Δεν δικαιολογεί οργανική θέση Σ/Φ οπότε είναι αδύνατο να έχει έστω δικαίωμα συμμετοχής στο σχολείο και εκτός αυτού πρέπει να έχεις συμπληρώσει ένα χρόνο υπηρεσίας. Παπατζες λέει ο γνωστός σου.Gpap95 έγραψε: Προς ενημέρωση. Πρώτον, αν έχεις βύσμα πας παντού. Και για να φέρω ένα αληθινό παράδειγμα, όχι φίλος, αλλά γνωστός μου, πέρασε συνοριακος το 20. Στο 2μηνο ζήτησαν 15 άτομα για εκπαίδευση στην ΕΚΑΜ. Δήλωσε συμμετοχή. Δε ξέρω αν έβγαλε το σχολείο αλλά τουλάχιστον πήγε για εκπαίδευση. Τι οπκε μου λέτε; Ο άλλος με το καλημέρα πήγε να περάσει εκπαίδευση ΕΚΑΜ. Αν υπάρχουν ανάγκες, δε κοιτάνε πόσο καιρό είσαι κλτπ.
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Για τους 600 μήπως άκουσες κατι;ΕΦ21 έγραψε: Μην ζαλίζετε με προεδρικά διατάγματα και Τέτοια! Θα πάμε τμήματα και Δίας και Οπκε. Πάει οριστικό από ότι φαίνεται και απο ότι μου λένε!
Εδώ δεν βγήκε η απόφαση από το ΣτΕ που μπορεί να ακυρώσει την προκήρυξη και γράφετε για οπκε. Το προεδρικό διάταγμα είναι υπαρκτό και όχι στην φαντασία μου. Είναι παράνομο να γίνει κάτι τέτοιο μπορείτε να απευθυνθείτε σε δικηγόρο να σας ενημερώσει. Εμένα πάντως μου είπε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα κινηθούμε ανάλογα με όλα τα νομικά μέσα κατά αυτής της απόφασης.
Σωτηρης έγραψε:Δεν δικαιολογεί οργανική θέση Σ/Φ οπότε είναι αδύνατο να έχει έστω δικαίωμα συμμετοχής στο σχολείο και εκτός αυτού πρέπει να έχεις συμπληρώσει ένα χρόνο υπηρεσίας. Παπατζες λέει ο γνωστός σου.Gpap95 έγραψε: Προς ενημέρωση. Πρώτον, αν έχεις βύσμα πας παντού. Και για να φέρω ένα αληθινό παράδειγμα, όχι φίλος, αλλά γνωστός μου, πέρασε συνοριακος το 20. Στο 2μηνο ζήτησαν 15 άτομα για εκπαίδευση στην ΕΚΑΜ. Δήλωσε συμμετοχή. Δε ξέρω αν έβγαλε το σχολείο αλλά τουλάχιστον πήγε για εκπαίδευση. Τι οπκε μου λέτε; Ο άλλος με το καλημέρα πήγε να περάσει εκπαίδευση ΕΚΑΜ. Αν υπάρχουν ανάγκες, δε κοιτάνε πόσο καιρό είσαι κλτπ.
Ίσως να ισχύει ότι είπε το παιδί παραπάνω. Να ήταν σε κάποια διαδικασία εκπαίδευσης. Δε φέρνω αντίρρηση όταν δε ξέρω κάτι.
Άρχισες πάλι τα σενάρια. Σε λίγο θα μας πεις ότι θα σε βάλουν εκπρόσωπο τύπου της Ελας.Gpap95 έγραψε:Προς ενημέρωση. Πρώτον, αν έχεις βύσμα πας παντού. Και για να φέρω ένα αληθινό παράδειγμα, όχι φίλος, αλλά γνωστός μου, πέρασε συνοριακος το 20. Στο 2μηνο ζήτησαν 15 άτομα για εκπαίδευση στην ΕΚΑΜ. Δήλωσε συμμετοχή. Δε ξέρω αν έβγαλε το σχολείο αλλά τουλάχιστον πήγε για εκπαίδευση. Τι οπκε μου λέτε; Ο άλλος με το καλημέρα πήγε να περάσει εκπαίδευση ΕΚΑΜ. Αν υπάρχουν ανάγκες, δε κοιτάνε πόσο καιρό είσαι κλτπ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Μάντεψε redbull = enoplos frouros
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Αυτό που πιστεύω εγώ άποψη μου είναι ότι όλοι και οι 1000 θα μπούμε απευθείας στην οππι στα πανεπιστήμια μετά τον Φεβρουάριο ... Τώρα όσον αφορά τα τμήματα που λέτε κάποιοι το θεωρώ δύσκολο από τη αρχή να γίνει αλλά όχι ακατόρθωτο ... Μην ακούω που λένε κάποιοι ότι είναι αντισυνταγματικό κλπ ... Άμα θέλουν αυτοί να γίνει κάτι γίνεται και δεν δίνουν και αναφορά. Οι δικηγόροι που αναφέρετε γατάκια είναι.
Οι δικηγόροι απλά είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και το μόνο που θέλουν είναι να βρίσκουν κάτι red bull και κάτι ενόπλους φρουρούς μπας και βγάλουν κανένα μεροκάματο
Λοιπόν διατάγματα και δικαστήρια βάλτε τα εκεί που ξέρετε.
Αύριο βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα θα ανέβουν στις 23:00 το βράδυ. Την Τετάρτη θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα για καρτέλες. Θα μπούμε και οι 1000. Οι 400 πάνε τμήματα 200 ομάδα Διας 150 ΟΠΚΕ και 50 άτομα μεταγωγών ασφάλεια. Ξέχασα 200 άτομα ομάδα Δράση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K9 1999 την Δευ Οκτ 04, 2021 4:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 16
αυτοί είναι 800K9 1999 έγραψε:Αύριο βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα θα ανέβουν στις 23:00 το βράδυ. Την Τετάρτη θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα για καρτέλες. Θα μπούμε και οι 1000. Οι 400 πάνε τμήματα 200 ομάδα Διας 150 ΟΠΚΕ και 50 άτομα μεταγωγών ασφάλεια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
K9 1999 έγραψε:Αύριο βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα θα ανέβουν στις 23:00 το βράδυ. Την Τετάρτη θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα για καρτέλες. Θα μπούμε και οι 1000. Οι 400 πάνε τμήματα 200 ομάδα Διας 150 ΟΠΚΕ και 50 άτομα μεταγωγών ασφάλεια.
Οι υπόλοιποι 200 καθαρίστριες;
Ξέχασα 200 άτομα ομάδα Δράση.
Ομάδα Δραση.Kostasdim έγραψε:K9 1999 έγραψε:Αύριο βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα θα ανέβουν στις 23:00 το βράδυ. Την Τετάρτη θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα για καρτέλες. Θα μπούμε και οι 1000. Οι 400 πάνε τμήματα 200 ομάδα Διας 150 ΟΠΚΕ και 50 άτομα μεταγωγών ασφάλεια.
Οι υπόλοιποι 200 καθαρίστριες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
K9 1999 έγραψε:Ξέχασα 200 άτομα ομάδα Δράση.
Ελπίζω να έχεις πηγή για να τα λες αυτά... Αν αληθεύει τότε θα σε κάνουμε άγαλμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες