οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ;
Ρε κομμένε μπορείς βα σταματήσεις να ασχολείσαι με το νήμα ; Άντε κούρασες
Παιδιά μίλησα με τα τηλέφωνα στην πρώτη σελίδα της προκύρηξης και μου είπανε ότι λογικά την επόμενη ή την άλλη εβδομάδα θα βγούνε οι οριστικοί πίνακες. Καλή επιτυχία σε όλους!
Θα ήθελες να μας πεις γιατί αργεί; Γιατί βλέπω αναρωτιέσαι, αλλά όταν κάποιος λέει το λόγο που αργεί σπαζεσαι.
Επίσης γιατί να μην ασχολούμαι με το νήμα; Αποτελέσματα οππι δε λέγεται; Είμαι και γω υποψήφιος και περιμένω τη τελική μου κατάταξη.
Τσιφλίκι σου είναι το νήμα;
Player7 έγραψε:Επίσης γιατί να μην ασχολούμαι με το νήμα;Αποτελέσματα οππι δε λέγεται; Είμαι και γω υποψήφιος και περιμένω τη τελική μου κατάταξη.
Κανένα σπάσιμο κουκλε ίσα ίσα απλά άρχισα να σε λυπάμαι. Υποψήφιος αποτυχόντας είσαι. Τεσπα δεν ξανά ασχολουμε με σένα πάντως θα ήθελα να σε γνώριζα από κοντά να δω ποσό απελπισμένος είσαι. Τελευταίο μνμ π αναφέρομαι σε σένα ευχομαι καλή τύχη σε ότι και να κανείς
Εσένα βλέπω απελπισμένο και κάνεις επιθέσεις.Καλή σου επιτυχία αν είσαι στους 400 θα μπεις κατά 99%.
Εγω είπα ότι απλά περιμένουν την απόφαση του Στε, δεν είπα ότι θα ακυρωθεί. Έδωσα απλά μια απάντηση στη συζήτηση που κάνετε για την αργοπορία των αποτελεσμάτων. Οπότε δε καταλαβαίνω τι κακό είπα, ας βγει ένας αντμιν να μου πει ότι λέω κάτι παράλογο.
Αν μπεις ΕΦ και κάνεις κάνα μαύρο μεροκάματακι, πολύ πιθανό να με γνωρίσεις, ευχαρίστως να σε δικτυωσω.
Εγω είπα ότι απλά περιμένουν την απόφαση του Στε, δεν είπα ότι θα ακυρωθεί. Έδωσα απλά μια απάντηση στη συζήτηση που κάνετε για την αργοπορία των αποτελεσμάτων. Οπότε δε καταλαβαίνω τι κακό είπα, ας βγει ένας αντμιν να μου πει ότι λέω κάτι παράλογο.
Αν μπεις ΕΦ και κάνεις κάνα μαύρο μεροκάματακι, πολύ πιθανό να με γνωρίσεις, ευχαρίστως να σε δικτυωσω.
Αδερφέ αργεί λόγω ασεπ όχι μόνο των οππι πολλές προκηρύξεις έχει αργήσει να εκδοσει αποτελέσματαPlayer7 έγραψε:Εσένα βλέπω απελπισμένο και κάνεις επιθέσεις.Καλή σου επιτυχία αν είσαι στους 400 θα μπεις κατά 99%.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης