ΕΦ21 έγραψε:Χαχαχχαχαχα 😂😂😂 μερικοί είστε για τα πανηγύρια
Η πληροφορίες σου είναι για τα πανηγύρια.
Θα δούμε ποιος είναι για τα πανηγύρια στο τέλος! Και άσε τις ειρωνείες σαχλαμάρα μην ξεχνάς ότι ήμουν ο πρώτος που ήξερε ποτέ θα βγει η προκηρυξη και τα μόρια για και Τις 2 κατηγορίες τώρα κάτσε στην γωνία σου!
Ρε παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά γιατί δε βγαίνουν αποτελέσματα τόσο καιρό; Τι τους εμποδίζει; Έχετε αναρωτηθεί πραγματικά; Ακομα και αν πάνε αλλού και όχι οππι, γιατί τόσο καιρό δε βγαίνουν αποτελέσματα;
Να βγουν επίσημα αποτελέσματα των 400 και μετά βλέπουν που θα πάνε.
ΕΦ21 έγραψε:Χαχαχχαχαχα 😂😂😂 μερικοί είστε για τα πανηγύρια
Η πληροφορίες σου είναι για τα πανηγύρια.
Θα δούμε ποιος είναι για τα πανηγύρια στο τέλος! Και άσε τις ειρωνείες σαχλαμάρα μην ξεχνάς ότι ήμουν ο πρώτος που ήξερε ποτέ θα βγει η προκηρυξη και τα μόρια για και Τις 2 κατηγορίες τώρα κάτσε στην γωνία σου!
Είσαι μεγάλος ***** και θα αρπάξεις πολλές φάπες στην σχολη από σειρές σου με αυτά που γράφεις.
BorderRanger έγραψε:Η ΟΠΚΕ πως προεκυψε; Ειναι δυνατον να παει ενας τοσο νεος ΕΦ στην ΟΠΚΕ;
Ρωτά παιδιά του 19 αν είναι εφικτό η όχι! Εγώ δν ξέρω! 😂
Στην οπκε δεν πας έτσι φίλε.οντως έχουν πάει εφ του 19 όπως είπε Και κάποιος άλλος 2 νέοι είχαν πάει για συγκεκριμένο λόγο.μετά τον 1,5 χρόνο άνοιξαν θέσεις για λίγους και πίστεψε με όσοι δεν καναν κάνουν μέτρα αυτή την στιγμή.χωρίς να θέλω να υποτιμήσω Δίας δράση .ενημερωτικά στο λέω.μην έχεις στο μυαλό σου πως ένα βύσμα θα σε πάει καπου και τελείωσε .αν δεν δείξεις την αξια σου και πως αξιζεις και μπορείς θα βρεθείς να λες είμαι οπκε και να κανεις μέτρα καπου μονος σου.Όποτε για νέο δεν είναι.όχι γιατί δεν είσαι έξυπνος η μάχιμος αλλά γιατί δεν έχεις συνηθισει καν να βάζεις την στολη και θα κανεις μπουκες σε σπίτια; .ας είμαστε ρεαλιστές .και δεν το θες και εσυ γιατί στα λόγια όλα ωραία και καλά όταν έρθει η πράξη που θα σαι η τραυματισμένος η κατηγορούμενος εκει θα αλλάξεις πολλά.κρατήστε χαμηλό καλάθι όλοι το θέμα είναι να μπείτε και σιγά σιγά θα τα φτιάξετε όλα .
Nikoskriti4 έγραψε:Εγώ βλέπω πως δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα για τους 600. Όποτε καλή συνέχεια στους 400 δυνατά μάγκες 💫
Δεν γινεται να παρει μονο τους 400... Σκεψου απο αυτους ποσοι δεν θα συνεχισουν οποτε θα αναγκαστει να καλεσει επιλαχοντες... Στο τελος θα τους παρει ολους γιατι χρειαζονται.
ΕΦ21 έγραψε: Στους Εφ που είναι ήδη μέσα δώσανε διαταγή οποία θέλει πάει περιπολικά κανονικά!
Η διαταγή αφορούσε από το βαθμό του αστ/κα και πάνω. Όπως έγραψα ξανά δεν δικαιολογεί οργανική θέση ΕΦ.
Μην παραπληροφορείς και μην μιλάς όταν δεν ξέρεις σου είπα δεν έχουν άτομα για άμεση δράση και είπαν στους καινούργιους Εφ όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση να πάνε! Αμα δεν πιστεύεις πιάσε ρωτά ένα φρουρό του 19